România mondenă: Top 5 imagini cu vedete nemachiate. Vezi cum arată!

O nouă modă lansată la Hollywood s-a răspândit rapid în toată lumea şi a ajuns până în România. Vedetele, pentru a se apropia mai mult de fani şi a arăta că sunt persoane normale, au început să se fotografieze fără machiaj. Aşa se face că dive precum Delia Matache, Andra Măruţă şi Adelina Pestriţu şi-au umplut paginile de Facebook cu imagini în care apar nefardate.
1 din 6

Andra, naturală în Dubai

Sărbătorile de iarnă i-au prins pe Andra şi Cătălin Măruţă în Dubai, însă cei doi s-au întors separat în ţară. Dacă prezentatorul de la „Happy Hour“ a fost nevoit să vină în România, pentru a reîncepe emisiunea, Andra nu a avut nimic planificat în program şi a mai rămas în Dubai.

Rămasă singură, Andra s-a fotografiat nemachiată şi a postat fotografia pe Facebook.
21 Ianuarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 23 Ian 2013, 08:54
    si uite asa barba avea...

    Se vede cat de nemachiate sunt!

    1
    0

  • simika pe 21 Ian 2013, 09:52
    pro si contra

    Adelina si Elena arata bestial nemachiate.....muuuult mai bine decat machiate! Elenei parca i s-a schimbat de tot figura....e alta, e asa cum nu am vazut-o niciodata si probabil asta e de fapt imaginea ei naturala, de aia nu suntem obisnuiti! Nici Deliei nu ii sta rau, dar ne-am obisnuit noi cu ea pictata tot timpul. Pe Andra nu am recunoscut-o, sincer nu imi place deloc, iar pe Abramburica parca nici nu e ea....la fata nu am vazut-o prea bine, nu imi seamana deloc cu papusa din "la bloc".

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod