Romancele, vedete peste hotare

Fie ca citesti ziarele sau te uiti la televizor, in ultima vreme ai fost bombardata cu stiri despre succesul pe care il au unele dintre vedetele autohtone peste hotare.

Fie ca citesti ziarele sau te uiti la televizor, in ultima vreme ai fost bombardata cu stiri despre succesul pe care il au unele dintre vedetele autohtone peste hotare. Alexandra Dinu, Monica Columbeanu, Kitty Cepraga sau Monica Barladeanu (Dean) semneaza state de plata consistente in strainatate.

 Monica Barladeanu (Dean)

 In anul 2004, dupa ce mai multa vreme s-a aflat in lumina reflectoarelor in Romania, Monica Barladeanu a decis sa plece la Los Angeles pentru a lua cateva cursuri de actorie si pentru a se cizela ca moderator de televiziune.

Aici insa, viata ei profesionala a luat o turnura neasteptata - a inceput sa joace in filme. Astfel ca, in acelasi an, a fost distribuita intr-o comedie pentru adolescenti, "Buds for Life", iar la finalul lui 2004 a fost distribuita in filmul "Moartea domnului Lazarescu".

O data cu aceasta pelicula a primit si recunoasterea internationala, acumuland nu mai putin de 30 de premii, printre care premiul la Festivalul de Film de la Cannes, Silver Hugo in Chicago, si a fost nominalizata la categoria "Cel mai bun film strain" la Independent Spirit Awards.

Nici anul 2005 nu este de neglijat. Monica Dean (nume de scena ales cand a inceput sa lucreze la Hollywood) a interpretat diferite roluri in "Incubus" - unde a fost Karen, in "Second in Command" - aici fiind doctorita Johnson, si in "Living & Dying", unde a interpretat-o pe Det Lascar.

In noiembrie 2005, a interpretat poate cel mai important rol din cariera de pana acum. A fost Gabriella Busoni in serialul "Lost", productia numarul 1 in America la ora aceea. In total, intre anii 2004 si 2007, Monica a fost distribuita in nu mai putin de 9 productii cinematografice.

 Alina Cojocaru

 Balerina Alina Cojocaru este unul dintre artistii care ne fac cinste. Ea este prim balerina a Companiei Regale de Balet de la Covent Garden, din anul 1999. Studiile si le-a inceput la Baletul din Kiev, unde a fost eleva inca de la varsta de 9 ani. In anul 1998, a castigat prestigiosul premiu de la Lausanne, care a constat intr-o bursa la Londra.

A dansat in piese ca "Spargatorul de nuci", "Swan Lake", "Don Quixote", "Lacul lebedelor", insa rolul care o caracterizeaza cel mai bine este cel al Gisellei, din opera cu acelasi nume, datorita delicatesei si stilului ei inconfundabil. De asemenea, aceasta este si piesa in care a aparut pentru prima data pe o scena din Romania.

Titlul unui interviu pe care artista l-a acordat celor de la Timesonline suna astfel: "Not just anybody: Alina Cojocaru", asta ca sa vezi cat de apreciata este in strainatate tanara de 27 de ani.

 Valentina Pelinel

Anul 1997 a reprezentat pentru Valentina Pelinel un nou inceput. Provenind dintr-o familie in care grija zilei de maine a insemnat intotdeauna o prioritate, in acest an si-a pierdut tatal, mama si sora, ele fiind singurele rude apropiate pe care le mai avea.

La doar 17 ani si fara niciun ban in buzunar, a hotarat ca este vremea sa-si croiasca un drum in viata. Tocmai castigase un concurs de frumusete si a luat drumul Americii pentru a se face model. Sansa i-a suras. Acolo a mai castigat inca un concurs de gen, iar ofertele nu au intarziat sa apara. Ea a fost inscrisa ca model la agentia "Metropolitan Models New York".

De-a lungul celor 10 de ani de cariera, Valentina a castigat respectul celor mai importanti oameni din domeniu, ajungand sa fie imaginea multor firme de renume din America, iar postere cu frumoasa romanca au putut fi vazute pe Times Square, New York, si Santa Monica Boulevard, Hollywood. Datorita reclamelor tv difuzate in toata lumea, Valentina a fost inregistrata ca membru SAG - Uniunea Actorilor din America. Pastreaza si acum prima fila de cec castigata in America... 200 de dolari.

Kitty Cepraga

 Dupa o cariera mai mult sau mai putina vizibila in peisajul mioritic - a fost VJ la MTV, Kitty Cepraga s-a hotarat la un moment dat sa ia drumul Italiei, in cautarea faimei. Privind parcursul de pana acum, am putea spune ca nu a facut o alegere gresita. In prima instanta, a ales sa se inscrie la cursurile scolii de actorie "Cinecitta Campus", una dintre cele mai renumite scoli internationale de profil.

In urma castingurilor la care a participat de cand studiaza in Italia, Kitty a fost distribuita in mai multe filme si seriale, realizate acolo. Printre acestea se numara thriller-ul "Bad Brains", serialul "Carabinierii", difuzat pe Chanel 5, sau pelicula "Jazz d'Amore", unde a interpretat rolul unei rusoaice. De asemenea, un alt succes inregistrat de tanara actrita este invitatia pe care a primit-o la show-ul de televiziune "Sottovoce", difuzat pe Rai Uno si moderat de Giggi Marzullo.


Monica Columbeanu

Pana nu demult o ilustra anonima, Monica Columbeanu a reusit sa ajunga pe copertele celor mai vandute reviste din Italia. La aproape 20 de ani, a venit in Bucuresti pentru a se casatori cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. La vremea aceea, nimeni nu-i dadea mari sanse de succes, toti etichetand-o drept sotie de miliardar.

Dupa ce a nascut-o pe micuta Irina, Monica a hotarat sa-si construiasca o cariera in moda internationala, domeniu foarte putin atins de ea inainte de sarcina. La inceputul acestui an, Monica a pozat pentru coperta revistei "Qui", una dintre cele mai cunoscute reviste din "Cizma".

Potrivit oficialilor acestei publicatii, tirajul editiei in cauza a fost epuizat in timp record, ei organizand chiar si o petrecere in cinstea romancei, ca rasplata pentru succesul inregistrat.

O alta reusita a tinerei doamne Columbeanu a fost pictorialul din revista "Max", aparut in ianurie 2008. O data cu aceasta aparitie, Monica a pornit si o campanie antirasism, in incercarea de a schimba imaginea Romaniei peste hotare.

In luna februarie, Monica a defilat in cadrul evenimentului de moda "Milano Fashion Week", purtand o creatie semnata de actrita italiana Valeria Marini, o colectie dedicata in totalitate celebrei Sophia Loren.

Insa nu doar Italia a fost incantata de farmecele tinerei din Bacau, ci si Grecia. Monica a luat parte la o sedinta foto si a filmat un videoclip pentru postul de televiziune Fashion TV, pe insula Mykonos.

Surse poze: http://celebrity.azplayers.com, www.flickr.com , www.img168.imageshack.us, www.ballet.co.uk.

 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgeta pe 8 Oct 2009, 10:24
    .......

    Mai adaugati la lista voastra toate prostituatele romance care desrvesc europa si toata planeta! Si ele fac cinste Romaniei, biata de ea!

    0
    0

  • cesazic pe 19 Mar 2008, 16:21
    pentru cunoscatori............

    O singura chestie:Swan Lake si Lacul lebedelor e aceeasi chestie. In rest, bravo fetelor care fac ceva cu viata lor!!!

    0
    0

  • Bia pe 18 Mar 2008, 23:26
    ...

    Bine ca stiti sa comentati, dar abia stiti sa va exprimati corect in romana(nu e valabil pt. toti). Data viitoare revizuiti-va gramatica... Cat despre vedete, unele au ajuns faimoase prin munca si multa truda, dar altele(M.Columbeanu).... Dar sunt doar vedete....

    0
    0

  • marinellla spitu pe 18 Mar 2008, 21:29
    vedete din parti

    doar alina cojocaru este de fapt vedeta restul ...prostitutie cu bani multi .cel putin columbeanca ar fi auzit si acum greierii din calcaie cum ii cinta daca nu ar fi avut enormul noroc de a se fi indragostit de ea un om ca irinel columbeanu , asa ca lasati gluma cu' vedete"

    0
    0

  • monica pe 18 Mar 2008, 09:43
    romance

    Ar trebui sa ne mandrim cu femei plecate peste hotare ca sa poata oferii copiilor si familiei o viata mai buna si cara muncesc de dimineata pana seara iar cand ajung acasa incep sa planga de dorul copiilor si familiei ca a doua zi sa o ia de la capat fara ca nimeni sa observe ce se petrece in sufletul lor. De ce nu vorbim de Maia Morgerten care este o super actrita...Dar noi nu vorbim despre Monica Columbeanu. Ce a facut ea atat de special? Inafara de fptul ca stie sa-l faca se se simta bine pe un bosorog plin de bani, ce altceva mai stie sa faca? A facut un copil de care habar nu are. Nu stie cand trebuie sa manance, cand a fost scoasa afara la plimbare, nu stie absolut nimic despre copila. Are o bona care are grija de ea si atat. Dar ce bona a facut-o? I-a trantit lui Columbeanu un copil ca sa se asigure ca are de unde sa "suga" bani si s-a gandit ca e tanara si ca ar fi cazul sa mai profite un pic de faima lui Columbeanu facand "o cariera" in lumea modelingului

    0
    0

  • drakoasssa pe 17 Mar 2008, 22:47
    pt bianca

    ca roman este greu sa t descurci peste hotare. o stiu p pielea mea....am avut(si inca am) fff mult de tras pur si simplu pt k sunt romanca. dar ma doare in paishpe`sincer, pt k am reusit sa ajung undeva, in ciuda rautaciosilor si invidiosilor de aici, si asta pt k am avut multa vointa. sincer nu stiu in ce tara esti tu bianca, dar ma bucur ca acolo suntem bine vazuti....aici unde sunt eu din tzigani nu suntem scosi...tigani si hoti. dar cu toate astea nu am mintit niciodata asupra nationalitatii mele. cine acum, in secolul 21 mai are pareri rasiste el are de pierdut. si revenind la subiect, ce aveti frate cu fetele?fiecare cu ce s pricepe, nu?

    0
    0

  • smotocel98 pe 17 Mar 2008, 14:16
    oarea asa sa fie

    dece toata lumea lauda manechinele peste hotare?nu este greu sa se desbrace si sa se pozeze,ca de pentru asta sant platite.si se spune ca este vedeta.asa ca ori cum monica gabor,fara bani lui columbeanu era tot o nesimnficata.mie numi place de ea ori cum este ne interesanta.pentruca se stie ca a mers pe interes.

    0
    0

  • adytza pe 17 Mar 2008, 09:51
    Frustratelor

    mor de voi......suntetzi f frustrate din cate vad si invidioase.Lasati fetele sa ne reprezinte, k asta apreciaza majoritatea oamenilor de pe pamant si asta vinde cel mai bine FRUMUSETEA.Incepeti sa va dati voi cu parerea .......eu zic sa va abtineti din a le mai jigni, si a tot spune de munca asta, sau ce???credeti k sa stai sa iti rupi picioarele de la o prezentare de moda la alta nu e munca sau ce???si k mai fac ele altceva asta e treaba lor..toata lumea o face.Daca tot vb voi atat ma mir ce atzi facut voi pt tara asta..k la vorba si jigniri sunteti primele...Nesuferie frustrate ce suntetzi

    0
    0

  • bianca pe 17 Mar 2008, 00:54
    ce pacat!

    Ce pacat ca valoram mai mult frumusetea (pasagera) ca munca. Pentru informatia drakoasssei, romanii suntem foarte bine vazuti in strainatate, si asta datorita celor pe care nu ii vede nimeni la televizor, pt.ca sunt prea ocupati sa-si construiasca un viitor. "Fufele" nu ne ajuta la nimic - sunt fufe indiferent din ce tara vin.

    0
    0

  • anca pe 16 Mar 2008, 17:38
    romance-vedete peste hotare

    frate mam saturat....de atate prostii in tara aia.nici nu ma mir k am ales sa plec din tara....mam scarbit de ce vad in tara aia....romania trezeste-te!!! vorba lui parazitii

    0
    0

  • bubu pe 16 Mar 2008, 16:02
    mai faceti un articol

    Da, asteptam articolul cu adevaratele valori. Toate (poate mai putin alina ) sunt niste vedete de carton. Prezentati-ne succesul unor persoane de la care avem ceva de invatat!

    0
    0

  • adytza pe 15 Mar 2008, 22:12
    lasati-o in pace

    ce avetzi cu monica columbeanu????e vina ei k a gasit un om sa o ajute????nu mai fiti asa rele..e f. bine ceea ce ea a facut...decat sa ajunda o prostituta nu stiu pe unde a preferat sa fie o lady si kiar e...nu avezti ce sa ii reprosatzi kiardaca sta cu irinel columbeanu pentru bani..fiecare e liber sa aleaga si eu cred k ea a ales bine ,decat daca ar fi luat un pusti de varsta ei cine stie cum ar fi ajuns..

    0
    0

  • anemaria pe 15 Mar 2008, 21:37
    monica columbeanu

    cum sa nu ii placa sa fie celebra dar macar daca si-ar folosi celebritatea ajutand oameni saraci strangand fonduri pentru acestea

    0
    0

  • ursache rodica pe 15 Mar 2008, 20:34
    Romania-romance

    Suntem jalnici,prezentam si ne mindrim cu nonvalori?Se rasucesc in mormint invatatorii si profesorii nostri care si-au consacrat viata educatie noastre pentru a deveni oameni onesti,loiali cu spirit de sacrificiu,cu bun simt si discernamint,ne-au cultivat respectul pentru valori,ca acestea se obtin prin munca asiduua si renuntari iar astazi asistam la un spectacol cu frivolitati,plin de cabotinism.Unde sunt femeile noastre de cultura,arta,stiinta care si-au dedicat intreaga viata semenilor?Vedem in schimb fite pline de ifose,agramate si inculte care provoaca repulsie si dispret.Iti doresti sa fii cit mai departe de aste locuri si de acest spectacol jalnic si dureros.

    0
    0

  • ally pe 15 Mar 2008, 20:19
    da cum sa nu

    ce mare vedet a de carton a ajuns si d-na columbeanu da' cum se face ca pana la iri era anonima? brusc a devenit extraordinara????? brusc nu mai face fata solicitarilor? si brusc, fara nici o legatura cu "nunta secolului" cei de-afara au auzit de ea??? v-ati tampit

    0
    0

  • STANESCU GEANINA pe 15 Mar 2008, 19:26
    romance -vedete peste hotare

    Daca n-ar fi avut frumusete sau talent ,n-ar fi reusit.Se mai adauga si banii barbatului de alaturi(vezi Monicele amandoua).Dar avem romance unice ica sportivele de aur,sopranele care -au cucerit Coven Garden.,actori adevarati ca Maia Morgertern.....,acestea sunt adevaratele valori,cu fotomodelele si actrite marunte ,nu stiu cata primavara se va face.

    0
    0

  • feliks pe 15 Mar 2008, 17:13
    vedete peste hotare

    cum necum s-au descurcat ....?

    0
    0

  • gabi pe 15 Mar 2008, 17:03
    no coment

    eu cred ca ar trebui sa faceti cunoscute nume de romince care au facut cu adevarat ceva peste hotare fara amanti cu bani.Mie chiar cred ca mi-ar fi rusine sa apar cunoscuta doar prin faptul ca sunt amanta nu stiu carui bosorog ca sa ajung vedeta.Sunt atitea fete frumoase si destepte care traiesc si muncesc fara combinatii .De ce nu le faceti cunoscute, pentru ca acestea chiar merita respect si ar trebui sa fie un model de viata.N-am nici cel mai respect pentru asemenea individe, care se dezbraca la comanda.

    0
    0

  • dinuta pe 15 Mar 2008, 12:08
    fara

    pentru ca ele nu se dezbraca !

    0
    0

  • yaseminrodi pe 15 Mar 2008, 12:06
    Romancele,vedete peste hotare

    de ce doar despre manechine şi artiste spuneti sınt multe romance doctorite şi profesoare etc....femei de mare valuare care aduc faima romaniei

    0
    0

  • dinuta pe 15 Mar 2008, 12:04
    monica columbeanu

    fara banii lui columbeanu tot o anonima ar fi fost

    0
    0

  • Oana pe 15 Mar 2008, 09:19
    mai sunt si altele

    De Diana Dondoe de ce nu spuneti nimic?

    0
    0

  • gelu pe 15 Mar 2008, 08:35
    cinste tie

    da ai calitati de vedeta?sa se mandreasc cu tine COLUMBEANU// .. CA EA DAT DUMNEZEU . O FATA CUMINTE? CARE STIE CE VREA? SA AI SUCES?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod