Regina Elisabeta îi „pregătește” pe Charles și William pentru succesiune, în urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat

Reacțiile Prințului Charles și Prințului William cu privire la sănătatea Reginei Elisabeta arată că familia regală este îngrijorată pentru sănătatea Reginei, potrivit unor surse citate de Us Weekly.
Palatul Buckingham a anunțat pe 20 octombrie că Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, și-a anulat o vizită în Irlanda de Nord la sfatul medicilor. „Regina a acceptat cu dificultate sfaturile medicale de a se odihni pentru următoarele zile. Majestatea Sa este într-o stare bună și este dezamăgită că nu poate vizita Irlanda de Nord”, se arată în declarația oficială.

Citește și: William și Kate au purtat ținute „reciclate” la o gală dedicată mediului, creată chiar de Ducele de Cambridge


Jurnalistul regal Omid Scobie a dezvăluit ulerior că Regina și-a petrecut noaptea în spital. Palatul Buckingham a confirmat faptul că Regina a fost spitalizată pentru o noapte, timp în care a fost supusă unor investigații medicale.


O sursă a declarat pentru Us Weekly că Regina îi „pregătește” pe Charles și William să preia tronul în cazul în care starea sa de sănătate se înrăutățește.
„Nu este genul de persoană care să renunțe și va continua să lucreze, dar renunță la unele dintre îndatoriri în favoarea lui Charles și William. Îi pregătește să preia ștafeta”, a dezvăluit sursa citată.

Sursa a mai spus că soția lui William, Kate Middleton, vorbește mai des ca niciodată cu Regina, după îngrijorările legate de sănătatea acesteia. „Kate are o relație specială cu Regina și vorbesc des la telefon”, a mai declarat sursa. De asemenea, Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai săi - George, de opt ani, Charlotte, de șase ani și Louis, de trei ani - i-au trimis Reginei flori la întoarcerea din spital.
„Kate i-a trimis un buchet imens de flori din partea familiei sale”, a dezvăluit sursa.


În ceea ce privește starea actuală a Reginei, sursa citată a spus că aceasta se simte bine, dar familia este în continuare îngrijorată. „Regina spune că se simte bine, dar a mai spus asta și înainte, astfel că în mod normal, familia este îngrijorată”, a spus sursa.

O altă persoană a dezvăluit pentru Us Weekly că fratele mai mic al lui William, Prințul Harry, se simte „neputincios” din cauza faptului că el și soția lui, Meghan Markle, sunt la mii de kilometri depărtare de Regină, în Statele Unite.
„Se simte neputincios pentru că e la mii de kilometri depărtare, în Montecito, și vorbește des cu ea”, a spus sursa.

Potrivit sursei, Harry se simte „foarte vinovat că nu și-a luat adio” personal de la bunicul său, Prințul Philip, care a încetat din viață la vârsta de 99 de ani, în luna aprilie a acestui an. „Nu și-ar putea ierta dacă același lucru se întâmplă și în cazul buncii sale iubite”, a declarat sursa. Aceasta a mai spus că Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să revină în Marea Britanie de sărbători împreună cu cei doi copii ai lor - Archie, de trei ani, și Lilibet, de patru luni.
„Harry speră să se întoarcă acasă de Crăciun cu Meghan pentru ca Regina să o cunoască în sfârșit pe Lilibet și să-l vadă din nou pe Archie”, a mai spus sursa.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod