Vacante de vedete

Lavinia Adam - prezentator "Jurnal de dimineata", TVR 1

"Mi-am propus ca destinatii pentru vara asta Delta Dunarii si Italia. Nu am fost niciodata in Delta, am vazut doar imagini de-acolo, asa ca sunt curioasa sa vad cu ochii mei ce ofera locul. Imi place sa mananc peste, ador apa si linistea si, din punctul asta de vedere, sunt convinsa ca am facut o alegere buna. Nu la fel de optimista sunt in privinta tantarilor, desi mi-am facut o lista de 'leacuri' impotriva lor.


Am ales si Italia, pentru a vizita Roma (despre care se spune ca este un muzeu in aer liber care trebuie vazut) si Vaticanul.

Alte motive sunt: litoralul mediteranean si, de ce nu, magazinele din Milano, oras in care o buna prietena a mea are o casa de vacanta. Va trebui sa imi concentrez concediul in aproximativ doua saptamani, pentru ca munca la stiri nu imi lasa prea mult timp liber."

Iuliana Tudor - prezentator "O data-n viata", TVR 1


S-a intors de la concertul Celine Dion de la Viena, unde a fost intr-o mini vacanta de trei zile. Aceasta excursie a fost un cadou din partea parintilor si a sotului cu ocazia zilei ei de nastere. Acum doua saptamani a fost la Baile Felix impreuna cu mama ei, careia i-a promis de mai mult timp o perioada de odihna numai pentru ele doua.

Astazi a plecat in Grecia, la Hersonissos. Impreuna cu sotul sau, va petrece acolo 10 zile. In august, Iuliana are mult de munca, pentru ca va prezenta Festivalul Cantecele Muntilor de la Sibiu, Festivalul In memoriam Ileana Rus, Festivalul Cantecului de Aur de la Braila si, nu in ultimul rand, pe 27, 28 si 29 august, va prezenta festivalul Mamaia Folclorica, transmis in direct, pe TVR 1. 


Irina Reisler - prezentator "Supravietuitorii", Romantica


"Pe data de 8 august, are loc finala campaniei 'Meriti sa fii sanatoasa!', dupa care urmeaza trei saptamani de vacanta.

10 zile, voi fi plecata cu familia, la Barcelona, iar apoi vom merge, probabil, undeva la munte."

Ioana Oprea - prezentator "Jurnalul public", Romantica


"De fiecare data, am incercat sa fiu inspirata si sa aleg o destinatie de vacanta speciala. Speriata de povestile prietenilor,

cum ca s-ar fi mutat manelele pe plajele din Grecia, am evitat sa merg acolo.

Insa vara asta m-am decis! Am sa vad Grecia! Nu imi place sa-mi

petrec vacanta doar pe plaja, vreau sa fac excursii si sa vizitez cat mai mult. Inspiratie sau curaj, va spun cand ma intorc!"

Catinca Roman - prezentator "Meriti sa fii cineva", Romantica


"Vreau sa plec impreuna cu fiica mea o saptamana la mare, probabil in Mamaia, imediat ce termin filmarile la 'Meriti sa fii cineva'.

 
Amandurora ne place Bucovina, de aceea sper sa ajungem si acolo o

saptamana. Am vizitat zona si anul trecut si a fost superb. In afara tarii, vom pleca o saptamana in Malta si, spre sfarsitul lui august, imi doresc sa reusesc sa petrec un weekend la Amsterdam.

Un oras pe care, desi mi-am dorit foarte mult, nu am reusit inca sa il vizitez."


Nicoleta Voica - prezentator "Ca-n cana", Romantica


"Voi avea o vara plina. Incepe sezonul nuntilor, deci voi munci foarte mult. Sunt fericita, pentru ca am si eu o nunta in familie, fiul meu, Andy, se insoara. Cand voi avea putin timp, voi pleca alaturi de familie in America, probabil in Las Vegas. Sper sa reusesc sa vizitez si Parisul. Nu vreau sa calatoresc foarte mult, imi doresc enorm sa petrec timp acasa, pe terasa mea (n.r.: Nicoleta este din Timisoara)."

Paula Chirila - prezentator "1001", Romantica


"La inceputul lui august, voi pleca in Tenerife impreuna cu sotul meu. Avem planuri mari!

Speram ca din aceasta vacanta sa ne intoarcem trei. Sunt foarte entuziasmata de aceasta calatorie, mai ales pentru ca vom face si o escala de cateva zile la Barcelona, unul dintre locurile dragi mie."

Raluca Moianu - prezentator "Iarta-ma", Romantica


"Anul acesta, am ales pentru vacanta un parc de distractii mai putin cunoscut romanilor, pentru ca exista doar cateva agentii care il au inclus in oferta lor. 'Port Aventura' este cel mai mare parc de distractii din Spania, situat pe Costa Dorada, la vreo 80 de km de Barcelona.

Am descoperit parcul in urma cu cativa ani, mie si lui Mario ne-a placut atat de mult, incat am promis atunci ca vom reveni. Ne-am intors insa intr-o formula largita, de trei, un pic speriati de faptul ca Mara nu va putea profita din plin de toate atractiile, fiind foarte mica.

Ne-am linistit repede, parcul este prevazut cu distractii pentru mici si mari, dar si unele speciale pentru copii foarte mici. Am ales chiar hotelul Port Aventura, pentru a fi cat mai aproape. Aici, pana si camerele sunt decorate cu ciocanitoarea Woody si alte elemente din desenele animate produse de studiourile Universal."

O parte dintre vedetele Prima TV au ales sa isi petreaca vacanta in Romania, asa cum este cazul lui Grig Chiroiu (Pupaza din "Trasniti in N.A.T.O."), care a plecat la Olanesti dupa ce a dat o tura si prin Spania. Bogdan Dumitrescu (Chiorete din "Trasniti in N.A.T.O.") isi petrece vacanta la Moeciu.

Concediul peste hotare a fost ales de Toni Ionescu (Marlanu din "Trasniti in N.A.T.O.") care este in Franta, Letitia Beraru (prezentator "Prima zi") a plecat in Grecia cu fiul ei, Vladut, si cu o gasca de prieteni, iar Christian Sabbach a fost in Italia, unde a imbinat utilul cu placutul, in sensul ca a filmat pentru emisiunea "Politia in actiune", dar a avut si timp de relaxare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 21 Iul 2008, 14:10
    portaventura

    frumoasa destinatie Raluca, chiar minunata...Portaventura este mai ok ca si disneyland-ul din Paris...cu grija mare la perioada cand mergeti pentru ca se cam sta la coada...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod