Va reuşi Şerban Huidu să salveze Cronica Cârcotaşilor? Reacţia publicului va fi decisivă

După un accident la schi şi o condamnare pentru ucidere din culpă a trei persoane într-un accident de maşină, vedeta Prima TV încearcă imposibilul.

Şerban Huidu a decis să se întoarcă la pupitrul emisiunii Cronica Cârcotaşilor, difuzată de Prima TV. Aceaste e o încercare disperată a realizatorului TV de a salva show-ul. După plecarea lui în condiţii dificile din cauza accidentului provocat de acesta în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane, emisiunea de satiră a intrat în degringoladă şi şi-a pierdut influenţa.

Cronica Cârcotaşilor a început în anul 2001, când Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au decis să facă o serie de documentare de călătorie, Cârcotaşi în Europa.

Pornind de la acest proiect, cei doi au ajuns la un format difuzat o dată pe săptămână care a reprezentat pilonul de audienţă pentru staţia Prima TV.

Începând cu anul 2002, show-ul devine extrem de popular, iar Huidu şi Găinuşă ajung spaima prezentatorilor TV. În program se făceau multe glume pe seama acestora. Umorul era de calitate, cei doi se completau reciproc, iar succesul era garantat. Celebritatea celor doi a ajuns la cote maxime. Mulţi reporteri TV, prezentatori şi realizatori au fost amendaţi sau chiar concediaţi de şefii staţiilor TV pentru care lucrau din cauza faptului că erorile lor au fost popularizate de celebrii Huidu şi Găinuşă.

14 Septembrie 2015
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • janos pe 15 Sep 2015, 14:37
    Un criminal nenorocit .

    Distreaz-o pe mamica ta cat vrei. .. Cand te vad inchid televizorul. Nu credeam ca un om poate fi atat de nesimtit....

    2
    2

  • dana eugenia pe 15 Sep 2015, 14:27
    huidu, stai acasa !

    eram lipita de tv cand apareati voi ... de cand TUPEUL tau te-a facut sa intri pe contrasens si sa OMORI oameni care circulau regulamentar, ai cazut in ochii tuturor romanilor cum te-ai simti daca cineva ti-ar ucide parintii/copilul si apoi, dupa 3-4 ani - cand crede ca lumea "a uitat" TUPEUL, ar aparea hlizindu-se la tv ?

    2
    1

  • Florian pe 15 Sep 2015, 00:12
    Nerusinare

    Lumea se astepta macar sa aiba un pic de remuscari pentru ceea ce a facut. Duin pacate, in loc sa stea la umbra, cu aroganta caracteristica iese in fata. Ce valori poate prezenta acest om, daca poate fi numit asa!!!!

    5
    1

  • Seby pe 14 Sep 2015, 22:57
    Cinism

    Cat cinism la acesti oameni fara scrupule care decid la Prima TV - cum poti sa iti doresti sa faci audienta pe suferinta unor oameni? Sa se intrebe fiecare om care citeste comentariul meu - cum ar fi sa vezi hlizindu-se la TV pe omul care ti-a ucis parintele sau copilul sau sotul ? Ca n-a facut puscarie, mai e cum mai e - dar in loc sa se dea la fund si sa taca plin de rusine, sa vii sa te dai in spectacol... asta inseamna sa fii diabolic. Rusine! Sper sa faca audienta numai cu ţaţe, puscariasi, prostituate si poate cu acei judecatori care l-au scapat de puscarie.

    5
    0

  • laura pe 14 Sep 2015, 18:51
    Rusine PRIMA TV

    Va reusi cronica si Prima TV sa stearga lacrimile familiilor celor ucisi de HUIDU? Cum se vor simti familiile celor ucisi de acest ... care nu a ispasit nici o zi de pedeapsa? Ce frumos va mistocari la TV si va face haz de necaz .... in timp ce familiile celor ucisi se vor "desfata" . RUSINE PRIMA TV CA PROMOVATI UN ASTFEL DE OM.

    5
    0

  • Alexandru pe 14 Sep 2015, 16:50
    Nesimtit

    ESTE TUNS corespunzator....DAR EROARE dungile tricoului sunt POZATE GRESIT

    5
    0

  • alex pe 14 Sep 2015, 16:31
    nu ai cuvant

    din cate imi aduc eu aminte ai promis ca nu vei mai aparea pe niciun post, nu stiu daca ai specificat ca e tv sau radio. in acest moment consider ca esti deplorabil, ai ajuns la mila noastra pe care NU O MERITI! RUSINE!!!

    7
    0

  • Giles pe 14 Sep 2015, 16:20
    valoarea lui....

    o gramada de rahat.

    5
    0

  • costy pe 14 Sep 2015, 15:23
    huidu

    care condamnare ? condamnat la libertate ? Pai toti asti "marii" din zilele noastre la asta sun condamnati .... . Putin la "beciul donesc" si hai libertate ca doar sunt condamnati la ea ....

    4
    0

  • IOANIDIS pe 14 Sep 2015, 13:20
    un sfat pentru HUIDU

    DACA ESTI OM CU ADEVARAT DUTE DOMNULE SI LASA-NE E MAI BINE FARA TINE TINE ALTFEL E JALNICA EMISIUNEA DOAR GAINUSA SI CATALIN MAI AU SAREA SI PIPERUL TU LASANEEEEEEEE HUIDU

    4
    0

  • mitica pe 14 Sep 2015, 13:11
    lehamite

    mi e lehamite cum un individ ajunge sa ucida 3 oameni si nu face puscarie !! acum..acum vrea sa revina sa faca ce ? sa ne rada in nas ca el e smecher cu pile si bani..LEHAMITE !

    6
    0

  • mistrie duminica pe 14 Sep 2015, 10:38
    rusine

    multi filozofi de internet mai vad pe aici ... ati uitat in urma cu ceva ani soarta lui Teo Peter, ucis de un nemernic cu tupeu de murican [legat de treaba cu imunitate diplomatica, ambasada etc.] ei bine, huidu ce imunitate are? dle judecator, esti prost? a ucis 3 vieti si nu din culpa! asta e nesimtire la cel mai inalt nivel, te urci la volan desi esti sub medicamente. asta nu tre sa faca nici 1 an de puscarie, ci sa ii se taie bratele si picioarele!

    7
    2

  • jenica stejaru pe 14 Sep 2015, 09:29
    Cronica carcotasilor

    TINE MINTE 3 CUVINTE: FARA MISU SI CATALIN NU VEI FACE NICIODATA NIMIC!!!!!!!!!! NUMAI CU NASU SI DON CORLEONE ALA DE DOI BANI CARE-L IMITI TU, NU FACI NICA, MAI SERBANELULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7
    5

  • catalin pe 14 Sep 2015, 09:29
    Huidu

    La PUSCARIE!!!!!!!!!!! Rusineee! Ai bagat in pamant !

    13
    1

  • Maria pe 14 Sep 2015, 09:21
    Huidu

    Omul e supus greselilor sau poate avea ghinion.Totusi mai poate avea o sansa .

    5
    14

  • dan muresan pe 14 Sep 2015, 09:06
    intoarcerea

    Criminalii? La PUSCARIE!!!!!!!!!!! Rusine gunoiului asta ca mai are tupeul sa scoata capul!

    11
    6

  • malin pe 14 Sep 2015, 08:59
    huidu

    Cat le platesti poponarilor=sa te laude, n-ai pic de remuscari privind viata luata celor trei nevinovati, ce se intampla daca ei erau in MERTAN SI TU CU FAMILIA IN LOGAN, iar dupa accidentul de la schii cand aproape toata tara am fost alaturi de tine tu ne-ai rasplatit cu-n tupeu de mitic, oare cine ti-a mai dat dreptul de a conduce? Tot ma intreb ce-am fi patit noi astia cu un logan daca te-am fi omorat pe tine cu fanilia intr-un accident rutier

    16
    5

  • Constantin Larion pe 14 Sep 2015, 08:54
    dreptate in stil romanesc

    Romani, ignorati si nu va uitati la emisiunea unui criminal care a omorat 3 oameni si nu a facut o zi de puscarie. Daca justitia nu-i pedepsec pe acesti indivizi, mai mult politiceni corupti macar noi societatea civila sa aratam unitate pt a elimina din viata noastra asemenea elemente. Boicotati emisiunea si canalul care o transmite. Oricum productia facuta de ei este un kitch.

    13
    6

  • Cornelia pe 14 Sep 2015, 08:38
    Huidu

    Si totus ,sa-i dam o sansa . Poate vine cu ceva nou !Se va exclude singur , sau se va reabilita .

    8
    18

  • Mircea pe 14 Sep 2015, 08:34
    te ascunzi

    De ce te ascunzi in spatele ochelarilor negri? Asa fac multi care nu au curaj sa se lasa priviti drept in ochi, pentru ca se stiu ce suflet murdar au.

    13
    5

  • Petre pe 14 Sep 2015, 08:16
    huidu

    Intii plateste ,, nu cui stim toti ca se practica,, ci pt. cele 3 vieti pe care le-ai curmat , CU sau FARA voia ta . Ori ce vei face, lumea te va cataloga ca atare. Emisiunea respectiva ,merge si fara prezenta ta iar pt.tine in acest caz cred ca cel mai bine este SA NU MAI IESI PE STICLA SUB NICI O FORMA ,ca agiti lucrurile mai rau si N-AI NEVOIE DE ASTA !!!

    14
    3

  • Elvis Termopan pe 14 Sep 2015, 07:56
    Paule...

    bah F-ericitule, se pare ca tie nu ti-a murit nici unul dintre prieteni sau din familie pana acum in accident de masina. Cand ti se v-a intampla atunci sa vezi cat de NF-ericit vei fi, Bineinteles ca parerile tale vor fi luate in deradere de altii ca tine acum. Este doar o chestiune de timp, desigur bucura-te pana atunci.

    13
    2

  • Ras pe 14 Sep 2015, 07:28
    nu se stie

    Daca ramai in spatele cortinei s-ar putea sa fie ok. Insa la vedere nu prea este in regula, indiferent de succesul avut! Emisiunea este dedicata mistocarelilor datorita prostiei si neregulilor, lucruri pe care si tu le-ai comis, chiar fara intentie! Se poate intampla oricui asemenea nenorociri, insa sunt 3 morti in scenariul asta...nu este in regula sa fii la vedere!

    18
    0

  • Paul pe 14 Sep 2015, 07:20
    Huidu

    Huidule Nu te uita la cei cu sindrom NF. Nu ai ce sa le faci. Sufera rau de tot si nu exista leac pentru ei. Pentru tine problema este sa reusesti sa faci emisiunea la standarde ridicate si sa reusesti sa convingi. Este adevarat ca cu sleahta asta de NF-riciti este cam greu si as putea spune neplacut. Dar ai facut o emisiune placuta si plina de umor si asta te va pastra in inimile noastre. Multa bafta si sansa la noroc

    8
    21

  • Cristiana pe 14 Sep 2015, 04:35
    Huidu

    Măi Huidule, pleacă! Și așa suntem destul de necăjiți de altele!... Ce mai vrei? Ești un miștocar deplorabil! Să te vedem iar...cum te iei de toată lumea...Iar acum se vede că ești bolnav. Măcar altădată erai frumos! Oare să te fi schimbat atât incât să te fi făcut un om plăcut?!!...Dar nu cred, imediat ce mă gândesc cum decurgeau emisiunile tale mi se face greață de tine! Incearcă altă meserie

    17
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod