Și-a șters conturile de Twitter și Instagram, dar unele fotografii au rămas. 20 de imagini senzuale cu Meghan Markle

În urmă cu o lună, Meghan Markle a șters toate conturile de pe rețelele de socializare. Acest lucru vine la aproape 9 luni după ce a închis și site-ul ei de suflet The Tig.
Chiar dacă a dispărut contul său de Instagram care a fost plin de mesaje inspiraționale și capturi fascinante din vacanțele vedetei, unele fotografii au rămas pe Internet și continuă să circule. 

Pentru că în mai urmează să se căsătorească cu Prințul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să își șteargă toate conturile de pe rețelele de socializare. Ea va folosi contul oficial al familiei, numit Kensington Royal după palatul de reședință, pentru a transmite public noutăți despre evenimente din viața lor.

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna în noiembrie, într-un interviu pentru BBC.
Cei doi se vor căsători în luna mai, iar până atunci vor locui la Nottingham Cottage, o reşedinţă din ansamblul Palatului Kensington.

Meghan Markle a fost mereu admirată pentru simplitatea, inteligența și eleganța sa. Ținutele sale impecabile, precum și discursurile sale inteligente au fost un motiv în plus ca lumea să o iubească pe viitoarea ducesă. 

Descoperă câteva fotografii senzuale și interesante cu vedeta din Suits care va deveni în curând soția Prințului Harry!
26 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod