România mondenă: 6 vedete care se laudă că se pricep la gătit FOTO

Odată cu dezvoltarea platformelor online, vedetele din ţara noastră au devenit pentru fani o carte deschisă. Fie că este vorba despre Andreea Ibacka sau de Andra Măruţă, divele se pozează în toate ipostazele, după care urcă fotografiile pe internet.

Mai nou, celebrităţile se laudă pe reţelele sociale sau pe bloguri că ştiu să gătească.
1 din 7

Andreea Ibacka, viaţă de femeie măritată

Vedeta se laudă pe blogul personal că, de când s-a căsătorit, calcă, spală, face curăţenie şi găteşte.

„Cabral, nu ştiu cum mă vezi tu după ce-ţi zâmbesc de prin reviste, dar dacă mi-ai mai citit poveştile de aici, de pe blog, ai aflat deja că acasă sunt gospodină. Sau, mă rog, încerc să fiu, atât cât mă pricep.

Şi cum asta implică gătit, spălat rufe, călcat şi făcut curăţenie în casă, mă conformez şi mă pun întotdeauna la curent cu ultimele tendinţe în domeniu. Că n-am ce-i face, asta-i viaţa de femeie măritată. Şi nici să-mi plâng de milă nu ajută“
, a scris Andreea Ibacka pe blog.
5 Aprilie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mady pe 5 Apr 2013, 12:35
    Femei de cariera

    Pai acum toate se cred femei de cariera,desi cele mai multe habar nu au ce inseamna sa ai o cariera.Inainte femeile puteau sa excelee si profesional si sa fie si bune sotii si mamici,aveau timp si chef sa le faca pe toate.Din pacate in ziua de azi a ajuns o rusine sa stii sa gatesti,sa faci curatenie in casa si sa iti cresti copii.Tampenii pana la urma,banii si vedetismul isi spun cuvantul,atata tot,daca intrebati femeia de pe strada,o sa vedeti ca majoritatea romancelor se duc si la serviciu,gatesc,cresc copii fara atatea bone din Filipine,Thailanda sau mai stiu eu ce tari exotice si mai gasesc resurse sa aiba si grija de ele.

    0
    0

  • ileana pe 5 Apr 2013, 11:12
    vedete gatit

    ce mare lucru sa faci curat si mincare mai bine zis sa-ti ti casa daca te mariti eu lucram pe 3 schimburi si lucru greu nu de birou si-mi tineam casa curata faceam mincare pentru ca aveam si doi copii si unde mai pui ca eram si tipicara trebuia sa fie toate la locu lor si nu am mai murit . Acum daca fac mincare si curatenie vai Doamne ce lucru mare am facut.

    0
    0

  • lumynitza pe 5 Apr 2013, 10:53
    am dreptate?

    Cand aud "nu am timp", vai, dar ce Doamne iarta-ma faci o zi intreaga? Doamnelor, cat va ia intr-o zi sa faceti mancare? Oare mamele noastre cum se descurcau si cu serviciul, dar si cu casa? Prostii!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod