Sfaturi de la vedete: Andreea D îţi dezvăluie cum să ai un corp de invidiat

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Deoarece a fost întrebată de foarte multe ori cum reuşeşte să aibă un corp de invidiat, Andreea D a acceptat să ne dezvăluie, în exclusivitate, 5 trucuri pe care le pune în practică pentru a-şi îngriji corpul. Iată mai jos ce ne-a spus Andreea D:

Trebuie să recunosc că fac parte din categoria femeilor norocoase care nu depun mari eforturi pentru a se menţine şi a arăta bine. Dar am câteva trucuri pe care le pun în practică pentru a-mi îngriji corpul şi în special picioarele:

1. Primul truc pe care îl ştie cam toată lumea ar fi „mersul pe jos face piciorul frumos“, care ajută la circulaţia sângelui şi menţinerea siluetei. În fiecare zi mă plimb cam 30 de minute pe jos sau cu rolele.

2. Masajul este iarăşi una dintre plăcerile mele, dar şi o necesitate.  Prin masaj ţinem celulita la distanţă şi astfel vom avea un corp frumos şi picioare perfecte.



3. Mersul la sala de fitness şi tonifierea picioarelor poate fi un factor decisiv în frumuseţea lor, dar trebuie să fim atente să nu exagerăm, pentru că altfel picioarele noastre vor arăta ca cele ale unui bărbat.

4. Pielea este foarte fină după împachetările cu miere. Devine mult mai fermă şi mai sănătoasă. Ca un sfat, eu folosesc mierea atât în îngrijirea picioarelor, cât şi în cea a tenului şi a părului.

5. Poate cel mai important aspect în îngrijirea corpului şi nu numai ar fi hidratarea. Apa este cea care ne ajută cel mai mult să ne echilibrăm organismul, încerc să beau zilnic peste 1,5 litri de apă. Hidratarea externă, cum ar fi cremele, mă ajută de asemenea să-mi menţin picioarele frumoase, eu având un ten uscat.

2 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Fabian pe 2 Dec 2013, 23:48
    La Hermosa Andreea D

    Andreea D : es una cantante espectacular! agradable y Hermosa!! SAludos y Besos desde ARGENTINA!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod