JOI, 20 OCTOMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT FLORIN CHILIAN, PUBLIKA SI ANTRACT

Florin Chilian, Antract și Publika o susțin pe Adriana pe 20 octombrie la Hard Rock Cafe! Artiștii au acceptat să urce pe scenă pro bono, banii obținuți în urma acestui eveniment urmând a fi donați Adrianei. Concertul va începe la ora 21.00, iar prețul unui bilet este de 35 de lei.
Florin Chilian, Antract și Publika o susțin pe Adriana pe 20 octombrie la Hard Rock Cafe! Artiștii au acceptat să urce pe scenă pro bono, banii obținuți în urma acestui eveniment urmând a fi donați Adrianei. Concertul va începe la ora 21.00, iar prețul unui bilet este de 35 de lei.  

Adriana se lupta de trei ani cu o formă rară de cancer. În ultimele luni starea ei s-a înrăutăţit şi are nevoie de o operaţie la o clinică specializată din străinătate. Echipa Cinemagia.ro a demarat la începutul lunii iulie o campanie umanitară de stângere de fonduri. Până în acest moment au reușit să strânga suma de 35.500 de euro. Banii de care însă Adriana are nevoie sunt cu mult mai mulți. După o serie de bătălii câştigate, la începutul lui 2011 cancerul a recidivat cu invazii musculare şi noduli la plămâni. Adriana a încercat să i se împotrivească apelând la chimioterapie, dar aceasta s-a dovedit inutilă, tumora mărindu-şi în mod paradoxal volumul. Acum singura ei şansă este un tratament într-o clinică specializată din Germania sau Turcia.
Costurile se ridică însă la 40 000 de Euro.


Contribuie cu o donaţie pe numele Ioana Adriana Cuţa aici: http://www.cinemagia.ro/apel-umanitar/.

Vino la concert pe 20 octombrie în Hard Rock Cafe și oferă-i  Adrianei o mână de ajutor! Florin Chilian, Antract și Publika sunt și ei alături de Adriana!

Fii şi tu supereroul care salvează vieţi!

SAMBATA, 22 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – THE BEATBOX - CONCERT TRIBUT THE BEATLES

“Yesterday”, “Let It Be”, “Hey, Jude” - o replică perfectă a legendarilor The Beatles reînvie nebunia anilor ‘60, sambata seară, la Hard Rock Cafe. Proiectul The Beatbox s-a născut în Italia, dar a făcut o spectaculoasă carieră internațională, obligând critica să admită că cei patru muzicieni de la Roma seamănă perfect cu celebrii lor predecesori: arată la fel, cântă la fel și se mișcă la fel. “Oare sunt chiar cei de la Beatles pe scenă?“, se întreba Moscow Times după primul concert pe care italienii l-au susținut în Rusia. La primul show în România, The Beatbox promite să răscolească amintirile unei generații, cu o aventură în epoca de aur a rock-ului.


Beatbox este mult mai mult decât un simplu tribut adus trupei The Beatles. În show-urile lor, trupa îşi propune să reînvie farmecul și fenomenala energie a cvartetului legendar din Liverpool. Şi, pentru a obţine rezultatul dorit, nu a fost nimic lăsat la voia întâmplării: instrumentele sunt identice cu cele folosite de The Beatles în concertele lor istorice, hainele au fost făcute de croitorul care le-a creat costumele pentru turneul american “A Fab Four”, iar coafurile au fost retezate cu precizie în stilul care făcea istorie în anii ‘60. Cei patru muzicieni - Alfio Vitanza, Mauro Sposito, Guido Gori şi Massimo Cinelli - au colaborat cu mari nume ale pop-ului italian pentru a da viaţă acestui proiect excepțional. A rezultat un spectacol care răscolește amintirile unei generaţii cu o muzică fidel executată și o punere în scenă prin care publicul de azi să descopere entuziasmul şi candoarea din anii '60. Un omagiu remarcabil adus celor patru care care a schimbat istoria muzicii, care au vândut peste un milliard de albume în întreaga lume și care au rămas până acum pe primul loc în topul Rolling Stone al celor mai bune trupe ale tuturor timpurilor.


ARTISTUL. Mauro Sposito este John Lennon (vocal, chitară ritmică). “Ca și Lennon, mi-ar plăcea să nu fiu considerat un muzician nebun, dar nu pot fi ceea ce nu sunt... Aștept publicul din România la un spectacol despre care cu siguranță va avea de povestit prietenilor”, spune, râzând, Mauro.

PERFORMERUL. Massimo Cinelli este Paul McCartney (voce, chitară bass). Este o provocare să-i semeni artistului care a putut compune o piesă cum este “Yesterday”... “Nu m-aș fi încumetat să-mi asum un asemenea rol dacă n-aș fi fost sigur că pot studia suficient de mult încât să pot cânta la fel. Ni-l vom aminti pe Paul așa cum era în 1954, când pornea la drum, alături de prietenul lui, Lennon“, spune Cinelli.

ACTORUL. Alfio Vitanza este Ringo Starr (baterie). “Un baterist al naibii de bun, care s-a alăturat trupei Beatles în 1960, adăugând un sound particular, poate și pentru că era un stângaci nevoit să interpreteze partituri scrise pentru muzicieni care băteau cu dreapta. O mare figură.”, spune Vitanza. Între timp, Ringo a colaborat cu o întreagă serie de muzicieni de excepție, de la Elton John și Harry Nilsson, la Peter Frampton, Steven Tyler sau Ozzy Osbourne.
“Legenda lui începe cu The Beatles și o vom spune încă o dată, în fața publicului din România, la Hard Rock Cafe”, mai spune Vitanza.

MISTICUL. Guido Gori este George Harrison (chitară solo). George a fost cel mai retras dintre membrii formației The Beatles și în mod nemeritat este mai rar pomenit astăzi, deși până când s-a stins, în 2001, a fost și producător de fim, actor și și-a continuat activitatea de muzician. “Am studiat tot ce a făcut Harrison vreodată, cu excepția misticii indiene”, râde Guido, amintind de faptul că George, cel care i-a inițiat pe membrii trupei The Beatles în religii indiene, a fost un important promotor al muzicii sitar și al mișcării Hare Krishna.

Biletele la concert sunt disponibile la  Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei. Rezervări la numărul 021-206.62.61.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod