România: 6 trucuri pentru slăbit ale vedetelor

Fie că apelează la regimuri de slăbit drastice sau la bisturiu, fiecare vedetă din România are câteva trucuri atunci când vine vorba despre siluetă. Află cum reuşeşte să slăbească Nicoleta Luciu, Gabi Cristea sau Monica Anghel!
1 din 7

1. Nicoleta Luciu a slăbit 10 kilograme în 23 de zile, fără sport

Dacă după prima sarcină, vedeta a recunoscut că a aplicat un regim drastic de slăbire care i-a afectat sănătatea, se pare că acum după a doua naştere, Nicoleta Luciu este decisă să slăbească echilibrat şi sănătos p\n[ ajunge la 53 de kilograme.

Iată dieta drastică la care a apelat Nicoleta Luciu în 2008: "Am slăbit cu dietă inventată de mine, dar nu sfătuiesc pe nimeni, am avut probleme de sănătate. Am mâncat totul fiert, nesărat, compot de mere şi ceaiuri, erau zile în care nu beam decât 3-4 căni de ceai. Am mers la extrem", explica vedeta într-un interviu la Happy Hour.

Iată cum arată dieta Nicoletei Luciu în 2011: evită alimentele cu mulţi carbohidraţi şi grăsimi, axându-se pe iaurturi, carne slabă, batoane cu fibre şi legume, iar peste o lună se va apuca de exerciţii fizice.

Vedeta a declarat la Happy Hour că deocamdată nu face sport, dar spală geamuri, dă cu aspiratorul ca să facă mişcare. Mai mult, ea a început un tratament cu unde pentru a slăbi în circumferinţă şi nu exclude posibilitatea de a apela la bisturiu pentru a ajunge la 60 de centimetri în talie. Acum vedeta are 91 de centimetri în talie.

Foto: acasatv.ro (Nicoleta Luciu la 2-3 zile după ce a ajuns acasă de la maternitate avea 85 de kilograme).
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 7 Nov 2011, 22:52
    ???

    cocaina??? oameni nebuni...femeia a tinut 3 copii in burta acum ii alapteaza pe toti si tu vorbesti de cocaina????...doamne fereste.:)))))

    0
    0

  • Uko pe 7 Nov 2011, 11:38
    De ce NU spuneti adevarul???

    Ati uitat sa spuneti, CATA COCAINA FOLOSESC idiotii astia pentru a slabi!!!!

    1
    2

  • ari pe 7 Nov 2011, 04:07
    19 ani??!?!?

    imposibil sa fi avut 19 ani cand a pozat in playboy.....a pozat in 2000.

    1
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod