România: 5 piţipoance care au plâns la TV

Plânsul în emisiunile de divertisment este o regulă de aur dacă vrei să devii sau să îţi întăreşti statutul de "vedetă". Cel puţin asta cred unele piţipoance, cele mai multe dintre ele fiind asistente de televiziune cu aspiraţii înalte...
Plânsul în emisiunile de divertisment este o regulă de aur dacă vrei să devii sau să îţi întăreşti statutul de "vedetă".

Cel puţin asta cred unele piţipoance, cele mai multe dintre ele fiind asistente de televiziune cu aspiraţii înalte...


Daniela Crudu


Cel mai recent caz de plâns la TV este cel al Danielei Crudu. Fosta asistentă de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" a început să plângă la "Acces direct", încercând să explice scandalul dintre ea şi Leo de la Strehaia. Daniela a fost atât de copleşită de emoţii încât a izbucnit în plâns din primele minute de la intrarea în platou. În scurt timp, însă, Daniela şi-a venit în fire şi chiar a reuşit să râdă şi să organizeze un mic "joc" demonstrativ pentru a-i arăta Simonei Gherghe cum a primit banii de la Leo.



Bianca Drăguşanu


Bianca Drăguşanu deţine deja recordul momentelor pline de lacrimi. Asistenta lui Capatos a plâns în direct: când s-a certat cu un prieten, când s-a despărţit de Cătălin Botezatu, când au apărut în Cancan pozele cu ea şi fotbalistul Adrian Cristea, dar şi când a debutat în cinematografie, în filmul "Narcisa sălbatică". La un moment dat, vedeta chiar a leşinat în direct, din cauza emoţiilor mult prea puternice, evident. Să sperăm că şi-a epuizat lacrimile.



Marina Dina

După ce a primit un "ajutor" la emisiunea Răi Da' Buni, în persoana Adelinei Pestriţu, Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar, s-a hotărât să părăsească emisiunea, şi a făcut-o în hohote de plâns. Asistenta lui Morar a fost cât pe ce să-i facă şi pe telespectatori să verse câteva lacrimi.
"Sper să mai am puterea să mă uit la emisiune de acasă de acum înainte. Nu cred că sunt în stare să vorbesc. Am fost împreună doi ani, doi ani foarte frumoşi", a spus Marina la momentul respectiv. Nu a trecut mult timp şi Marina a revenit în emisiune, cu zâmbetul pe buze, ca într-un happy-end de telenovelă.



Adelina Pestriţu


La începutul lui 2010, divorţul dintre Adelina şi Liviu Vârciu a fost subiectul fierbinte al tuturor tabloidelor. Cei doi şi-au spălat rufele în public şi s-au bătut în declaraţii dureroase. Atât de dureroase, încât amândoi au plâns la TV cel puţin o dată, fiecare. Şi după reprizele de plâns au spus unul despre celălalt că au plâns... fals



Oana Zăvoranu


Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi mama sa a devenit deja legendă în lumea scandalurilor mondene. Fie că se ceartă pe cimitir, pe bani sau pe diverse alte proprietăţi, cele două pur şi simplu nu concep să se certe în afara emisiunilor TV. Şi cum era de aşteptat, într-un final s-a lăsat şi cu lacrimi, pe lângă acuzaţiile grave care au curs de o parte şi de cealaltă. Oana a plâns în direct, la o ediţie a emisiunii "Acces direct", din martie 2010, când a şi acuzat-o pe mama sa, Marioara Zăvoranu, că este vinovată de moartea taţilor săi (tatăl biologic şi cel adoptiv)


 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cocolina pe 2 Feb 2011, 21:46
    zdremte

    Fi-v-ar curvele ale dracu.Presa Romanie este mai curva ca ele...numai din astea promoveaza, va mirati ca generatiile tinere sunt cum sunt...pai daca numai nonvalori din astea sunt promovate...Urat...Trist...Penibil...Jalnic

    2
    0

  • lucia pe 24 Ian 2011, 21:05
    barfaaaaa

    ce sa faceti si voi, saracii, o puneti de o barfa, ii dati un titlu sa atraga manelistii si pe iubitorii lor si asteptati sa faceti vizualizari ca sa pice un ban! La mai multe (vizualizari)! Aia de savureaza tipul asta de articole sunt destui in tara!

    1
    0

  • marga pe 24 Ian 2011, 20:29
    daniela crudu

    o fi manelistul ala cum o fi ,,dar fata asta e o mare jigodie

    0
    0

  • Maria pe 24 Ian 2011, 20:11
    Huuuuu

    M-am plictistit de articolele voastre care incep cu 5,7,10... Pentru ca este criza va scrie femeia de serviciu articolele?????

    2
    0

  • ANA pe 24 Ian 2011, 19:26
    PITIPOANCE --PUTIN SPUS !

    ASTEA SUNT NISTE CURVULITE DE CLASA !-A. TOATE VIN DEZBRACATE LA TELEVIZIUNE, APROAPE IN FUNDUL GOL. TOATE VOR SA FIE CURTATE SI SE CRED FRUMOASE,INSA IN REALITATE SUNT NISTE NEEDUCATE SI PROASTE DE DAU IN GROPI ! ABSOLUT TOATE ! -- SUNT DUPA BANI SI RUSINE PENTRU CEI CARE LE ADUC IN FATA PUBLICULUI DIN ROMANIA SI DIN AFARA TARII !

    1
    0

  • lucia pe 24 Ian 2011, 16:05
    de ce ?

    Ma intreb de ce sunteti atat de convins, domnule autor de articol, ca numai folosind titluri si cuvinte "soc" puteti atrage cititorul sa se opreasca pe cele scrise de dvs, titulaturile, invectivele, denumirile peiorative au devenit principii jurnalistice de rang inalt. Ati fi putut transmite ce ati avut de transmis neizbind de toti peretii limba romana gustul intelectual si estetic al consumatorului de stiri, demonstrand fara tagada la ce tip de auditoriu va adresati. Rusine, Romania merita ceva ma muklt de la noua generatia.

    1
    0

  • Alexandra pe 24 Ian 2011, 15:36
    Despre pitipoance

    numai de bine...Ce vreti si voi...Cum sa nu planga,daca au fost zugravite intr/o lumina nefavorabila.Ele se straduiesc din rasputeri sa/si faca o imagine ireprosabila,dar uita cateodata si/si dau arama pe fata si se arata asa cum sunt cu adevarat..urate la suflet,minte,vocabular,needucate,nescolite,superficiale, vulgare etc.,etc Si atunci mai incearca sa/si indrepte imaginea prin lacrimi, vaicareli, argumente nesustinute de nimic, contraziceri,,amenintari..Lasati/le/n pace, prea mult le bagati in seama

    0
    0

  • mari pe 24 Ian 2011, 14:52
    piti

    vai, saracutele!! sunt asa de inocente si cinstite, cum puteti voi sa radeti si sa aruncati cu noroi in ele?!?!? NOT!!!!

    0
    0

  • Daissy pe 24 Ian 2011, 13:52
    piţipoance...

    "Da' cu calul ce-ai avut?" dragă Anda? Despre banii câştigaţi de toate aceste "artiste" nu se vorbeşte, acest aspect nu intrigă pe nimeni? Cine ştie unde-i adevărul, dar nu-ţi speli rufele în public pentru nimic, asa-i? Ei, şi-atunci, mai merită să-l mănânce cancerul pe manelist? Vorba ceea: spune-mi cu cine te-mprieteneşti ca să-ţi spun cine eşti!

    0
    0

  • elena pe 24 Ian 2011, 11:53
    pitipoance

    cele 5 pitipoance care au fost prezentate in acest articol isi merita pe deplin numele de"pitipoance" deoarece sunt in stare de orice scandal numai pentru a aparea in presa si pentru a le cunoaste lumea ca pe niste "vedete" vreti sa stiti cine sunt cu adevarat vedete ,ei bine sunt acele persoane care au caracter si demnitate si care ajung vedete datorita muncii si efortului pe care il depun iar aceste vedete se numesc artisti

    0
    0

  • Anda pe 24 Ian 2011, 11:05
    Daniela Crudu

    Imi pare foarte rau de Daniela,in toata conjunctura asta eu o cred pe ea.Este o scumpa...Sper din tot sufletul sa isi revina ptr ca se vede ca e foarte deprimata .O inteleg perfect ce este in sufletul ei ....Cancerul sa il manance pe manelistul ala imputit...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod