România mondenă. Cine este noua iubită a lui Marius Moga şi cum l-a cucerit

Bianca Lăpuşte este o vedetă în devenire. Clujeanca de 20 de ani, care s-a remarcat iniţial în calitate de corespondentă a Ştirilor Pro TV de la Iaşi, a devenit tot mai cunoscută din clipa în care s-a aflat că ea şi Marius Moga formează un cuplu
Cine este totuşi superba blondă cu ochi albaştri? Şi, mai ales, cum l-a cucerit pe cel supranumit "micul Mozart"?

Bianca Lăpuşte este o tânără pe cât de frumoasă, pe atât de ambiţioasă. La doar 20 de ani, Bianca pare să aibă deja un viitor promiţător în faţă, cu atât mai mult cu cât s-a mutat recent în Bucureşti, pentru a-şi construi o carieră aici, în "ograda" Pro TV, dar şi pentru a fi mai aproape de celebrul său iubit, Marius Moga.

Deşi a apărut "pe sticlă" în calitate de corespondentă a Ştirilor Pro TV de la Iaşi, Bianca Lăpuşte nu este moldoveancă, fiind de origine din Cluj Napoca.
Aici a absolvit Liceul Teoretic "Avram Iancu", fiind în prezent studentă la Comunicare şi PR în cadrul Universităţii "Babeş Bolyai".

Acum, odată cu mutarea în Capitală, parcursul profesional al Biancăi va suferi modificări în bine, iar relaţia cu Marius Moga îi va servi şi ea în acest sens cu siguranţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod