România mondenă. Mihaela Rădulescu, un selfie şi un gând pentru început de an

Mihaela Rădulescu, pe post de sexy gospodină

Vedeta are o relaţie care, spre surprinderea multora, încă funcţionează. E vorba de legătura ei cu Felix Baumgartner, paraşutistul austriac în vârstă de 47 de ani. În 2015, nu o dată a fost obligată să-şi apere relaţia, atacându-şi necruţător rivalele:
"Răutatea femeilor e ca terorismul internaţional - nu va găsi nimeni o soluţie definitivă, căci specimenele care se dedau la a face rău altora nu vor dispărea niciodată şi vor avea mereu aceeaşi logică debilă - miza lor ne scapă nouă, celor care încă mai operăm cu bunătatea, iubirea şi concentrarea pe frumuseţea vieţii. Sunt femei care-şi cară răutatea după ele exact că o trusa de machiaj - peste tot, chiar dacă nu schimbă cu nimic situaţia şi chiar dacă nu interesează pe nimeni nuanţa rujului la casa de marcaj. N-ai ce să le faci, căci răutatea fără miză e o boală şi nu prea se vindecă, dacă-i netratată la timp, cu o zguduială straşnică, gen... să te lase baltă cam toţi cei dragi, care se prind la timp că nu pot convieţui lângă un caracter putred", a scris ea pe pagina sa de Facebook.
Şi în 2016, Mihaela Rădulescu va rămâne o actriţă importantă a scenei mondene româneşti. Poveştile ei de dragoste, apariţiile, imaginile, şi luările de poziţie vor fi urmărite cu interes de fani.

15 Ianuarie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 16 Ian 2016, 10:51
    mihaela

    Bravo,Mihaela, esti frumoasa si desteapta!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod