România mondenă: Oana Zăvoranu, ultimele aventuri. De ce nu-şi revine?

După ce apăruseră mai multe informaţii conform cărora fosta soţie a lui Pepe va trebui să plătească jumătate de milion de euro despăgubiri postului deţinut de Dan Voiculescu, deoarece a participat la emisiunea „Cancan TV“, de la Acasă TV, Oana a decis să rupă tăcerea.

Vedeta a scris, pe pagina ei de Facebook, că nu va plăti deloc despăgubiri, deoarece ea a decis să rupă contractul, cu acordul părţilor, fiind deranjată că s-a vorbit despre ea în cadrul emisiunii „Acces direct“.

„Nu am fost dată afară niciodată de vreun trust de televiziune din România. Plecarea de la Antena 1 a fost decizia mea, după ce am fost ţinta unei ediţii defăimătoare a emisiunii «Acces Direct», care a inoculat ideea că merg din nou la vrăjitoare, fără să-mi dea dreptul la replică. Am fost profund dezamăgită că cei pe care îi credeam ai mei îmi fac asta. Încetarea contractului s-a produs în termeni amiabili şi nu s-a pus problema unei despăgubiri“, a spus Oana Zăvoranu.

Oana semnase contractul cu Antena 1 la data de 3 septembrie şi urma să aibă două proiecte în cadrul trustului Intact. Mai mult, ea începuse deja să filmeze deja pentru un reality-show, dar totul s-a terminat odată cu decizia vedetei de a părăsi trustul.

Potrivit gurilor rele, momentul decisiv din cauza căruia Oana nu mai are contract cu Antena 1 a fost săptămâna trecută, atunci când vedeta a onorat invitaţia celor de la „Cancan TV“ şi a fost prezentă în platoul emisiunii. Fosta soţie a lui Pepe a făcut un circ excepţional, i-a vărsat un castron cu struguri în cap lui Marius Baldovin, iar atunci când a vrut să-l ia la bătaie pe acesta, a alunecat pe fructe şi a căzut.

Oana Zăvoranu a mai avut şi în trecut contracte cu televiziunile, ea fiind prezentatoare la Kanal D şi actriţă la Acasă TV.

Pe vremea când prezenta emisiunea „Pact cu diavoliţa“, Oana a dat-o afară din platou pe Monica Gabor. Aceasta nu este singura aventură a Oanei Zăvoranu din trecut. Oana a fost dată în judecată de Pepe pentru afirmaţiile pe care le-a făcut la adresa lui, iar ea a pierdut procesul.

Însă, cea mai mediatizată aventură a fostei soţii a lui Pepe este cea legată de vrăjitoare. După ce şi-a pierdut maşina şi aproape toată averea, Oana Zăvoranu le-a dat pe mâna poliţiei pe vrăjitoarele la care mergea.

Psihologii spun că aceste ieşiri ale Oanei Zăvoranu au loc deoarece vedeta este labilă emoţional. Veronica Cara a afirmat că fosta soţie a lui Pepe acţionează precum un copil, iar atunci când conştientizează ce a făcut, regretă şi ar vrea să dea timpul înapoi pentru a nu mai greşi.

Veronica Cara a fost completată şi de Andreas Hniatiuc, care a spus că Oana vrea să fie mereu în centrul atenţiei. „Gestul ei nu poate fi privit ca o manifestare izolată. Este deja de notorietate faptul că astfel de comportamente fac parte din viaţa Oanei. Asemenea manifestări sunt specifice personalităţilor histrionice, aceste persoane fiind permanent preocupate să se afle în centrul atenţiei, manifestă o anumită labilitate emoţională, vânează complimentele şi, de cele mai multe ori, afişează o indignare exagerată atunci când sunt criticate. Nota definitorie a unor astfel de personalităţi este exagerarea, dramatizarea, exacerbarea anumitor trăiri, stări, comportamente. Ele nu sunt agreate de cei din jur tocmai din cauza modului «zgomotos» de a se exprima şi riscă să ajungă să fie evitate, combătute, respinse sau chiar izolate“, a declarat, pentru Libertatea, psihologul Andreas Hniatiuc, despre momentul în care Oana Zăvoranu a sărit aproape dezbrăcată pe maşina iubitului ei.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

16 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod