Un nou scandal în showbiz: Catinca Roman, acuzată de furt!

Oana și Catinca Roman sunt acuzate că au datorii față de fosta lor prietenă


Concret, până la aproape 50 de ani ce a făcut? Nimic. Pe toată lumea escrocheazăDenisa, fosta prietenă a Catincăi Roman
Sora Oanei Roman susţine că acuzațiile nu sunt adevărate. "Am încercat o colaborare cu ea, a cumpărat maşini de cusut şi m-a luat ca şi designer în vederea realizării unei colecţii. Ţinând cont că lucram ca angajată, nu văd cum aş fi putut încasa banii fără chitanţă.
Sora mea şi-a cumpărat absolut toate materialele şi accesoriile pentru rochia de mireasă, iar doamna respectivă s-a oferit să îi fac rochia Oanei în atelierul ei pentru reclamă. Ea a propus ca mâna de lucru să fie gratis, doar nu hotăram eu ca simplă angajată. Pretenţiile financiare au apărut după ce am plecat eu"
, a explicat Catinca pentru spynews.ro.

"Multă lume pleacă de acolo pentru că doamna are un comportament necorespunzător din toate punctele de vedere: vorbeşte urât, ţipă, umileşte lumea.
Stabilim un lucru şi nu respectă apoi înţelegerea. Eu nu am putut să colaborez în astfel de condiţii"
, a mai spus Catinca, adăugând că ea şi Oana nu au datorii faţă de patroana firmei. "Au fost câteva cliente, iar puţinii bani încasaţi au fost reinvestiţi în materiale şi accesorii, bineînţeles cu ştiinţa ei. Eu am plecat lăsându-mi absolut toate lucrurile personale, inclusiv materialele pe care le adusesem. Eu consider problema încheiată. Doamna mi-a trimis o scrisoare cu antet, dar nu am ce să îi înapoiez, pentru că nu am luat nimic, nici măcar lucrurile personale."

Nu este prima dată când vedeta este acuzată de furt, notează spynews.ro.
Soţul creatoarei de modă Doina Levinţa a semnalat dispariţia sumei de 4.000 de lei din magazin, la puţin timp după plecarea Catincăi. La rândul ei, cântăreaţa Corina a observat, după un shooting cu sora Oanei Roman, că îi lipsea portofelul şi suma de 2000 de euro. La acea vreme, vedeta a dezminţit acuzaţiile, explicând că nimeni nu a sunat-o ca să-i impute ceva.


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 22 Aug 2014, 16:04
    Cleptomana

    Nu e prima data cand Catinca Roman este invinuita de furt. Am citit mai acum cativa ani ca le buzunarea pe colege , ba chiar ca le umbla pe la portofele. Fetele s-au jenat la inceput sa-i zica , sa o acuze direct dar cu timpul au inceput sa se fereasca de ea. Cu aceasta noua acuzatie chiar cred ca e cleptomana. Unde nu e foc nu iese fum!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod