România: 6 vedete hăcuite în clinicile de înfrumuseţare. Vezi ce-au păţit!

A devenit o modă printre vedetele de la noi să se ajusteze chirurgical de fiecare dată când li se pare că a mai apărut un rid, o cută, o şunculiţă sau un... neg. În multe dintre cazuri însă, rateurile sunt de proporţii, din pricina faptului că medicina estetică nu este un domeniu de top în România. Există multe exemple de personaje publice care au ieşit desfigurate sau... "şifonate" din clinicile de înfrumuseţare.
1 din 7

Laurette, arsă la propriu

Cu doar două zile înainte de aniversarea sa, mulatra manechină şi-a făcut un "cadou" de coşmar. Disperată să ajungă cât mai repede la formele pe care le avea înainte să rămână însărcinată, Laurette a apelat la serviciile unei clinici de înfrumuseţare. În loc să primească frumuseţea dorită, s-a ales cu o arsură de toată... frumuseţea. “Am fost la Clinica Silhouette, unde mi-am luat un pachet de 12 şedinţe pentru slăbire şi şase şedinţe pentru diminuarea vergeturilor. Miercuri am avut prima şedinţă împotriva vergeturilor, iar doctoriţa de acolo, după ce m-a uns cu un gel, mi-a pus aparatul pe abdomen. Eu i-am zis că mă doare mult prea tare, dar aceasta mi-a spus că aşa trebuie, că nu e mare lucru. De durere, am leşinat, iar apoi am ajuns la spital, unde mi s-a spus că am arsuri de gradul I”, a declarat Laurette pentru ziarul "Libertatea".

Manechinul a petrecut o noapte la Spitalul de Urgenţă, iar joi, după externare, s-a dus glonţ la IML de unde şi-a scos certificatul medico-legal care-i va folosi în procesul împotriva clinicii de înfrumuseţare.
9 Ianuarie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ccc pe 9 Ian 2012, 10:53
    haine 100% originale!!!

    www.brandacces.ro - cel mai nou outlet online din Romania, haine 100% autentice si atentie, livrate in 24 de ore oriunde in tara!!!

    0
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod