UPDATE: Şerban Huidu, trebuie să facă sau nu închisoare?

La nici două zile de la teribilul accident rutier, în care Şerban Huidu, aflat la volan, a lovit frontal un autoturism şi a curmat trei vieţi, s-a născut un război de opinii între două tabere: cei care îl trag la răspundere şi cei care cred că acesta are circumstanţe atenuante.
Accidentul de la schi de anul trecut l-ar putea scăpa pe Şerban Huidu de ani grei de închisoare, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia au murit trei persoane. Trebuie să se dovedească, însă, că prezentatorul TV nu era apt să conducă un autovehicul.

Update: Psihiatrii români citaţi de Antena 3 sunt de părere că lui Huidu trebuia să i se interzică şofatul, având în vedere că recuperarea după un traumatism cranio-cerebral durează cel puţin doi ani. În acest caz, medicul din Austria, care s-a ocupat de cazul lui, trebuia să-l evalueze fizic şi psihologic pentru a decide dacă e apt să conducă. Surse apropiate familiei, citate de aceeaşi sursă, susţin însă că neurochirurgul care l-a operat pe Huidu l-a asigurat la sfârşitul verii că este clinic sănătos.

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Innsbruck, unde a fost tratat Şerban Huidu, a refuzat să comenteze această situaţie.

La nici două zile de la teribilul accident rutier, în care realizatorul TV Şerban Huidu, aflat la volan, a lovit frontal un autoturism şi a curmat trei vieţi, s-a născut un război de opinii între două tabere: cei care îl trag la răspundere pe Şerban Huidu şi cei care cred că acesta are circumstanţe atenuante. Ar trebui să facă sau nu închisoare realizatorul TV?

Cum s-a petrecut accidentul rutier?


Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, din pricina ninsorii, şi a lovit un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa toate cele trei persoane care se aflau în maşina lovită de realizatorul TV.
Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. În el se aflau şi soţia sa, cu cei doi copii şi bona acestora. În urma accidentului, toţi cei cinci au fost duşi la spital şi sunt, în prezent, în afara oricărui pericol.

Huidu este anchetat pentru omor din culpă, anunţă Carmina Reit, prim-procurorul la Parchetul Tribunalului Braşov, potrivit Mediafax şi riscă între unul şi opt ani de închisoare. Şeful poliţiei rutiere, Lucian Diniţă a anunţat că ancheta în acest caz, ca în oricare altul, pleacă de la prezumţia de nevinoţie. Huidu nu a fost reţinut de poliţie, având în vedere că fapta n-a fost una cu premeditare.

Cea mai probabilă ipoteză: maşina lui Huidu a derapat!


Ce ştim este că autoturismul condus de acesta a intrat pe contrasens într-o curbă şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar. Ce mai ştim este că în timpul audierilor, care au avut loc în cursul zilei de ieri, Şerban Huidu le-a declarat procurorilor că atunci când a intrat în curbă, maşina sa a derapat cu partea din spate, iar când a încercat s-o redreseze a intrat pe contrasens şi a lovit maşina Dacia Logan, potrivit Jurnalul Naţional. Realizatorul Tv le-a mai explicat şi medicilor că nu a mai putut controla maşina din cauza modificărilor climaterice, potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, citat de Mediafax.

Inclusiv Şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a declarat ieri că în cazul accidentului provocat de Huidu se conturează varianta că maşina a derapat, intrând pe contrasens.

Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului explică faptul că viteza regulamentară în acea zonă este de 30 de kilometri la oră, având în vedere condiţiile meteorologice (ninsoare) şi starea carosabilului, potrivit realitatea.net.




Prezentatorul TV nu a respectat limita de viteză?


"E prematur să ne pronunţăm asupra vinovaţilor în cazul acestui accident. Din primele cercetări ştim că s-au tamponat două autoturisme", a spus şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, potrivit antena3.ro. Tămârjan a mai spus că până în acest moment nu se poate spune cu certitudine viteza cu care circulau cele două maşini implicate în accident. "Probabil a fost o viteză neadaptată condiţiilor de drum", presupune acesta.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Liviu Naghi, este mai incisiv şi precizează că: "Din primele cercetări se pare că vina aparţine exclusiv bucureşteanului de 35 de ani. Nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul umed, a derapat, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal Loganul roşu."

Altă posibilă cauză a derapării autoturismului ar fi aceea că maşina nu avea anvelope de iarnă. Legea spune, însă, că obligativitatea folosirii anvelopelor de iarnă începe de la data de 1 noiembrie, anul curent.

A făcut Huidu o depăşire neregulamentară?


Ştim şi că pe porţiunea de drum unde s-a produs accidentul sunt curbe, iar sensurile de mers sunt despărţite de linie continuă, ceea ce înseamnă că depăşirea este interzisă. Nu se ştie însă dacă Şerban Huidu s-a angajat într-o depăşire. Ce ştim însă este că realizatorul Tv n-ar fi la prima abatere rutieră.
Şeful poliţiei rutiere, Lucian Diniţă, a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Şerban Huidu a avut de-a lungul timpului 14 sancţiuni! Dintre acestea două s-au finalizat cu suspendarea permisului de conducere: una în 2005 pentru trecere pe roşu şi alta în 2009 pentru depăşire neregulamentară.

Ne întrebăm, în aceste condiţii... Poate fi considerat Şerban Huidu un recidivist, un pericol pentru drumurile publice, mai ales în condiţiile în care această nouă posibilă abatere a provocat moartea a trei oameni?

Şerban Huidu avea permis de conducere valid. Era la volan în deplinătatea facultăţilor mentale?


Realizatorul Tv are însă şi câteva circumstanţe atenuante, care l-ar putea scăpa de anii de închisoare cu executare. Anchetatorii vor verifica dacă acesta avea sau nu dreptul de a conduce, date fiind problemele medicale pe care le-a avut în urma accidentului de la schi din Austria, petrecut în luna decembrie a anului trecut. Atunci, Huidu a avut o fractură craniană cu hemoragie cerebrală şi a fost indus în comă, pentru a fi tratat. Mai apoi, a început un program de refacere, atât fizică, cât şi psihică.

Medicul de familie este cel care trebuie să se pronunţe şi să anunţe unitatea de poliţie de pe raza căruia face parte pacientul, în cazul în care acesta nu este apt să conducă autovehicule, spune Codul Rutier.

Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Braşov precizează că în acest sens, vor fi verificate toate documentele medicale, inclusiv modul în care au fost eliberate acestea.


Carnetul de conducere al lui Şerban Huidu era valid la momentul producerii accidentului, a anunţat, luni, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, citat de Mediafax. Ceea ce înseamnă că unitatea de poliţie nu a dispus suspendarea lui. Aşa că se ridică mai multe întrebări legate de activitatea medicilor din Austria şi a medicului de familie.

Se mai ştie şi că Şerban Huidu a trecut testul alcoolemiei, analizele arătând că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Medicii care s-au ocupat de el în urma accidentului, au precizat că acesta nu se afla sub niciun fel de medicaţie, care să-i afecteze capacităţile de conducere a unui autovehicul.

Foto: evz.ro, mediafax.ro
 

Comentariile 1-50 din 113

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CORNELIA GALAVAN pe 26 Mar 2012, 16:38
    LACRIMA RUTIERA - MOR OAMENI NEVINOVATI

    LACRIMA RUTIERA 'LACRIMA RUTIERA' - INCONSTIENTA LA VOLAN UCIDE OAMENI NEVINOVATI. ACCIDENTUL PUTEA FI EVITAT DACA ERAU RESPECTATE REGULELE DE CIRCULATIE. Autorul ' crimei rutiere din culpa ' in care au murut trei OAMENI, si-a pus in pericol cei doi copii si sotia si nu pentru prima data, acesta avand antecedente rutiere. Expertiza este aproape corecta datorita mediatizarii, altfel...Proiectul 'LACRIMA RUTIERA' initiat din 2001 de catre victima unui accident rutier prin care sunt comemorate anual victimele accidentelor rutiere in Piata Universitatii din Bucuresti. Proiectul sustine ca in Romania nu exista o JUSTITIE REALA A TRAGEDIILOR RUTIERE, iar 'asasinii soselelor' sunt favorizati fiind condamnati simbolic iar victimele sau urmasii celor decedati sunt umilte de magistrati intr-o justitie penibila degradanta calcand in picioare valoarea OMULUI. Va amintiti de LAURA STOICA si CRISTIAN MARGESCU, TEO PETER sau CRISTIAN NEMESCU si ANDREI TONCU ?

    1
    0

  • bibi pe 9 Mar 2012, 10:07
    romanu s-a nascut idiot...

    ba voi sunteti cretini, a omorat un om nu un animal, putea sa fie mata sau tacto, sau soruta, sau fratito, sau tu idiotule/idioato...la ce-i tineti partea vedeavasi dar-ar dumnezeu sa va vad cu vata in nas, in stalp si pe voi....deci la PARNAIE E LOCUL ACESTUI INDIVID!!!

    5
    2

  • maria pe 12 Nov 2011, 22:47
    huidu

    nu fiti nedrepti i se putea intampla oricui sa nu-l judecam

    3
    7

  • joker pe 1 Nov 2011, 23:14
    la PARNAIE!!!

    n-am nimic cu Huidu...insa daca scapa fara puscarie cu executare pt moartea a 3 oameni...eu ma urc in masina, vin dinspre Piata Victoriei pe Calea Victoriei cu 100 la ora si intru FIX intr-o masina cu cativa oameni...sa vedem daca ma trimit la puscarie...Asa ceva e de neiertat!! Oricare ar fi cauza!!

    7
    1

  • joker pe 1 Nov 2011, 23:12
    la PARNAIE!!!

    n-am nimic cu Huidu...insa daca scapa fara puscarie cu executare pt moartea a 3 oameni...eu ma urc in masina, vin dinspre Piata Victoriei pe Calea Victoriei cu 100 la ora si intru FIX intr-o masina cu cativa oameni...sa vedem daca ma trimit la puscarie...Asa ceva e de neiertat!! Oricare ar fi cauza!!

    7
    1

  • . pe 1 Nov 2011, 19:07
    ..

    Idiotilor ,nu va mai ganditi ca e mare vedeta , e irelevant. A INCALCAT LEGEA - DA - TREBUIE JUDECAT CORESPUNZATOR si PUNCT. Tot ii luati apararea .. a omorat 3 oameni pentru ca ignorat indicatoarele si vremea ,sa faca puscarie.Romania asta se duce la vale pe zi ce trece.. legea nu exista pentru oameni cu "pile" sau cu venit nejustificat de pompos.. trist .. foarte trist

    7
    1

  • Anonymous pe 23 Oct 2011, 22:44
    Justie!

    Bancuri cu Serban Huidu Q: Ce zice Huidu` cand se uita la kilometraj? A: Fara numar! Q: Ce zice Huidu` cand demoleaza un Logan? A: Inca unu si ma duc! Q: Ce zice Huidu dupa ce calca o femeie pe strada cu gipu`? A: Si-alta data...Si-alta data...o s-o facem si mai si mai lata! Q: Ce zice Huidu` dupa ce omoara 3 oameni cu gipu`? A: Pardon, am alunecat.. Q: Ce numar de inmatriculare al gipului cu care omoara Huidu? A: B 111 LOL... rade si masina :) Q: Ce striga copii lui Huidu` cand face accident! A: Hit me baby one more time! Q: Pe cine a vrut de fapt sa omoare Huidu in accident? A: Pe nevasta-sa :) Q: Care era jocul preferat al lui Huidu in copilarie? A: De-a Ramaru in serie Q: Ce poza se afla in dictionarul roman la cuvantul genocid? A: Poza de pe permisul auto a lui Huidu Q: De ce a omorat Huidu 3 oameni nevinovati? A: Ca sa fie f..t in cur la puscarie Q: Unde isi va petrece Huidu urmatoarele vacante? A: In statiunea Mititica cu zabrele! Q: Care este cel mai mare pericol pe strada in Romania? A: Huidu! Q: Cum se numeste acum prioritatea de shmecher cu gip pe contrasens? A: Prioritate de Huidu! Q: In ce top se afla acum Servan Huidu? A: Top Rusinicaaa :)

    4
    2

  • iuliana hisem pe 23 Oct 2011, 19:30
    huidu

    daca trebiue sa faca inchisoare sa faca daca nu nu sa plateasca petru cei morti dumnezeu sal ajute

    4
    3

  • Paul pentru Elena pe 23 Oct 2011, 04:49
    La PUSCARIE !

    Tu vad ca-i tii partea lui HUIDU,dar la virsta lui de-DECRETEL-a lui Ceausescu, cistiga pandispan,si torturi,nu piine, putea sa faca o emisiune unde sa nu ia oamenii in zeflemea, pentru niste-BILBE. Si nu uita ELENA,-NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE !!!!! Avem nevoie de justitie cu jurati,ca banii,SA NU MAI VORBEASCA--NICIODATA !!!!!!!! Orce om de rind,la o fapta similara,era demult legat !

    2
    0

  • tsunnami pe 23 Oct 2011, 02:32
    puscarie, de ce?

    la ce mai e buna o puscarie? suficient ar fi sa nu i se mai dea voie sa conduca cel putin 15 ani. in felul asta tinem un marlan departe de volanul cu care ar putea omora alti oameni

    1
    6

  • cristina pe 20 Oct 2011, 19:01
    accident

    este cumplit ce s-a putut intimpla,cumplit sa judeci o asfel de situatie,mi-as dori sa fie ultimul accident de pe pamint si sa nu mai moara oameni degeaba,i-mi pare f.rau de Serban nimeni nu vrea sa fie in locul lui nici cel mai sarac,puscaria din pacate n-ui poate invia pe cei morti ,speram ca cei in masura sa faca asta o va face asa cum trebuie.condoleante celor decedati,si Dumnezeu sa-ti ajute Serban,apropo intoarcete putin cu fata catre Dumnezeu e singuru care te poate ajuta

    2
    5

  • carmina pe 20 Oct 2011, 12:15
    trist

    Majoritate sar la gatul lui Huidu si daca s-ar putea ar vrea sa-l vada putrezind in puscarie.Intr-adevar a gresit si va plati indiferent sub ce forma o viata intreaga,atat el cat si sotia si chiar si cei doi copii din cauza rautatii noastre,a oamenilor care nu sunt obietivi ci vor cu tot dinadinsul sa condamne pe cineva. Eu una sunt convinsa ca daca ati fi in locul lui Huidu ati depune acatiste ca sa nu va bage in puscarie ca sa puteti ramane alaturi de familie si mai ales alaturi de copii. Dumnezeu sa-i ierte pe cei decedati Si ptr.famiile lor este foarte greu dar inchiderea lui Huida nu-i va aduce inapoi la cei dragi

    5
    8

  • ecaterina pe 19 Oct 2011, 19:57
    Conform legii

    Vinovatii se pedepsesc conform legii. Oricine incalca legea trebuie pedepsit, nu mai conteaza viteza, conditiile de trafic, Ai omorat...faci inchisoare si atat. Oricare alta persoana simpla care a creat un accident este pedepsita. Asa sa se aplice legea si pt Huidu. El ar fi multumit ca dupa proces sa mearga acasa linistit, sa puna capul pe perna ca si cum nimic nu s-a intamplat? Copilul si sotia nu se vor intreba ce cauta langa ei o persoana iresponsabila? Si eu conduc, dar sa dea D-zeu sa fie toti soferii civilizati ca mine!!! Daca mureau sotia si copilul lui? Sau parintii! Stiu ce ar fi facut Huidu, i-ar fi facut praf pe vatamatori, cu cei mai tari avocati din tara! Si daca ar fi sotul meu....tot in puscarie l-as trimite daca ar fi omorat 3 oameni! Pentru spalarea constiintei! Si asa...mai scade smechereala din soferi si ideile cu care se urca la volan: "mie nu mi se poate intampla nimic!"

    4
    1

  • Alice pe 19 Oct 2011, 16:34
    sa isi asume vina

    Cind te urci la volan esti responsabil pentru tot ce se intimpla in fata masinii tale. De aia ai volanul in mina, sa detii controlul masinii si sa fii alert la tot ce se intimpla in jurul tau pe tot parcursul drumului. Un om beat, neatent, nervos sau teribilist care are volanul in mina este exact ca si cum are o arma cu care poate produce victime. Din cauza actiunilor lui au murit oameni care sint parintii cuiva, prietenii cuiva, fii sau fiicele unor persoane care ii asteapta acasa in zadar... Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei decedati.

    6
    1

  • Florin pe 19 Oct 2011, 16:34
    Aiureli

    Pentru cei care spun "oricui i se poate....". Dragilor, asa ceva (ma refer la Huidu, nu la sarmanii din Logan) nu i se poate "intampla" oricui. Asa ceva i se poate "intampla" doar unui sofer agresiv. Exista soferi carora nu li se poate "intampla" asa ceva. Si de cand "intamplare" este acelasi lucru cu "omor din culpa"? In final, ar trebui sa stiti ca unui "NEposesor" de permis nu i se poate "intampla" asa ceva. A omorat trei oameni, cum puteti sa-l sustineti? Sunteti total pe dos.

    7
    3

  • andy pe 19 Oct 2011, 15:06
    puscarie!..

    Huidu a condus dintotdeauna ca un disperat.. Lasati fazele cu "i se putea intampla oricui", asta se poate spune despre aia din Logan care mergeau linistiti si s-au trezit cu idiotul asta in fata.. Iresponsabilitatea si prostia lui a dus la moartea a 3 oameni! Trebuie sa plateasca! El si toate celelalte "vedete" si tzarani care omoara oameni si scapa cu pile..

    9
    1

  • nicoleta pe 19 Oct 2011, 10:39
    DESPRE ACCIDENT

    oricui i se poate intampla asa ceva nu doresc raul nimanui dar eu cred ca nu SERBAN este vinovat.Daca loganul nu ar fi avut viteza nu ar fi murit acei oameni.Asa a vrut DUMNEZEU ca aceia sa moara,dar noi trebuie sa iertam,ceea ce foarte putini din noi mai facem asa ceva adica sa IERTAM.Nu trebuie sa condamnam pe nimeni inainte de a ne judeca mai intai pe noi insine daca suntem mai buni decat cei de langa noi.Asa ca nu-l mai judecati pe HUIDU.

    3
    7

  • anemone pe 19 Oct 2011, 09:22
    raspuns venetiana pe 18 Oct 2011, 23:26

    Stim cu toti ce inseamna accident, din pacate prea putini si ceea ce inseamna conduita preventiva.Ca se poate intampla oricui sunt foarte de acord si nu doresc sa se intample nimanui asa ceva insa daca se intampla nu pot sa fiu de acord ca persoana sa scape nepedepsita.Adica nu esti handicapat in momentul in care te urci la volan, ai fost supus unor teste, examene, esti o persoana matura (asa ar trebui) constienta la riscurile la care te expui atunci cand pui cheia in contact, faptul ca nu ai dorit sa se intample reduce pedeapsa de la 25-30 ani cat se ia pentru omor cu premeditare la 5-8 ani insa acesti ani ar trebui executati…pentru ce sa plece liberi dupa ce au oprit bataile inimii unei sau mai multor persoane.Daca era familia ta in masina cum gandeai acum, tot asa, nu cred!Eu stiu ce faceam daca era familia mea in masina si Huidu scapa cu suspendare dar atunci cine ma mai ierta pe mine?

    13
    0

  • anemone pe 19 Oct 2011, 09:07

    Nu vad nimic logic in ceea ce sustii, faptul ca Loganul e rasturnat nu e neaparat din cauza ca a avut sau nu viteza mai mare ca ML-ul, sunt si alti factori implicati ca pozitia masinilor in momentul impactului, masa acestora, inclinatia terenului, etc...De asemenea si faptul ca soferul a fost in varsta si ca nu poate sa conduca...acelasi stil de a gandi, nu ma asteptam la altceva in continuare de la tine, cat despre liceu mai bine nu aminteai...

    6
    0

  • 10 pwla cu gura pe 19 Oct 2011, 04:30
    pupa-l in cur pe huidu...nu stiu ce mai spuneai daca Doamne fereste era familia ta in Logan

    jo pe 18 Oct 2011, 23:35 si un om al legii , ar face asa o depasire , acum depinde si de noroc Hai sa gindim si logic , nu ? Dupa cum vedem masinile , masina lui huidu e in picioare , asta denota ca nu a avut viteza , celalta masina cu siguranta a avut viteza , odata ce sa rasturnat . Plus ca la volat era si o pers invirsta, ce poti sa-i ceri unui om invirsta , astia nu mai sint buni de sofat .......are de unde sa stie legea ca , poate celalalt sofer e de vina ??? LUI huidu ii trebuie un avocat cu multa psihologie , ca sa=l poata scoata de la pirnaie .... Ce ii cu logica asta mai om nebun ? din curiozitate te intreb ce nota aveai la obiectul logica in liceu ? 10mzg me de tampit auzi la el logica

    1
    8

  • Hehehehehe pe 18 Oct 2011, 23:59

    haideti frate ia mai terminati atata vai de mine saracu huidu si asa .... a omorat 3 oameni frate 3!!!! la familiile si prietenii celor morti cine se gandeste ????? suntem de la egal la egal frate, nu ma intereseaza ca e vedeta ca e nush ce, e om, si trebuie judecat corect,!! daca un om de rand il omora pe huidu in accident infunda puscaria pt restul vietii. si voi astia care ziceti ca il iubiti si ii tineti pumnii, daca nu era vedeta nici nu stiati de existenta lui!!!!!!! Sper sa primeasca ceea e merita!!!

    11
    2

  • dinca pe 18 Oct 2011, 23:48
    NU ar trebui sa faca inchisoare

    serban huidu este nevinovat mai mult inplicat este mortu masina lu huidu a derapat cu masina

    2
    12

  • Lyla pe 18 Oct 2011, 23:36
    O intamplare trista

    Chiar daca Huidu face puscarie mortii n-o sa mai invie.Sunt multi soferi cu accidente mortale la activ dar care nu au facut puscarie asa ca nu vad de ce s.ar incepe acuma cu asta.Astazi a avut loc un accident exact asemanator cu trei morti insa n-a facut nimeni atata tam-tam si asta ptr.ca erau persoane simple. Ei asta este ..daca esti vedeta creste interesul si vorba aceea cat esti sus esti venerat dar daca ai cazut....sa te fereasca sfantul ptr.ca toti dau navala peste tine ca sa te omoare,sa te calece in picioare.

    7
    4

  • jo pe 18 Oct 2011, 23:35
    si un om al legii , ar face asa o depasire , acum depinde si de noroc

    Hai sa gindim si logic , nu ? Dupa cum vedem masinile , masina lui huidu e in picioare , asta denota ca nu a avut viteza , celalta masina cu siguranta a avut viteza , odata ce sa rasturnat . Plus ca la volat era si o pers invirsta, ce poti sa-i ceri unui om invirsta , astia nu mai sint buni de sofat .......are de unde sa stie legea ca , poate celalalt sofer e de vina ??? LUI huidu ii trebuie un avocat cu multa psihologie , ca sa=l poata scoata de la pirnaie ....

    1
    11

  • venetiana pe 18 Oct 2011, 23:26
    Accident

    A fost un ACCIDENT, asta inseamna conform dictionarului 1. Eveniment fortuit, imprevizibil, care întrerupe mersul normal al lucrurilor (provocând avarii, răniri, mutilări sau chiar moartea). ♦ Fapt întâmplător, banal, care aduce nenorocire. 2. (Fil.) Însușire trecătoare, neesențială a unui lucru. 3. (Geogr.) Neregularitate a solului. 4. (Lingv.; în sintagma) Accident fonetic = modificare întâmplătoare a unui sunet, fără caracter de lege. 5. (Muz.) Alterație. ♦ Semn care indică această modificare a intonației unei note. 6. (Med.) Fenomen neașteptat care survine în cursul unei boli. – Din fr. accident, lat. accidens, -ntis. Dumnezeu sa-I odihneasca pe cei dusi, si celor ramasi sa le dea puterea sa reziste. Sunteti atat de inversunati incat nu va dati seama ca asta se poate intampla oricarui sofer? Oricare dintre noi putem sa patim asta.Citeam mai sus un comentariu ca ar fi avut 100 km/h,..avea copii in spate, o fi el diliu dar nebun sa conduca cu viteza asta in conditiile meteo neadecvate, nu este. Este parinte, si nu este un parinte iresponsabil. Va avea oricum pe constiinta cele 3 vieti care s-au sfarsit si fara sa dati voi cu noroi in el.Serbane, mult noroc, ca ai nevoie de el.

    3
    2

  • speack pe 18 Oct 2011, 22:59
    esti vinovat sper sa platesti dur huidu

    hudu care face misto de toti la televizor este la fel ca si toti ceilalti un om si trebuie sa plateasca dar pt fiecare viata pe care a uciso,chiar daca n-a fost intentionat tot crima este si sunt 3 persoane eu i-as da inchisoare pe viata.Imaginativa c-ar fi ucis pe cineva din familia voastra cred c-ati gandi la fel ca si mine la puscarie cu figurile si sa-i scada fitele si figurile de 2 lei.

    6
    6

  • Jenny pe 18 Oct 2011, 22:38
    Judecata !

    Da,ne pricepem cu totii la dat cu parerea,la a judeca pe altul si de a da cu piciorul in cineva care este doborat la pamant.Sa dea cu piatra cel care nu a gresit niciodata! Nu-l partinesc pe Huidu,dar pur si simplu nu-l judec.Situatia se prezinta asa cum stim cu totii.Povara gandurilor la faptul ca din culpa sa au pierit trei oameni,cred ca il va urmari toata viata.E o pedeapsa pe viata.Cred ca este de ajuns.In rest....Legea daca va fi respectata,va plati ca oricare cetatean....asta este! Pacat! Si inca ceva:sa bagam la cap cu totii aceasta lectie,pentru totdeauna.Cand plecam la drum,sa fim extrem de prudenti,sa ne respectam partenerii de trafic si mai ales,sa respectam semnele de circulatie,chiar si atunci cand nu ne convin,daca vrem sa nu omaoram pe cineva si daca vrem ca si noi sa ramanem in viata.Lui Huidu sa-i dea D-zeu putere sa treaca peste aceasta grea incercare,condoleante familiilor incercate si sa le fie tarana usoara celor disparuti.Ce sa mai putem spune?Viata este una,sa avem mare grija de ea!!!

    5
    1

  • Andreia pe 18 Oct 2011, 22:07
    CULMEA... NU ESTE O LEGE PT TOTI? de ce se pune aceasta intrebare?

    Daca este el neglijent la volan si... din intamplare "vedeta" asta inseamna ca trebuie sa trecem cu vederea 3 morti? el nu este tot roman? nu traieste si ar trebui sa se ghideze tot dupa legile Romaniei? Intradevar, o intamplare nefericita, dar care a fost provocata de el... nu i-a apasat nimeni pe pedala... nu i-a tras nimeni de volan... si... faptul ca se incearca a se evita pedeapsa, declarandu-l inapt pt a conduce, mi se pare strigator la cer. Daca nu era el, ci un om de rand se intampla la fel? 100% NU

    9
    2

  • eu pe 18 Oct 2011, 21:34
    legea e lege

    asta e ... unii nu se lasa, cu una cu doua ... era inevitabil ca ceva de genul acesta urma sa se intample, adica acest individ ce a castigat dintr-o emisiune unde isi batea "conducta" de toti, a primit, nu demult un semn de la Cineva... sa o lase mai moale cu talentele ... dar el "betmen-betmen" ... ma intreb doar atat, cati nevinovati mai vor mai muri pana ce legea se va aplica si pentru greii-la-ceafa, cum este acest falcos ...

    4
    1

  • Mihai pe 18 Oct 2011, 21:28
    Pentru fanii lu nenorocitu de huidu

    Bai copii turbati ...omul ala a omorat 3 oameni , avea 100 km la ora pe o zona de 30 . Daca era cumva mama/tatal/fratele/sora voastra , il iertati ? Sau , acum ca el e vedeta tv , haide fugutza sa l iertam . Ce inseamna 3 morti pentru o vedeta aaa? Voi ganditi ce scrieti ? Si cum scrie articolul : intre 1 sau 8 ani ? Atat valoreaza 3 vieti ? Pe viata ii dadeam , dar acu e vb ca da bani nu stiu cui , cunoaste pe nu stiu cine si scapa. Asa e in Romania , nenorociti ca el scapa cu orice , crima , viol , samd. Ganditi va si voi cu acel organ subestimat pe care il aveti in cap ! PS : Alina , fata mosului , cati ani ai ? Daca comiti o crima esti judecat de legile omenesti . Esti chiar ipocrita !!

    8
    2

  • mihaela pe 18 Oct 2011, 21:14
    categoric nu

    Eu spun categoric Nu ...sa nu faca inchisoare...oricui ni se poate intampla asa ceva...imi pare rau si pentru cei trei decedati dar din inchisoare nu-i poate aduce inapoi si nici nu mai poate ajuta familiile lor inclusiv pe a lui...sa nu uitam de cazul sotiei lui Adrian Paunescu care in urma unui accident s-a soldat cu 3 morti , iar ea nu a facut puscarie ci am inteles ca ajuta familia...atunci de ce sa facem diferenta...eu am trecut prin cateva accidente de masina in urma carora am fost victima..sincer nu am cerut la nimeni nici macar z bani de spitalizare deoarece m-am gandit ca nu si-a dorit niciunul sa ma omoare, e pur si simplu neatentie sau poate asa vrea Dumnezeu....in urma a 4 accidente oare ar fi trebuit sa trag pielea de pe ei si sa ma imbogatesc?? cred ca nu era o solutie buna...sper ca Huidu sa treaca cu bine peste ceea ce s-a intamplat , la fel si familiile decedatilor ...eu mi-as dori din tot sufletul ca lumea sa nu-l mai condamne atata nestiind exact ce s-a intamplat acolo..sper sa ne dorim cu totii ca sa reapara pe micile ecrane curand...

    8
    6

  • floryy pe 18 Oct 2011, 19:53
    in nici un caz

    dupa parerea mea ni se pare nedrept sa faca inchisoare. ar trb s ne punem in situatia lui si atunci am da sigur un rasp corect.nu a fost cu intentie. a fost un accident nefericit si gata. dupa parerea mea cred k va plati destul constiinta lui incat sa mai plateasca si el.

    4
    5

  • Manuela pe 18 Oct 2011, 19:02
    Serban Huidu

    Eu nu am nimic cu Serban Huidu, imi place emisiunea sa, imi place ca este un om curajos, a luptat cu moartea cu ceva timp in urma si asta pentru ca s-a ferit de un copilas, practic i-a salvat viata unei persoane si si-a riscat-o pe a sa; parerea mea este ca ar trebui sa fie judecat corect, sa nu se tina cont ca este o persoana publica, sa nu se foloseasca de eventualele "pile" pentru ca nu ar fi corect fata de alte persoane care au fost implicate intr-un accident asemanator, adica ei sa primeasca de la 7 la 10 ani de inchisoarea iar Serban Huidu sa scape cu o amenda si cu un dosar penal? NU! Nu ar fi corect! Acum ramane la decizia avocatilor si a judecatorului care se va ocupa de acest caz. Mie imi pare rau pentru familia lui Serban Huidu si pentru el pentru ca e greu sa traiesti cu constiinta incarcata ca ai omorat 3 persoane! Poate e destinul, eu zic ca e o lectie de viata pentru Huidu!

    15
    1

  • irina pe 18 Oct 2011, 18:57
    trebuie sa fie iertat

    din pacate oricui i se poate intampla. nu trebuie judecat Huidu pentru ce a facut. cauza poate fi accidentul de schi din Austria. Dumnezeu sa il ierte si sa il ajute si DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA PE CEI MORTI SI SA AJUTE FAMILIA INDOLIATA.

    3
    9

  • Justice pe 18 Oct 2011, 18:55
    Accident tragic

    Aceasta tragedie nu s-ar fi produs daca Huidu ar fi circulat cu viteza adaptata conditiilor. Ce viteza trebuie sa fi avut ca sa rastoarne prin impact acel Logan? Legea trebuie respectata. Sigur ca nimeni nu vrea sa provoace asemenea evenimente, dar daca a gresit e normal si moral sa fie pedepsit ca si orice alt cetatean. A curmat 3 vieti...

    8
    3

  • Angi pe 18 Oct 2011, 18:53
    Îmi pare rău...

    Șerban,Dumnezeu sa- ti dea putere sa treci cu bine peste toate necazurile care ti- au apărut in cale! Iti țin pumnii si sunt lângă tine mereu! Știu cat regreti ce s- a întâmplat! Toti regretam! Condoleante tuturor celor care au pierdut persoane dragi in acest accident! E o pedeapsa mult prea mare sa ai pe constiinta si pe suflet, in fiecare clipa din Viata ta, o vina atât de mare! Fereasca Dumnezeu pe fiecare de astfel de necazuri! Fii tare Serban!!! Te iubim mereu!

    3
    3

  • Angi pe 18 Oct 2011, 18:50
    Îmi pare rău...

    Șerban,Dumnezeu sa- ti dea putere sa treci cu bine peste toate necazurile care ti- au apărut in cale! Iti țin pumnii si sunt lângă tine mereu! Știu cat regreti ce s- a întâmplat! Toti regretam! Condoleante tuturor celor care au pierdut persoane dragi in acest accident! E o pedeapsa mult prea mare sa ai pe constiinta si pe suflet, in fiecare clipa din Viata ta, o vina atât de mare! Fereasca Dumnezeu pe fiecare de astfel de necazuri! Fii tare Serban!!! Te iubim mereu!

    1
    3

  • danitzia pe 18 Oct 2011, 18:48
    Legea e lege

    Sunt de parere ca legea e lege si trebuie respectata fie el presedinte,fie el persoana publica cum e Serban Huidi.Aici nu e vorba de o greseala si sa spunem lasa treaca de la noi ca si-a invatat lectia .Nu e vorba despre asta,e vorba sa fim obiectivi si sa nu ne batem joc de legile noastre.Din pacate multi isi bat joc si dupa se intreaba de ce Romania a ajuns cum a ajuns.Deja e clar ca Serban Huidu nu o sa faca inchisoare.Sunt dezamagita si degustata.

    5
    1

  • Lawliet pe 18 Oct 2011, 18:40
    strigator la cer

    ..ce intrebare e asta???...normal ca DA trebuie sa faca inchisoare....daca eu omoram 3 oameni in locul lui huidu pana acuma eram bagat in celula.. asta a ucis 3 oameni!!! intentionat sau nu trebuie sa faca inchisoare..asa e legea peste tot in lume...in america ii dadea inchisoare pe viata....ca va e simpatic voua fanilor asta nu inseamna ca n-ar trebui bagat la inchisoare....treziti-va...asta a distrus 3 vieti si trebuie sa faca ani grei de inchisoare

    6
    2

  • virginia pe 18 Oct 2011, 18:17
    orice greseala, trebuie iertata ! sa arunce cineva piatra, cel ce nu a gresit.

    ati innebunit cu totii ,bre? cum sa faca inchisoare ? nu patimeste deajuns ? va sta in gat cumva ca are o emisiune super !!!!!!!!! O sa ma rog pentru el si familia lui ,iar pentru cei decedati Dzeu sa-i odihneasca in pace! Doamne ajuta

    6
    5

  • Corneliu pe 18 Oct 2011, 18:00
    15 zile

    Sa speram ca trec 15 zile si nu mai omoara pe nimeni!!!!!!!!!!

    2
    5

  • Dana pe 18 Oct 2011, 17:53
    Care este scopul unei pedepse?

    L-ar ajuta (pe el sau pe noi, pe careva) daca ar face inchisoare? Nu il plac pe Huidu, consider ca este cinic si arogant, in platoul emisiunii, in trafic, acasa, cu oricine interactioneaza. Pentru cine il cunoaste este ok. EU CRED CA SOLUTIA ESTE sa ii suspende permisul pe viata dar sa nu il aresteze.

    2
    5

  • natalia pe 18 Oct 2011, 16:33
    Serban Huidu

    Dumnezeu sa-i odihneasca-n pace pe cei decedati si sa-i ierte si pe tine deasemenea,sa te ierte.Fii tare,si Dumnezeu sa fie alaturi de tine si de familia ta.Roaga-te lui Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti trece peste tot.FII TARE! Iti suntem alaturi.Mergi mai departe cu gindul la copiii tai.

    7
    3

  • ela pe 18 Oct 2011, 16:20
    dreptate

    Parerea mea este ca daca se dovedeste a fi vinovat trebuie sa plateasca,ca si oricare altul,da este un om ok,probabil ca nu a vrut sa faca accident dar oare cati oameni obisnuiti nu au trecut prin situatia asta,doar nimeni nu isi doreste sa faca accident,doar ca trebuie sa fi f responsabil cand urci la volan si sa ii respecti pe ceilalti din trafic.Asta e,legea trebuie aplicata pt toata lumea.

    13
    1

  • ileana pe 18 Oct 2011, 15:49
    Dar Basescu?

    fratilor el pur si simplu prezenta si realiza o emisiune de divertisment,ca si in alte tarii...ce treaba are aroganta cu felul lui de a fi? dar romanul tot roman este....ca si oana zavoranu care se bucura de nenorocirea lui....daca ar fi sa judecam asa...BASESCU ce ar mai fi putut sa pateasca dupa ce si`a batut joc de o tara intreaga? Fi tare Huidu,Dumnezeu e alaturi de tine!

    5
    5

  • mihaela pe 18 Oct 2011, 15:24
    serban huidu

    cei ce fac comentarii rautaciase nu se gandesc ca puteau fi in locul lui Huidu ? mai ales cei ce sunt soferi nu sti niciodata ce-ti rezerva viata , este usor sa judeci un om care a dat peste un necaz . Au mai aparut si martori ce vor sa-si pastreze anonimatul nu le este frica de Dumnezeu sa spuna numai baliverne ne este de ajuns nenorocirea asta pe capul lui Huidu ? Condoleante familiilor celor decedati !

    7
    3

  • lia pe 18 Oct 2011, 15:21
    accidente

    Ma intreb cati dintre cei care sar la gatul lui Serban Huidu conduc, iar dintre cei care conduc, cati au avut accidente? Pe o asemenea vreme se poate intampla orice, oricui, indiferent de masina sau de viteza de deplasare. In aceleasi conditii meteo, eu m-am oprit in sant. Drumul era drept, nu am facut nicio manevra brusca, iar viteza era de 15km/h.

    8
    6

  • Alina pe 18 Oct 2011, 15:17
    Ce comentariii...

    Sa putrezeasca in puscarie....nu e la prima abatere...si daca va fi lasat in libertate va mai produce multe accidente.....putea fi cineva drag voua sau mie...nu mie mila de el deloc.....si daca e persoana publica asta nu inseamna ca nu trebuie sa plateasca pentru faptele lui...

    9
    11

  • gratiella pe 18 Oct 2011, 15:06
    accident serban

    asa ...acuzati-l pe el...nu cred ca este singurul care a provocat un asemenea accident...ce sa spun...v-ati gasit voi sa spuneti sa faca puscarie...dar pe aia care dau teapa statului de ani de zile si suntem in criza din cauza lor si iau vietile tinerilor carora nu le convine lor nu mai fac puscarie...nu spun ca nu e vinovat,da este dar nu cred ca merita sa faca inchisoare...serban fi tare si o sa treci cu bine!!!!

    7
    4

  • anemone pe 18 Oct 2011, 14:59
    raspuns

    ycycyc pe 18 Oct 2011, 12:39 Unde o sa ajungem cu atata rautate? ..pai unde sa ajungem? nu e sigurul comentariu pe care l-am citit si care il impinge pe D-zeu ca fiind singura entitate care trebuie sa judece, care imbie la mila si intelegere ....aveti dreptate, sa-l lasam liber, sa-i reparam masina si drum bun, mai treceti pe la noi!Haideti sa desfintam si legile ca deh...judecata o vom primi apoi fiecare...nu va suparati nu imi pare ok.Ce se intampla daca permitem in continuare ca oameni care ucid oameni (intentionat sau nu) scapa nepedepsiti?Vai saracul numai anul trecut si-a cumparat pistolul si a omorat (intentionat sau nu) 7 gravide, 3 copii si 18 babe, sa-l ierte D-zeu ca noi deja l-am iertat...ce o fi in sufletul lui saracu', ce rost mai are puscaria acum cand el trebuie sa traiasca cu gandurile astea?!?Exagerez desigur, insa acest caz fiind atat de mediatizat este important ca Huidu sa intre in inchisoare, poate asa o sa se mai tempereze potentialii ucigasi de pe drumuri...e nevoie de atat de putin ca sa moara un numar semificativ mai mic de oameni pe sosele...Sau poate ca dvs. in mila si intelegerea dvs. doriti sa transmitem urmatorul mesaj: Dai cu SUV-ul frate si omoara pana in 15-20 oameni ca inchisoare nu se face, nu, nu...dar va trebui sa traiesti in nefericire cu gandul acesta o viata.Tragic! Nu e bine...parerea mea.

    11
    2
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod