UPDATE: Şerban Huidu, trebuie să facă sau nu închisoare?

La nici două zile de la teribilul accident rutier, în care Şerban Huidu, aflat la volan, a lovit frontal un autoturism şi a curmat trei vieţi, s-a născut un război de opinii între două tabere: cei care îl trag la răspundere şi cei care cred că acesta are circumstanţe atenuante.
Accidentul de la schi de anul trecut l-ar putea scăpa pe Şerban Huidu de ani grei de închisoare, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia au murit trei persoane. Trebuie să se dovedească, însă, că prezentatorul TV nu era apt să conducă un autovehicul.

Update: Psihiatrii români citaţi de Antena 3 sunt de părere că lui Huidu trebuia să i se interzică şofatul, având în vedere că recuperarea după un traumatism cranio-cerebral durează cel puţin doi ani. În acest caz, medicul din Austria, care s-a ocupat de cazul lui, trebuia să-l evalueze fizic şi psihologic pentru a decide dacă e apt să conducă. Surse apropiate familiei, citate de aceeaşi sursă, susţin însă că neurochirurgul care l-a operat pe Huidu l-a asigurat la sfârşitul verii că este clinic sănătos.

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Innsbruck, unde a fost tratat Şerban Huidu, a refuzat să comenteze această situaţie.

La nici două zile de la teribilul accident rutier, în care realizatorul TV Şerban Huidu, aflat la volan, a lovit frontal un autoturism şi a curmat trei vieţi, s-a născut un război de opinii între două tabere: cei care îl trag la răspundere pe Şerban Huidu şi cei care cred că acesta are circumstanţe atenuante. Ar trebui să facă sau nu închisoare realizatorul TV?

Cum s-a petrecut accidentul rutier?


Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, din pricina ninsorii, şi a lovit un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa toate cele trei persoane care se aflau în maşina lovită de realizatorul TV.
Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. În el se aflau şi soţia sa, cu cei doi copii şi bona acestora. În urma accidentului, toţi cei cinci au fost duşi la spital şi sunt, în prezent, în afara oricărui pericol.

Huidu este anchetat pentru omor din culpă, anunţă Carmina Reit, prim-procurorul la Parchetul Tribunalului Braşov, potrivit Mediafax şi riscă între unul şi opt ani de închisoare. Şeful poliţiei rutiere, Lucian Diniţă a anunţat că ancheta în acest caz, ca în oricare altul, pleacă de la prezumţia de nevinoţie. Huidu nu a fost reţinut de poliţie, având în vedere că fapta n-a fost una cu premeditare.

Cea mai probabilă ipoteză: maşina lui Huidu a derapat!


Ce ştim este că autoturismul condus de acesta a intrat pe contrasens într-o curbă şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar. Ce mai ştim este că în timpul audierilor, care au avut loc în cursul zilei de ieri, Şerban Huidu le-a declarat procurorilor că atunci când a intrat în curbă, maşina sa a derapat cu partea din spate, iar când a încercat s-o redreseze a intrat pe contrasens şi a lovit maşina Dacia Logan, potrivit Jurnalul Naţional. Realizatorul Tv le-a mai explicat şi medicilor că nu a mai putut controla maşina din cauza modificărilor climaterice, potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, citat de Mediafax.

Inclusiv Şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a declarat ieri că în cazul accidentului provocat de Huidu se conturează varianta că maşina a derapat, intrând pe contrasens.

Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului explică faptul că viteza regulamentară în acea zonă este de 30 de kilometri la oră, având în vedere condiţiile meteorologice (ninsoare) şi starea carosabilului, potrivit realitatea.net.




Prezentatorul TV nu a respectat limita de viteză?


"E prematur să ne pronunţăm asupra vinovaţilor în cazul acestui accident. Din primele cercetări ştim că s-au tamponat două autoturisme", a spus şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, potrivit antena3.ro. Tămârjan a mai spus că până în acest moment nu se poate spune cu certitudine viteza cu care circulau cele două maşini implicate în accident. "Probabil a fost o viteză neadaptată condiţiilor de drum", presupune acesta.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Liviu Naghi, este mai incisiv şi precizează că: "Din primele cercetări se pare că vina aparţine exclusiv bucureşteanului de 35 de ani. Nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul umed, a derapat, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal Loganul roşu."

Altă posibilă cauză a derapării autoturismului ar fi aceea că maşina nu avea anvelope de iarnă. Legea spune, însă, că obligativitatea folosirii anvelopelor de iarnă începe de la data de 1 noiembrie, anul curent.

A făcut Huidu o depăşire neregulamentară?


Ştim şi că pe porţiunea de drum unde s-a produs accidentul sunt curbe, iar sensurile de mers sunt despărţite de linie continuă, ceea ce înseamnă că depăşirea este interzisă. Nu se ştie însă dacă Şerban Huidu s-a angajat într-o depăşire. Ce ştim însă este că realizatorul Tv n-ar fi la prima abatere rutieră.
Şeful poliţiei rutiere, Lucian Diniţă, a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Şerban Huidu a avut de-a lungul timpului 14 sancţiuni! Dintre acestea două s-au finalizat cu suspendarea permisului de conducere: una în 2005 pentru trecere pe roşu şi alta în 2009 pentru depăşire neregulamentară.

Ne întrebăm, în aceste condiţii... Poate fi considerat Şerban Huidu un recidivist, un pericol pentru drumurile publice, mai ales în condiţiile în care această nouă posibilă abatere a provocat moartea a trei oameni?

Şerban Huidu avea permis de conducere valid. Era la volan în deplinătatea facultăţilor mentale?


Realizatorul Tv are însă şi câteva circumstanţe atenuante, care l-ar putea scăpa de anii de închisoare cu executare. Anchetatorii vor verifica dacă acesta avea sau nu dreptul de a conduce, date fiind problemele medicale pe care le-a avut în urma accidentului de la schi din Austria, petrecut în luna decembrie a anului trecut. Atunci, Huidu a avut o fractură craniană cu hemoragie cerebrală şi a fost indus în comă, pentru a fi tratat. Mai apoi, a început un program de refacere, atât fizică, cât şi psihică.

Medicul de familie este cel care trebuie să se pronunţe şi să anunţe unitatea de poliţie de pe raza căruia face parte pacientul, în cazul în care acesta nu este apt să conducă autovehicule, spune Codul Rutier.

Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Braşov precizează că în acest sens, vor fi verificate toate documentele medicale, inclusiv modul în care au fost eliberate acestea.


Carnetul de conducere al lui Şerban Huidu era valid la momentul producerii accidentului, a anunţat, luni, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, citat de Mediafax. Ceea ce înseamnă că unitatea de poliţie nu a dispus suspendarea lui. Aşa că se ridică mai multe întrebări legate de activitatea medicilor din Austria şi a medicului de familie.

Se mai ştie şi că Şerban Huidu a trecut testul alcoolemiei, analizele arătând că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Medicii care s-au ocupat de el în urma accidentului, au precizat că acesta nu se afla sub niciun fel de medicaţie, care să-i afecteze capacităţile de conducere a unui autovehicul.

Foto: evz.ro, mediafax.ro
 

Comentariile 51-100 din 113

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 18 Oct 2011, 14:52
    SA PLATEASCA!!!!

    Sa plateasca pt. ce a facut!!!

    8
    4

  • veronyka pe 18 Oct 2011, 14:46
    e trist

    E trist sa faca puscarie un om care nu a vrut sa-i omoare pe altii,Huidu nu a vrut asta...a fost un accident,cum se intampla multe altele si nu numai pe sosele.Puscaria trebuie s-o faca cei care, voit, ucid pe altii.Cred ca Huidu nu intra in categoria criminalilor,si familiile celor morti in accident vor intelege asta.A fost o intamplare ,un "ceas rau"si cred ca fiecaruia dintre noi i se poate intampla in viata asemenea momente nefaste.

    5
    4

  • pupyka pe 18 Oct 2011, 14:32
    tragedie

    a fost intradevar o tragedie de zile mari, distrugandu-se multe vieti inocente. acest lucru se putea intampla oricui , dar in momentul ce erai constient de ceea se s-a intamplat in iarna la schi,lucru care te-a marcat enorm, nu poti risca nimic,chiar daca ai masina de milioane,nu inseamna ca trebuie sa ignori semnele de circulaatie( cea de 30 la ora) , sunt sigura ca masina a derapat dar la ce viteza ? daca mergea cu 30, fie cu 40 la ora in acele conditii nu cred ca derapa in halul asta masina chiar si cu anvelopele de vara. Daca era o alta persoana , nu o vedeta tv o trimitea direct la inchisoare fara sa se faca atatea investigatii!!!!

    6
    4

  • onutta21 pe 18 Oct 2011, 14:31
    ***

    Dzeu să îi odihnească,mergi ca omul pe banda ta şi te trezeşti cu nebunii peste tine ,te omoară. Păcat că s-a întâmplat aşa dar cum nici alţii nu au făcut puşcărie în cazuri asemănătoare ,el de ce ar face? Cu siguranţă o să ia cu suspendare cu toate că ar merita puşcărie.

    6
    3

  • Elena pe 18 Oct 2011, 14:24
    Da!:|

    Ii posibil sa fi derapat si din cauza conditilor de afara oameni buni:| . Nimeni nu se pune cu natura. Si pentru ce sariti toti, destepti, acuma, cu gura pentru ca ii Serban Huidu implicat in poveste? :-? Imaginati-va ca astfel de accidente se intampla ZILNIC, cu oameni OBINUITI nu celebritati, iar o data cu vremea grea care v-a urma , accidentele vor urma si ele treptat. Probabil ca si eu as fi intr-un soc deja daca ar fi fost familia mea in joc, dar repet ACCIDENTELE SUNT PERIODICE IAR NOI NU PUTEM FACE NIMICA. Iar acuma cine plateste si cine nu , nu putem hotarim noi oameni simpli :| sa lasam politia sa isi faca treaba. Noua ne ramane doar sa dam de banuit, pana la final. Si nu inteleg de ce aveti obisnuinta sa va transpuneti familile in caz :| . Ce s-a intamplat s-a intamplat , nici lui Huidu nu cred ca ii place situatia si nimanui nu i-ar fi placut-o, nu putea acuma sa o i-a special pe trotuar cu masina ca sa evite accidentul. Repet din nou: Nimeni nu se pune cu natura!

    5
    2

  • Elenyss pe 18 Oct 2011, 13:27
    Urat...

    @ Jericho Am carnet de 4 ani si am 8 sanctiuni, omul asta poate are carnet de 20 de ani! De aia care nu au dat examen de conducere in viata lor si au cate 10-15 dosare penale, oameni loviti si pagube materiale mari nu mai scrie nimeni?! Sa le fie tarana usoara celor 3. Iar de Huidu nu va mai faceti voi atatea griji, ca va face sau nu inchisoare depinde doar de sistemul nostru eronat. Ce s-a intamplat acolo a fost un accident groaznic, incetati sa judecati, voi, cei fara greseli, oricum nu mai e om dupa toata treaba asta...

    7
    5

  • Lavinia Simion pe 18 Oct 2011, 13:14
    Şerban Huidu trebuie să plătească

    ...indiferent câte probleme ar avea cu capu' şi oricâte circumstanţe i s-ar acorda.Astfel de precedente se pot repeta şi vom spune că numai conştiinţa şi apăsarea o să-l pedepsească.Prostii! La cât de ironic şi infatuat este nu cred că mai are vreo apăsare peste şase luni.

    9
    7

  • Meri pe 18 Oct 2011, 13:07
    accident

    Oare de ce cand auzim de un accident in care este implicata o masina asemenea celei in discutie , totodeauna , dar totdeauna aceasta se afla pe contrasens !!!! Soferii acestor masini nu stiu sa conduca altfel ! Probabil ca la cumpararea masinii li s-a spus ca doar asa se merge ......! Este bine ca Huidu este tanar pt ca ava avea mult timp in fata , sa nu uite ce a facut ! Este o pedeapsa grea . Odihna vesnica celor disparuti .

    4
    4

  • emma pe 18 Oct 2011, 12:48
    greseala se plateste

    Da trebuie sa faca inchisoare....pentru ca a luat viata a 3 oameni nevinovati. Nu este la prima abatere in circulatie. de asemenea toti cei care iau viata intr-un fel sau altul trebuie sa fac inchisoare.

    8
    3

  • ycycyc pe 18 Oct 2011, 12:39
    Unde o sa ajungem cu atata rautate?

    Mai avem pretentie, ca suntem un popor crestin !!! Nu are nevoie de puscarie, constiinta lui va fi o puscarie, dar acum mai bine am fi langa el sa poata trai cu ea si cosmarurile vinovatiei care nu vor disparea niciodata...de judecat il va judeca numai Dumnezeu, noi nu avem nici un drept, noi le avem pe ale noastre poate mult mai mari ...

    12
    8

  • dora pe 18 Oct 2011, 12:16
    la rece

    trebuie sa judecam putin la rece. 3 oameni au murit. dar au murit din cauza unei prostii. si prostia se plateste, sunt de acord. dar e una sa-i tragi un pumn cuiva si sa nu te gandesti ca ala va da cu capul de ceva si va muri si alta e sa fii doar teribilist. pe oamenii aia care au murit nu-i mai intoarce nimeni inapoi. dar familiile lor raman. asa ca, in loc de inchisoare, ar trebui ca Huidu sa aiba frija de ei. cu ce-i mai poate incalzi pe cei indoliati faptul ca asta e inchis? sunt de acord sa i se interzica sofatul pe vecie. dar inchisoare ... ce rost mai are, pentru cazul de fata?

    8
    6

  • anemone pe 18 Oct 2011, 12:11
    opinie personala

    trebuie sa faca inchisoare, este clar.3 oameni nu se mai intorc acasa niciodata, au incetat sa mai respire.E implicata multa suferinta si trebuie gasita o cale sa fie oarecum alinata, si daca Huidu ia 8 ani de inchisoare viata lui nu s-a sfarsit aici, mai are sansa sa fie langa copii lui cand acestia au 10 respectiv 12 ani, oamenii care au murit si-au pierdut aceasta sansa complet.Trebuie sa fie inchis, acest lucru ar reprezenta o alinare pentru rudele indurerate si poate si pentru el ar fi cea mai buna solutie...sa ne gandim putin cat de groaznic este sa iei viata la 3 persoane, cat de trist este...dar ce nenorocire pentru un suflet atat de chinuit ca a lui Huidu care regreta enorm ar fi sa scape si nepedepsit pentru aceasta fapta...Salvati sufletul lui Huidu', sa fie varat in puscarie!

    18
    3

  • ghita_49 pe 18 Oct 2011, 12:02
    sa fie premiat.....

    ce atata opinie de a nu face puscarie un criminal ? cu voie sau fara voie asta-i criminal. eu i-as de puscarie maxima si sa nu mai aiba permis niciodata.sa ma suporte si alte consecinte hotarate de lege pt. urmasii celor decedati. un tembel. nu le cade greu unora sa zica ca asta-i nevinovat ? ba mai trebuie si premiat.

    10
    8

  • anonim pe 18 Oct 2011, 11:54
    pacat

    este greu mai ales pt Huidu,ca a ramas ca sa suporte consecintele,greu si pt familia indoliata,D-zeu sa ii ierte. Huidu ii doresc putere sa treaca si de aceasta data peste acest necaz.

    8
    8

  • denisa pe 18 Oct 2011, 11:46
    huidu

    lume de ce il criticati atata , doar el nu a vrut sa faca rau mai ales ca sia pus si familia in pericol daca ati fi voi in locul lui si o multime de oameni sa va critice !! aa.... cum ar fi ? cred ca nu vati simti bine ...vreau sa reamintesc comentariul lui serban huidu:''Ce-am facut Doamne!Ce am facut sunt terminat.....

    9
    9

  • nico pe 18 Oct 2011, 11:36
    pacat

    Mi-e drag Huidu, de la inceputurile lui firave de carcotas imi era foarte drag si tin pentru el un respect aparte, dar din pacate tre sa recunosc ca e vinovat, nu e la prima abatere nici la a 2-a, din pacate e vinovat si ar trebui sa fie atentionat puternic, din pacate cei 3 is morti nu ai cum sa remediezi asta, trebue sa se lase la decizia familiilor victimelor, daca acelea il iarta sau daca vor sa faca inchisoare, asta cu derapatul nu o cred avea o boala de a calca acceleratia, a trecut de multe ori pe langa... dar ulciorul s-a spart. Foarte trist ...

    13
    0

  • laur uk pe 18 Oct 2011, 11:27
    da si nu

    Din clipa in care s-a produs accidentul, Huidu este deja condamnat. Va trai toata viata cu constiinta incarcata cu 3 morti nevinovati. De fapt, vinovati doar de faptul k se aflau in acea clipa acolo...Poate ar fi mai bine si pt el sa faca inchisoare, lumea ar mai uita de el....Ideea e alta, cariera lui a luat sfarsit. Nu mai poate aparea in fata publicului dupa ce a facut. Plus de asta, dusmanii lui ii vor replica/reprosa tot timpul chestia asta. M as mira sa nu se duca de tot cu capul...copii lui au vazut ce a facut, si asta doare cel mai tare. Poate ca acum nu inteleg f bine ce s-a intamplat, dar vor intelege...se duc la gradinita, la scoala iar ceilalti nu vor scapa ocazia sa le reaminteasca/ spuna. Sa fim realisti, asta este societatea noastra... Nu stiu ce se va rezolva dak va face puscarie. Nu mare lucru. Lucrurile nu se vor schimba, mortii nu se intorc. Poate doar se va da un exemplu....

    5
    3

  • vic pe 18 Oct 2011, 11:18
    groaznic

    Oameni buni! S-a pus cineva in situatia lui? Incercati, poate asa veti putea sa ii intelegeti o parte din trairile de dupa accident. Merita tot suportul moral si toata compasiunea. Dumnezeu sa ii ajute!

    14
    18

  • Adriana pe 18 Oct 2011, 10:58
    Huidu

    Eu credo ça Huidu a avut noroc ca nu a murit ! Vorba lui Badea, ce ar fi fost daca in locul Loganului era un TIr? Ar trebui sa fie multumit ca familia lui a scapat cu viata! Personal cred ca el e de vina. Si daca o sa fie condamnat ( ceea ce nu cred !) e pe buna dreptate

    19
    6

  • GEORGIANA pe 18 Oct 2011, 10:44
    Oameni idioti

    Am citit mai sus ca era mai bine daca murea in Austria , bai oameni buni , voi judecati ? Scrieti sa va aflati in treaba , ganditi-va ca puteati fi voi in locul lui , vorbiti ca niste idioti , este om , si a gresi este omenesc , bineinteles ca nu o sa faca inchisoare , sunt atatia criminali care ucid cu sange rece si nu fac inchisoare , este usor sa judecam , dar sa vedeti cand va vor judeca altii pe voi , atunci nu o sa va mai placa . Niste idioti sunteti voi care vorbiti de dragul de a vorbi .

    14
    13

  • vali pe 18 Oct 2011, 10:38
    Trebuie Pedepsit

    Cum toti faptasii sunt pedepsiti pt faptele lor rele,gresite asa si Huidu ar trebui pedepsit/inchis pt cativa ani poate se potoleste. Plus ca am citit un articol unde spunea ca Huidu a fost prins de 14 ori incalcand regulile de circulatie. Ar trebuie sa se faca dreptate.

    13
    7

  • CODRUTA pe 18 Oct 2011, 10:21
    A FOST CEVA INVOLUNTAR

    De ce sunteti asa de rai? Cu toti putem gresi si pedeapsa cu inchisoarea nu este o varianta pentru ca asta nu ai va readuce la viata pe cei 3 si sa retinem ca are si el o familie de intretinut si ar fi pacat ca cei doi copii ai lui sa ramina fara tata............

    9
    14

  • iuliana pe 18 Oct 2011, 10:18
    nu trebuie inchis Huidu

    Este foarte grav ceea ce s-a intamplat, in primul rand ca au murit oameni nevinovati. Dar nu trebuie condamnat Huidu pentru toata aceasta tragedie, nimeni nu ar fi vrut sa se intample asa ceva. A fost o depasire care multi dintre noi gresim si intr-o fractiune de secunda se poate intampla nenorocirea. Nu trebuie sa faca puscarie, in cel mai rau caz sa i se suspende permisul de conducere pe o anumita perioada de timp si sa plateasca alte cheltuieli fata de familiile persoanelor decedate.

    9
    17

  • lucki pe 18 Oct 2011, 10:17
    fii tare Serbane!

    Ii rog pe cei de la "prima tv"sa lase emisiunea carcotasilor sa continue, nu e drept sa o anulati, ce s-a intamplat a fost in viata privata a lui Serban, nu are legatura cu viata profesionala. Daca ar fi facut gafe in formatul emisiunii... mai ziceam. Dar asa... ce are una cu alta? Noi avem nevoie de carcotasi, ne tin psihicul pe linia de plutire, iar voi aveti nevoie de rating. Corect?

    11
    14

  • ghita pe 18 Oct 2011, 10:13
    ori ce om greseste dar legea este lege pentru toti lafel

    deci daca este vinovat lege e lege pentru noi toti in 90 mama a trecut strada si a lovito un nene militian mai precis comantantul judetului si beat pedeasupra noi lam iertat nu am vrut nimik de la el nici macar spitalizare dar am avut pretentia sa respecte legea cum noi toti o respectam si eu sunt sofer mai gresim dar lege este lege si cu 2 morti este tare greu si de stare lui o sa treca prin terapie lasa ca face si el 3/4 ani de puscarie si vine acasa nu se moare la puscarie dar mai ganditi si alfel 2 familii indoliate nu este vinvat cine a spus asta este o minciuna dup[e mine este foarte vinovat unde se grabea sa merga la emisiune sa ma faca niste bascaliii sa fim srios el trebuia sa gandesca ca poata sa vina cineva din fata, este exact ca cand ai un sac legat la gura care nu stii ce are in el pana nu al desfaci parere mea este omor deosebit de grav asta este incadrere lui reala dar manevre se fac EL TREBUIA SA GANDESCA CA DINTRO CURBA CU SI PE UN alunecos ce cauta sa se bage in depasire este vravjeala cu deraparea.

    11
    5

  • Elena pe 18 Oct 2011, 10:06
    Il iubesc pe Serban....

    ...ca familist, in primul rand si ca discretie totala inn privinta alor sai; Il respect pentru talentul extraordinar de om de televiziune! Il stimez ca a fost curajos ca la o emisiune a lor, sa-i dea cadou o carte unui Ministru ( HARDAU ) ca sa-l invete minte sa nu mai poceasca LR. Daca a avut acest curaj este un om adevarat ! Daca a satirrizat, a facut un act etic, benefic! [ Marii moralisti ai lumii, au luptat cu condeiul facand acelasi lucru. Satira mondena are alte adjuvante ! ] Eu n-as fi avut curajul asta, in fata TARII sa umilesc un ministru ...dar, ceea ce s-a intamplat cu acest accident cumplit este "un semnal de alarma" pentru viitorul sau si al nostru, al romanilor de pe sosele. . In primul rand, va trebui sa-si ispaseasca pedepsele " una fata de el "- toata viata - , iar alta, fata de fapta comisa - a ucis 3 suflete - , fara sa vrea, dar le-a trimis pe lumea cealalta. Daca pe Serban nu-l vor condamna, se va alege praful de SIGURANTA pe soselele tarii. " Lasa ca imi fac eu damblaua & placerea placerea si dau frau adrenalinei sa conduc cu 150 la ora, si prin sate, ca scap, si eu, cu a scapat Huidu ! " Asa vor gandi toti putoi astia cu masini-tanc, luate de taticu ! Deci, se va crea un precedent asa cum s-a creat cu sotii care isi tot ucid neveste pentru BANI si avere (v. cazul Madalina Manole & all). Fara discutie, HUIDU trebuie sa faca PUSCARIE, NEAPARAT ! Cazul lui sa fie EMBLEMATIC ! ( cred ca, si el e constient de asta ) Pacat insa ca el era un OM la casa lui, cu copii si nevasta si cu o maturizare la varsta sa, dar ce ne facem cu feciorii de bani gata, care inca mai salasuiesc in dulcea PUBERTATE - cand incep accesele de TERIBILISM si INCONSTIENTA ??? Ce ne facem....o sa ne fie teama sa mai mergem, si pe trotuar, o sa ne facem cruce inainte de a trece pe Zebra s.a.m.d. Este o parere ! Dumnezeu sa-i odihneasca pe oamenii aceia, iar tie , Serbane&Fam. tale sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa treceti peste cumplitul si nedoritul carnagiu / masacru !

    7
    12

  • papagal pe 18 Oct 2011, 10:00
    accident involuntar

    Pe la 17 ani asemenea familiilor indoliate ,mi-am pierdut tatal intr-un accident de masina.Prima reactie a mea a fost ca cel ce mi-a omarat tatal sa nu mai iasa din puscarie.Apoi am realizat ca acel om nu a luat viata tatalui meu intentionat,deci nu este un criminal.Huidu va ramane marcat toata viata si asta este cea mai mare pedeapsa-nu inchisoarea care cred ca este pentru cei ce ucid cu intentie

    8
    10

  • Ahava pe 18 Oct 2011, 09:52
    " fiat justitia ruat caelum"! Să fie dreptate, [chiar] de s-ar nărui cerul!

    Cel care greseste trebuie sa plateasca! A fost un accident soldat cu 3 morti! Oare nu e prea mult pentru a primi pedeapsa minima?Sper ca justitia sa faca dreptate!Cat despre familia indoliata, Dumnezeu sa le dea putere sa treaca cu bine peste aceste momente tragice. La fel si sotiei lui Huidu si familiei acestuia!

    13
    3

  • botezatu pe 18 Oct 2011, 09:41
    accident tragic

    consider ca va primi din partea legii pedeapsa care se acorda in aceste accidente cu ucidere din culpa , dar pedeapsa cea mai mare a primit-o si este pe viata ( sa traiasca cu sufletele celor trei pe constinta )este o pedeapsa pe care nici un magistrat nu o poate suspenda . cred ca acum in ceasul al 12 lea va medita asupra vietii asa cum nici odata nu a mai facut , poate acum isi va descoperi adevaratii prieteni si rude care vor incerca sa-l sprijine si sa-si duca crucea pana la capat .

    12
    2

  • Alina pe 18 Oct 2011, 09:19
    Serbane, Clujul te iubeste si este alaturi de tine!!!

    Fratilor, ce-i cu atata rautate in inimile voastre??? Toti putem greSi oricand. Azi poate suntem sus, maine putem cadea in prapastie! Asa a fost sa fie pentru Serban, nu a fost ceva voit. Oricui i se poate intampla o asemenea nenorocire. Cu ce va incalzeste pe voi daca Huidu merge la inchisoare si raman doi copii minori fara tata, sa sufere o viata intreaga? Nu ii destul ca sufera toti psihic in momentul astA?? DuNumai Duamnezu ne poate judeca! Atat!!! Nimeni altcineva...

    13
    14

  • rody pe 18 Oct 2011, 09:04
    SA RESPECTATI REGULI DE CIRCULATIE

    Se mai poate numi involuntar cind nu respecti nici o lege?Legea trebuie sa fie pt.TOTI aceeasi,in trafic suntem la fel,existam pe sosea indiferent de masina pe care o ai sau nu sub control si suntem obligati sa respectam cele mai simple norme de circulatie.As dori sa-l intreb1- cu ce viteza era obligat sa conduca pe acea portiune si de ce nu s-a conformat?(accidentul nu ar fi fost)2-de ce s-a produs derapajul?(pt ca a frinat puternic avind viteza mare) Acum legea sa fie aplicata corect.

    8
    3

  • sanda pe 18 Oct 2011, 08:57
    ....

    Ela, esti o psihopata nenorocita. Ce vina are familia lui? Ce vina au copiii? Sa plateasca el, nu si familia lui. Oricum platesc si ei psihic si moral. Gunoi esti tu, ca nu gandesti! Vezi sa nu iti musti limba ca ai sa mori de atat venin!

    6
    7

  • mikidutza pe 18 Oct 2011, 08:39
    ce intrebare e asta ?

    Pedepsele in tara asta ar trebui sa se dea dupa legi, care tin seama de gravitatea faptei indiferent despre cine e vorba, nu dupa sondaje facute pe internet. Omorul din culpa sa crima cu premeditare se pedepsesc diferit, dar locul unui criminal este la inchisoare.

    4
    5

  • petro pe 18 Oct 2011, 08:20
    huidu

    in tara asta sunt legi cre trebuie respectate. sa lasam justitia sa-si faca treaba. pe pamant ne judeca justitia iar dincolo Dumnezeu.

    8
    1

  • Gigi pe 18 Oct 2011, 07:03
    Tot viteza l-a dilit pe Huidu!

    Se pare ca unii dintre voi au memoria cam scurta. De fapt Huidu a mai avut un antecedent, in care din cauza vitezei era sa isi ia propria viata. Eh, nu s-a intamplat atunci. S-a intaimplat acum, luaind viata a altor 3 persoane. Moarte a fost destinul celor 3. Odihneasca-se in pace! dar care va fi destinul lui Huidu si celor ca el. Poate era mai bine pentru Huidu daca ne parasea la ski in Austria cand s-a infipt cu capul in copac. Asa cine stie ce va urma pentru el, oare saracul este constient? Vai si amar de viata lui, si pacat imi era chiar simpatic pe cand era Carcotas cu Gainusa si aveau impreuna puiul cu trei picioare.... ca gluma

    9
    6

  • The Red Monk pe 18 Oct 2011, 06:35
    Huidu si toti criminalii soselelor vor plati intr-o zi!

    Din pacate in Romania de astazi, coruptia si influienta sunt puteri in stat alaturi de presa cat si televiziune care au scopul bine definit de a proteja si promova scursorile societatii "vedete". O categorie aparte sunt criminalii soselelor si care umbla liber pe strada fara dosare penale fara sa ispaseasca vreo pedeapsa. Acestia criminali sunt niste favorizati in cercurile lor niste indivizi de bani gata. Dupa ce au luat viata cuiva nevinovat se simt mai incarcati de putere si devin mai de temut pentru cei din jur. Fiind criminali in devenire ei se ridica deasupra celorlalti certati cu legea si societatea, iar o data ce au luat viata cuiva nu mai conteaza, o pot lua si pe a altora, chiar pe a ta cititorule. Aici doresc sa prezint de Ciprian Gheorghe Stanisor, fiul preotului din Zizin BV, care in noaptea de 7-8 octombrie 2009 conducand in stare de ebrietate un autoturism Seat Leon, alaturi de doi prieteni de pahar, in zona Salii Sporturilor, Brasov, a lovit mortal tatal in varsta de 40 de ani, a doi copii minori, cat si accidentat deosebit de grav pe colegul lui in timp ce acestia asteptau pe trotuar un taxi sa-i duca la hotel. Ciprian Gheorghe Stanisor a fost anchetat in stare de libertate si gasit nevinovat, in ciuda faptului ca in urma cu doi ani acesta a mai accidentat grav o femeie care era pe trecera de pietoni intr-o comuna din Brasov. De ce Justitia nu hotaraste pentru aceste cazuri suspendarea permisului de conducere pe 10, 20 de ani chiar si retroactiv. Nu va faceti griji, toti cei ca Huidu, Cocoana, si Stanisor vor plati intr-o buna zi, chiar daca acea zi nu este maine. Dumnezeu sa ne ocroteasca pe noi toti de asemenea dobitoci.

    19
    11

  • MARY pe 18 Oct 2011, 05:07
    INCONSTIENT LA VOLAN

    A TRIMIS 3 OAMENI IN PAMINT DIN CAUZA VITEZEI !!! DACA NU AVEA VITEZA PUTEA SA EVITE ACEST TRAGIC ACCIDENT. SA STEA IN PUSCARIE PE VIATA !

    13
    6

  • ana pe 18 Oct 2011, 05:04
    criminal neatent --A OMORIT 3 oameni !!

    CUM ADICA ?? DE CE SA NU FACA PUSCARIE ? NEATENT SI IRESPONSABIL, SI CU 14 AVERTISMENTE LUATE PINA ACUMA DE LA POLITIE ?? AR TREBUI SA STEA CEL PUTIN 8 ANI PENTRU FIECARE PERSOANA , IN TOTAL 24 DE ANI, A UCIS DIN PROSTIA LUI ADICA DIN NEGLIJENTA SI DIN NEATENTIE.. VITEZOMAN . TREBUIE SA PLATEASCA. SA SPERAM CA JUSTITIA VA DECIDE DREPT SI CORECT CA 3 OAMENI SAU DUS IN PAMINT IAR EL E DEASUPRA,BINE ,MERSII.

    11
    9

  • gogaie pe 18 Oct 2011, 03:04
    cocalar

    bine-nteles ca tre sa faca inchisoare, cred ca ai pare rau dar fondul lui e problema, e vanitos, plin de el,si chiar daca e alb, are spirit de manelar, cocalar iresponsabil.

    10
    13

  • elena pe 18 Oct 2011, 02:19
    huidu

    Tu Paul nu sti ce vorbesti, daca erai tu in locul lui Huidu nu mai vorbeai asa , el nu si-a batut joc de nimeni , nu era arogant si-a facut si el munca doar facea o emisiune si avea nevoie si el de subiecte pentru emisiune doar era munca lui, ca fiecare om de rand care munceste sa isi castige painea, nu credeti oameni buni ca fiecare mai merita o seansa de la viata , a trecut si el prin multe in ultimul an

    13
    12

  • LUI-HUIDU pe 18 Oct 2011, 02:16
    PAUL

    HUIDULE,stii care este culmea circotasului? Sa fie CIRCOTIT !

    10
    9

  • sorana pe 18 Oct 2011, 01:29
    ...

    parerea mea este k atata timp cat vorbim despre un ACCIDENT, deci unde NU EXISTA INTENTIE, nu ar trebui sa-l judecam in halul asta pe Serban! puscarie sa faca cei care comit infractiuni intentionat, aia da, merita si trebuie pedepsiti! dar in cazul asta e vorba de cu totul altceva. ganditi-va si k puteati fi in locul lui, nu numai in locul celor din logan! fereasca Dumnezeu de asa o nenorocire! ganditi-va si la asta!

    8
    10

  • PAUL pe 18 Oct 2011, 01:27
    LUI-HUIDU !

    Huidule,aroganta ta,a ajuns pina la CER,ti-ai batut joc de multi oameni pentru niste greseli minore ,in vorbire,insa pina MORI, nu ai sa te poti minti singur, ca ai ucis 3 oameni,ca de fapt si multi altii,care cu bani, au scapat de pedeapsa.Puscarie nu faci tu,ca nu-ti permite-FATA,DE VEDETA,dar cu constiinta ta{daca ai asa ceva} si cu DUMNEZEU, ce vei face?

    14
    12

  • 123 pe 18 Oct 2011, 01:27
    directie asistata

    te-ai trezit tu sa faci pe mecanicul. Directie asistata inseamna Servodirectie. ce vrei tu sa explici acolo se numeste ESC (electronic stability control). dzeu sa-i ierte

    8
    3

  • Lasatil in Pace pe 18 Oct 2011, 01:25
    Pentru ena...

    ena sunt infractiuni in trafi... doar nu erau in cazierul juridic.... alea 11 pot sa fie pentru chesti de genul ca a trecut pe rosu... neacordare de prioritate pietonilor etc... nu pentru ca ar fi furat ceva , sau omorat in bataie pe cineva etc...

    2
    6

  • anonim pe 18 Oct 2011, 01:19
    Directie asistata......

    Este o Tragedie! Pacat. D-zeu sa-i odihneasca pe cei pieriti in urma acestei grabe. Sunt sigur ca multi dintre voi cunoasteti dotarile masinilor scumpe si ceea ce se numeste " directie asistata", iar pt cei care nu stiu imi permit sa adaug citeva cuvinte. Directie asistata: cand masina derapeaza aceasta functie se activeaza si readuce masina in pozitia corecta fara a avea parte de drfturi . Evident un astfel de sistem face fata la o viteza de bun simt. Concluzia o stim cu totii, mortul este vinovat iar politia face ce ststie mai bine. NIMIK!

    4
    5

  • RoMania pe 18 Oct 2011, 01:15
    Hai Romania

    Nu Serban trebuie sa faca puscarie .Puscarie sa faca soferul VINOVAT ,, dar in Romania de f multe ori cei nevinovati au facut si fac bulau deoarece aici cu bani se poate face orice !

    15
    4

  • Nu conteaza pe 18 Oct 2011, 01:11
    Lasatil in pace

    Ce se tot vorbeste atat de mult pe seama lui nu inteleg, se intampla accidente de genu in romania zilnic si mor oameni nevinovati din cauza unor inconstienti... de ce nu poate fi tratat ca oricare persoana din romania... daca i se intampla lu georgescu popescu ionescu sau ma rog ... toata lumea vedea o stire uite mai murira 3 si ala ii omora e un dobitoc, dar daca e huidu trebuie sa facem atatea dezbateri?? lasati instantele sa isi faca treaba cum stiu. Credeti ca omu ala vrut sa omoare pe cineva??? credeti ca sa trezit dimineata zicand astazi omor 3 oameni ca asa vreau??? Sunteti penibili( ma refer la televiziuni si la bagatori de seama) LASATI IN PACE OMU ARE PROBLEME

    13
    7

  • marcel pe 18 Oct 2011, 01:04
    accident

    orice om de rand nu ar face puscarie?el dc nu ar face ca e huidu? toti smecherii mizeaza pe faptul ca scapa....ca banii pot cumpara suflete....

    11
    5

  • ena pe 18 Oct 2011, 00:55
    accident

    Intr-adevar este regretabil evenimentul pentru ca a fost soldat cu victime omenesti insa nu are absolut nici o relevanta ca a fost implicat sau nu o persoana publica,fiecare trebuie sa suporte consecintele faptelor sale,nimeni nu l-a indemnat sa goneasca pe carosabil umed......pana la urma te bazezi ca sofer pe masina sau pe puterea ta de a actiona,de a constientiza un pericol?omul conduce masina si mi se pare de-a dreptul idioata scuza ca aceste ML-uri au probleme cu derapajul.......conduc si prima lectie data intotdeauna de instructori este aceea de a nu intra in curba cu viteza mare....sa nu mai spunem de 100km/ora. Nu am nimic cu Huidu insa totul are un pret mai ales viata unui om,au mai fost exemple in care criminalii din culpa nu au fost pedepsiti si deja e creat un precedent,multi s-au invatat ca scapa indiferent de situatie asa e si cazul lui cu 11 infractiuni in cazier si nici o pedeapsa!

    5
    9
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod