Supermodelul Gigi Hadid le cere paparazzilor să blureze chipul fiicei sale în fotografii

Gigi Hadid a publicat pe Instagram o postare lungă în care le cere paparazzilor, presei și fanilor să blureze chipul fiicei sale în orice fotografie care ar putea circula în spațiul public. 

„Pe măsură ce fiica noastră crește, trebuie să realizăm că nu o putem proteja de orice, așa cum ne-am dorit și cum am putut să o facem când era mică. Adoră să vadă lumea! Deși are multe de văzut la ferma noastră, începe să descopere și alte locuri, ceea ce este o adevărată binecuvântare”, a scris Hadid, care are o fiică în vârstă de nouă luni cu cântărețul britanic Zayn Malik.

Potrivit modelului, fiica sa vrea să ridice umbrarul căruciorului și acum reușește să facă acest lucru singură, fiind tot mai dificil să o protejeze de paparazzi și alte persoane care o fotografiază, așa cum s-a întâmplat în cazul vizitei recente făcute la New York.
„Nu înțelege de ce este acoperită când ieșim în oraș și de ce anume vrem să o protejăm. Vreau ca ea să vadă cel mai uimitor oraș din lume și oamenii frumoși și diverși care merg pe străzile din NYC...
toate acestea fără circul mediatic care apare în cazul părinților care sunt persoane publice”, a scris Gigi în postarea de pe Instagram.

„Știți că nu am distribuit niciodată, în mod intenționat, chipul fiicei noastre pe social media. Dorința noastră este ca ea să aleagă ce vrea să împărtășească cu lumea la vârsta potrivită și să poată avea, pe cât posibil, o copilărie normală, fără să-și facă griji pentru o imagine publică pe care nu a ales-o”, a continuat supermodelul.

„Ar însemna extrem de mult pentru noi ca atunci când ne scoatem fiica la plimbare și explorăm New York-ul și lumea, să blurați vă rog chipul ei din imagini, când este surprinsă în fotografii”, a cerut Hadid.

Ea a mai spus că realizează că este un efort suplimentar pentru fotografi să facă acest lucru.
„Îmi doresc tot ce e mai bun pentru copilul meu, la fel ca toți părinții, și sper ca astfel să continue discuția despre protecția minorilor în media, chiar dacă provin din familii cunoscute public.”

Supermodelul a încheiat scrisoarea deschisă cu mulțumiri adresate paparazzilor care i-au ascultat rugămintea de a păstra distanța la prima plimbare cu fiica sa în cărucior, prin New York.

„Pentru un copil, îmi imaginez că apropierea și frenezia paparazzilor pot fi copleșitoare. Este în continuare astfel și pentru mine, un adult care are de-a face des cu asta.
Apreciez că v-ați făcut timp să citiți acest mesaj și sper să înțelegeți care sunt motivele mele”, a încheiat Hadid.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod