România mondenă: 5 despărțiri cu scandal din showbizul autohton

Relațiile din showbizul românesc ne-au demonstrat, de-a lungul timpului, că dragostea nu este eternă. Majoritatea cuplurilor care la început păreau că se iubesc ca în povești au terminat relațiile în plin război pentru bani, pentru custodia copiilor sau pentru a-și păstra imaginea curată.

1 din 6

Vica și Pițurcă s-au certat pentru bani

Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost, timp de foarte mulți ani, amanți. Mai mult de atât, selecționerul naționalei de fotbal a României are și un copil cu Vica, băiețel pe care nu a vrut să-l recunoască oficial. Din această cauză, Vica l-a dat în judecată pe Piți.

După mai mulţi ani de procese, Victor Piţurcă şi Vica Blochina par a îngropa securea războiului. După ce antrenorul a negat că Edan ar fi băiatul său, acum acesta a acceptat să facă testul de paternitate, împins la spate mai mult de datoria de peste 100.000 de euro pe care are să i-o plătească Vicăi şi de pensia alimentară de aproape 9.000 de euro lunar, cea mai mare din România.

Potrivit actelor depuse la dosar, Victor Piţurcă doreşte acum să ceară custodie comună, afirmând că nu are cum să plătească o pensie alimentară atât de mare.
25 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod