Snoop Dogg si sotia sa in adolescenta

Snoop Dogg, fotografie emoționantă alături de soția sa. Sunt împreună de 27 de ani!

Cum a reușit un rapper cu un stil de viață cel puțin dezorganizat să rămână căsătorit timp de 19 ani? Cântărețul american Snoop Dogg se pare că deține secretul succesului în relații.
Starul, pe numele său real Cordozar Calvin Broadus Jr., a aniversat 19 ani de la căsătoria cu soția sa, Shante Broadus. Snoop Dogg a postat cu această ocazie o imagine emoționantă pe Instagram, în care apare alături de soția sa. Fotografia îi arată pe cei doi pe vremea în care erau adolescenți, cel mai probabil înaintea balului de absolvire, potrivit eonline.com.

Snoop Dogg și Shante Broadus sunt împreună de 27 de ani, din timpul liceului, înainte ca artistul să devină cunoscut.
De-a lungul timpului, însă, acesta a devenit faimos în întreaga lume și a reușit să acumuleze o avere care se ridică la aproximativ 100 de milioane de dolari. În 1997 cei doi s-au căsătorit, iar la scurt timp au venit pe lume copiii lor.

Dar situația nu a fost întotdeauna numai lapte și miere între rapper și soția sa. În 2004, acesta a depus cerere de divorț, dar despărțirea nu s-a produs.
Snoop Dogg si sotia sa, Shante Broadus

"Încercam să divorțez, dar apoi m-am întors acasă și m-am îndrăgostit iar de soția mea și de copiii mei.
De multe ori ți se poate întâmpla să nu judeci limpede
", a declarat Snoop Dogg la acea vreme pentru MTV. "Industria asta muzicală îți poate distorsiona viziunea asupra vieții și nu mai vezi clar. Dar Dumnezeu e bun și am înțeles că am nevoie de soția și de copiii mei în viața mea, așa că am aruncat actele de divorț. Nu mai vreau să divorțez. Deci dacă veți auzi de divorț, va fi soția mea care va divorța de mine. Eu nu voi divorța de ea. A fost o greșeală și încerc să o repar acum", a adăugat Snoop.

Starul american nu s-a sfiit să recunoască faptul că a fost nevoit să-și calce pe mândrie pentru a-și recâștiga soția după tentativa de divorț.

"A fost nevoie de multe rugăminți și argumente...
depindea de mine să refac ceea ce stricasem, pentru că eu fusesem cel care a spus că vrea să renunțe. Este greu pentru că o relație e ca un roller coaster. Dar suntem împreună de 17 sau 18 ani și suntem căsătoriți de zece ani. Unii oameni în viață sunt aleși pentru tine. Iar eu cred că noi doi suntem făcuți unul pentru altul"
, a declarat Snoop Dogg la acea vreme într-un interviu pentru Larry King.

Cei doi, care au împreună patru copii, și-au reînnoit jurămintele în 2008, în cadrul unei ceremonii surpriză pregătită de Snoop pentru soția sa.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod