România: Top 5 cele mai sexy vedete din 2011

"Ce-i frumos îi place şi lui Dumnezeu". Aceasta este o zicală folosită foarte des de românii. Ce-i drept au şi de ce, pentru că mondenul din ţara noastră este plin de frumuseţi. Fie ele mai noi sau mai vechi şi anul 2011 se poate lăuda că a fost bucurat de doamne şi domnişoare frumoase şi sexz, din cap până în picioare.
1 din 6

1. Mădălina Ghenea, iubita lui Leonardo DiCaprio

În toamnă, publicul din România a aflat de existenţa Mădălinei Ghenea, o olteancă focoasă, vedetă în Italia, care l-a vrăjit de Leonardo DiCaprio. Comparată cu Eva Mendez sau cu Angelina Jolie, frumoasa româncă le-a sucit minţile italienilor, aşa cum a făcut şi cu cele ale românilor care abia au cunoscut-o. Are 23 de ani, este născută în Slatina şi a plecat din România la vârsta de 14 ani pentru un trai mai bun. A ajuns la Milano pe o ploaie torenţială, cu o hartă în mână şi zece castinguri la care trebuia să ajungă...
1 Ianuarie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nicu pe 8 Ian 2012, 12:04
    Felicitari profesionistilor

    Felicitari tuturor profesionistilor care le-au facut atat de sexy si frumoase, de la antrenorii de fitness si pana la... fotograf... Fara priceperea lor, nu aveam cu ce sa ne laudam.

    1
    1

  • Dorin pe 31 Dec 2011, 04:10
    de an nou

    Da, e destul de reusit.... si realist! La multi ani!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod