Simona Halep. Când o înfrângere e mai importantă decât o victorie!


O femeie frumoasă care-şi urmează destinul cu hotărâre şi curaj
Simona Halep e prima mare campioană de după 1990 care se rupe de trecutul traumatizant al sportului românesc. E o campioană educată, nu una a cărei progres a fost realizat cu forţa prin presiuni făcute de familie şi de antrenori. Nu, ea şi-a dorit să ajungă aici şi a făcut, prin propria voinţă, tot ce a fost necesar. Pentru Simona Halep, tenisul nu e o povară, e o carieră. Are suişuri şi coborâşuri, are momente sublime şi ratări, are perioade intense şi momente de relaxare, are recompense şi pierderi, dar, întotdeauna ştie că se află în propriul destin şi respectă ceea ce face.
E extrem de matură pentru cei 24 de ani ai săi, e concentrată şi educată. Acesta e motivul pentru care, deşi nu are niciun titlu de Grand Slam, fiecare spectator care o vede jucând, trăieşte cu senzaţia că foarte curând îl va câştiga, iar dacă nu o va face, nu e decât o nedreptate a destinului. Acel loc doi mondial îl merită cu prisosinţă.
25 August 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lu pe 25 Aug 2015, 21:33
    articol Simo

    De acod: nu e decenta exoresia "ca raia". In rest, articolul e frumos scris si multumim tinerei Simona H.

    2
    0

  • Butterfly Effect pe 25 Aug 2015, 12:44
    .... ca RAIA ???? ....

    ... ca O LIPITOARE de piele, ca UN BULDOG de gatul adeversarului,, ca UN LILIAC prins de par, etc, etc , etc .... fara suparare domnilor jurnalisti, dar se putea gasi multe alte sinonime, asemanari, daca ati dorit sa descrieti jocul de rabdare si de perseverenta a Simonei, ... folosind cuvintele = ca RAIA =, duce-ti gandul mai degraba spre scarba, decat spre recunoasterea calitatilor unei persoane .

    4
    1

  • Eu pe 25 Aug 2015, 07:26
    Eu

    Este pacat sa spui ca se agata ca `raia` de puncte ... indiferent de unde face punctele wta ne duce cu mandrie tara si drapelul pe culmi ... ziaristi de doi bani. Cautati-va cuvintele mai bine despre asemenea oameni , una cu silicoane e pe primele pagini eroina ... dar asemenea oameni ca simona se agata ca raia.... chiar nu este moral ce faceti voi !

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod