Tito Jackson si Brooke Shields vorbesc despre Michael

Spre deosebire de sora lui, La Toya, care a fost categorica in ceea ce-i priveste pe oamenii din jurul lui Michael, acuzandu-i ca l-au omorat, Tito este putin mai retinut. "Nu stiu daca a fost omorat sau nu, dar pot sa spun ca oamenii din jurul lui nu au lucrat intotdeauna in interesul fratelui meu. Omor sau un simplu accident, noi avem obligatia sa descoperim ce s-a intamplat in realitate acolo", continua fratele mai mare.

Un alt subiect tratat de Tito Jackson in timpul interviului a fost acela al numeroaselor operatii estetice despre care s-a vorbit de-a lungul timpului. Jackson recunoaste ca tatal lui, Joe, obisnuia sa-i spuna lui Michael ca are nasul mare, ba chiar il poreclea asa, si nu neaga ca acesta ar fi motivul primelor interventii chirurgicale, cele efectuate la nivelului nasului. "Povestea operatiilor estetice a inceput in 1979, atunci cand si-a inceput cariera solo. Era ceva obisnuit in perioada respectiva, multi muzicieni apelau la aceste interventii.
A inceput cu nasul. Niciodata nu mi-a spus de ce, dar presupun ca a vrut sa-si imbunatateasca imaginea"
, spune Tito.

"Nu a fost niciodata impacat cu el, nu s-a placut niciodata. Intotdeauna a incercat sa schimbe ceva la el, sa-si imbunatateasca imaginea. Intr-o oarecare masura a fost un om trist", continua Tito, care mai spune ca lui Michael i-a fost frica intotdeauna de batranete, dar niciodata de moarte. "Intotdeauna s-a temut ca va ajunge sa depinda de cineva. Ii era teama ca nu o sa mai poata sa urce scarile sau sa se duca singur la baie, dar nu cred ca moartea la varsta asta intra in planurile lui", concluzioneaza Tito Jackson.

"De ce nu adoptam un copil impreuna?" - Michael catre Brooke


O relatie deosebita, o prietenie legata in copilarie care dureaza chiar si dupa moarte. Asa poate fi caracterizata relatia pe care au avut-o Brooke Shields si Michael Jackson, despre care actrita a vorbit intr-un material aparut pe site-ul Rollingstone.com. "Ne-am intalnit cand aveam 13 ani, ne-am inteles unul pe altul si am devenit foarte buni prieteni", declara actrita.
"Aprecia relatia pe care o aveam cu mama mea - care-mi era manager pe vremea respectiva - cred ca uneori era si invidios pe chestia asta, pentru ca asa cum se stie relatia pe care o avea el cu tatal lui nu era una tocmai buna"
.

Brooke nu a recunoscut ca ar fi avut o relatie amoroasa, desi Michael a cerut-o de sotie de multe ori, ba chiar i-ar fi propus sa adopte un copil impreuna. "Ma ai pentru tot restul vietii tale, nu trebuie sa te casatoresti cu mine. Eu pot sa merg mai departe, pot sa-mi vad de viata mea, sa ma casatoresc, sa fac copii, si in acelasi timp sa fiu a ta". Acesta era raspunsul pe care i-l dadea actrita atunci cand ii propunea sa se casatoreasca. "Imi pare rau ca nu am fost de acord sa infiez un copil cu el. Mi-a cerut de foarte multe ori asta si eu l-am refuzat. Eu voiam sa ma indragostesc, sa traiesc o poveste de dragoste frumoasa. Isi dorea sa infieze un copil din Romania, a vazut ca sunt asa de multi copii fara casa, voia sa-i ajute.
Mi-as fi dorit sa fiu capabila sa-i ofer acest lucru, dar mi se schimba mult prea mult viata"
.

Si Brooke Shields se indoieste de oamenii care l-au inconjurat pe megastar in ultima perioada. "Nu cred ca era inconjurat de oameni sanatosi. Cred ca si-a creat o lume in care sa se simta in siguranta. S-a inchis. Nu mai mergea la restaurante. A slabit din ce in ce mai mult. Nu-i placeau petrecerile, nu le intelegea. Imi amintesc ca radea de mine cand ii povesteam ca obisnuiam sa beau la petrecerile pe care le dadeam in timpul colegiului. Nu-i venea sa creada ca eu beau".

"Intotdeauna am fost preocupata de problemele lui financiare. Eram ingrijorata pentru copiii lui, eram ingrijorata pentru el, pentru ca nu se simtea foarte bine. In ultima vreme l-am vazut din ce in ce mai rar. Vietile noastre s-au separat, fiecare a luat-o pe drumul lui". Chiar si asa, in ciuda drumurilor diferite pe care au mers, Shields isi aminteste cu drag ca de fiecare data cand se intampla ceva important in viata ei, Michael o suna. "Atunci cand a murit tatal meu, cand am nascut-o pe prima fetita, m-a sunat.
Apoi a devenit din ce in ce mai greu sa iau legatura cu el. Oamenii pe care ii cunosteam si care-mi puteau face legatura cu Michael fie au fost concediati, fie au plecat, iar in ultima vreme nu am reusit sa fac rost de numarul lui de telefon"
.

"Imi place sa cred ca am fost o prietena buna pentru el. Indiferent de ce s-a intamplat, in ciuda distantei, pot spune clar ca prietenia noastra a ramas aceeasi", concluzioneaza Brooke Shields.
15 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod