Războiul dintre Adelina Pestriţu şi Andreea Mantea. Bătălia pentru emisiunea WOWbiz!

Amatorii de cancanuri şi viaţă mondenă vor avea parte, din această seară, la Kanal D, de dezvăluiri în premieră şi poveşti de culise din viaţa vedetelor, deoarece reîncepe emisiunea „WOWBiz“.

Din păcate pentru fanii Andreei Mantea, aceasta a părăsit emisiunea, locul ei fiind luat de Adelina Pestriţu, care va fi asistenta lui Mădălin Ionescu. Frumoasa brunetă a anunţat pe contul ei de Facebook că va părăsi televiziunea Kanal D. Potrivit anumitor surse, ruptura dintre Mantea şi Kanal D s-a produs deoarece vedeta a cerut o mărire considerabilă de salariu. „Uneori, în viaţă avem parte de momente în care trebuie să luăm decizii foarte grele. Dacă acestea sunt bune sau nu, nu vom şti de la bun început. Trebuie să aşteptăm şi să trăim consecinţele. Am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulţumesc din tot sufletul, pentru că prin ei am fost alături de voi şi voi de mine“, a fost mesajul Andreei Mantea.

Gurile rele spun însă că Andreea Mantea a rămas fără locul de muncă tocmai din cauza Adelinei Pestriţu, cea care i-a locul la emisiune. „„Andreei i s-a căutat nod în papură.

În realitate, scopul a fost acela de a scăpa de ea pentru a i se face loc Adelinei, mai nou preferata şefilor“, au spus unele surse din Kanal D. Unul dintre principalele motive pentru care Adelina ar fi „lucrat-o“ pe Andreea Mantea este relaţia dintre fosta asistentă de la „WOWbiz“ şi Liviu Vârciu, fostul soţ al Adelinei Pestriţu.

Vârciu i-a făcut mai multe declaraţii de dragoste Andreei, iar acestea se pare că nu i-au picat tocmai bine Adelinei. La sfârşitul anului 2011, paparazzii reuşeau să-i surprindă pe Liviu Vârciu şi Andreea Mantea în câteva ipostaze tandre, iar prima care a fost întrebată despre relaţia celor doi a fost Adelina Pestriţu. „Nu mă afectează în niciun fel. Trecutul l-am ambalat frumos şi l-am băgat într-un cufăr la care nu vreau să apelez, poate doar în momentele de nostalgie îl voi deschide. În acest caz nu mă încearcă niciun sentiment. Viaţa fostului meu soţ nu mă priveşte.
Nu mă priveşte nici dacă relaţia lor durează până la orgasm şi nici dacă se ajunge la căsătorie“
, a fost răspunsul tăios dat de vedeta Kanal D.



Tot atunci, Adelina a fost întrebată dacă îi poartă pică Andreei, iar răspunsul ei a lăsat loc de interpretări. „În afara faptului că împărţim acelaşi scaun de machiaj la Kanal D, nu ne leagă nimic. Nu suntem prietene şi nici nu am de ce să-i port în vreun fel pică. Alta ar fi fost situaţia dacă mi-ar fi fost prietenă bună, dar în acest caz nu mă răneşte în niciun fel“, spunea, la acea vreme, Adelina, care pare să nu fi uitat de escapada fostului ei soţ cu Andreea Mantea şi a lovit-o pe aceasta din urmă atunci când se aştepta mai puţin.

După câteva luni de la acest incident, au apărut din nou informaţii conform cărora Vârciu are o idilă cu Andreea, iar prezentatorul de la Kanal D a făcut un gest surprinzător chiar în timpul emisiunii „Roata norocului“.

Fostul soţ al Adelinei a îngenuncheat în faţa Andreei şi a cerut-o pe aceasta de nevastă. „În premieră vă spun, viitoarea mea soție este aici! Vreau să o cunoașteti cât de harnică, frumoasă, deșteaptă și cuminte este... Andreea Mantea. Andreea, știi că sunt un bărbat devotat ... vrei să fii soția mea? Draga mea Andreea, de prima oară când te-am strâns în brațe și mi-am împreunat buzele cu ale tale, am simțit că tu trebuie să fii soția mea! Vrei să fii lângă mine, la bine, și la rau, si numai moartea să ne despartă, nu vreun milionar? Da sau nu?“, i-a spus Liviu Vârciu.

Luată prin surprindere, Andreea Mantea nu a ştiut cum să răspundă. „Eu zic să așteptăm, să vedem cum decurge această emisiune. Să vedem cum ne înțelegem, dacă îmi place aici la tine și, dacă îmi place, rămân de tot. Toată viața mi-am imaginat acest moment“, a spus vedeta.



Se pare că toate aceste ieşiri ale lui Liviu Vârciu i-au fost fatale Andreei Mantea, care acum e disperată că nu-şi găseşte un loc de muncă.

Conform ziarului Click, Mantea speră să îşi găsească în curând un job şi bate la uşile televiziunilor în speranţa unui post bine plătit. „Stăteam 12 ore pe zi la muncă, nu ştiam cum să fac să fie bine şi când nu era totul perfect, nu aveam linişte. Ştiu foarte bine ce am muncit şi cât am muncit. Şi acum nu mă grăbesc să aleg greşit, ci vreau ceea ce m-ar face fericită, ce m-ar împlini... Mă gândesc... Mi-am dat câteva zile, dar trebuie totuşi să dau un răspuns repede. Nu s-a pus niciodată problema de bani la mine. Chiar nu! Atât timp cât te duci cu zâmbetul pe buze la muncă şi ai sufletul liniştit, nu e cazul“, a spus Andreea Mantea, pentru Ziarul Ring.

2 Septembrie 2013
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 10 Sep 2015, 15:04
    wowobizz

    Emisiunea fara sarmanda Andreea Mantea este searbada,iar voi va-ti ”prostituat”fa cand emisiuna a la long cu saracul Leo. Ce sa mai vada oamenii la voi circ,paine,etc. Iar ADELINA NU ESTE CU SARM SI DRAGOSTYE

    0
    0

  • MARTA pe 4 Iul 2015, 19:03
    "WAWBIZ"

    Adelina nu ai talentul Andreei ,de fapt ce ai facut inainte sa rivnesti la postul ei ?iti mai trebuiesc 15 ani sa ai experienta ei in televiziune daca nu ti-a spus nimeni pina acum iti voi spune eu ,te bilbii si la fiecare cuvint spui nba ,pui intrebari timpite ca tine .Daca nu te baga Virciu in seama nu ajungeai sa fii geloasa pe Mantea si nici eu sa ma uit la o urita si lipsita de experienta in fiecare seara .Ai grija ca exista un dzeu care iti va da si tie ce i-ai facut alteia !!!!!!

    0
    0

  • ana pe 17 Apr 2015, 07:59
    despre adelina

    Andreea era perfecta daca nu mai e ea nici numa mai uit...nu o suport pe adelina...p.s oricm liviu mai degraba facea casa cu andreea decat cu adelina.Adelina faci mari greseli, invata sa citesti mai bine.

    1
    0

  • DENIS pe 8 Iul 2014, 17:11
    Andreea Mantea si Adelina Pestritiu

    Andreea Mantea era o buna prezentatotare dar nici Adelina Pesritiu nu este rea . Este adevarat ca i s-a luat locul Andreei dar viata se joaca cu toata lumea asa ca trebuie sa fim atenti ce ni se va intapla in viata . Mias dori foarte mult ca Andreea sa apara din nou la televizor.

    2
    0

  • liliana pe 26 Dec 2013, 16:52
    andreea mantea

    alaturi de madalin era bine asezata andreea,nu adelina care este separata de aceasta emisiune ,prin gest,imagine,vorbire. mare gresala a fost cand pe andreea au pierdut-o printre degete.

    3
    0

  • simo pe 4 Nov 2013, 19:23
    o mare greseala

    s-a produs o mare greseala cind au schimbat-o pe Andrea cu Adelina,,,,Andrea este si va ramine o profesionista pe cind Adelina mai are de invatat,,,si totusi la prestigiul emisiunii wow biz trebuiau sa se gindeasca producatorii ca aceasta miscare nu da bine,,oricum Andrea mult succes mai departe si arata-le ce au pierdut!!!!!!!

    6
    1

  • flor pe 23 Oct 2013, 21:56
    wow biz

    Andreea, vino inapoi...emisiunea nu mai are nici un farmec fara tine

    7
    2

  • Alina pe 3 Oct 2013, 13:23
    Andreea!!!!!!!!!!

    Andreea era mult mai potrivita pt WowBizz, Adelina este enervanta. Eu personal nu mai urmaresc emisiunea datorita acestei schimbari

    14
    2

  • mihaela pe 25 Sep 2013, 01:03
    PLEACA ADELINOOO

    Adelino fugi tare .....nu o poti inlocui pe Andreea....esti si urata si esti si foarte respingatoare....O vrem inapoi pe Andreea fara ea emisiunea nu ma este la fel

    19
    2

  • Mariusica pe 24 Sep 2013, 22:31
    JOS ADELINA...

    Nu am nimic impotriva Adelinei, dar emisiunea WoW BiZ nu mai este aceeasi fara Andreea. Urmaream emisiunea WoW BiZ cu placere, dar acum pur si simplu ma plictiseste. Andrea era sincera, sensibila si interesanta. Din punctul meu de vedere cu miscarea asta a fost desfiintata emisiunea WoW BiZ asa ca,... o sa caut ceva interesant la alte televiziuni.

    14
    2

  • afara Adelina pe 12 Sep 2013, 20:57
    Sa vina Andreea inapoi

    Urmaream mereu aceasta emisiune, imi placea Andreea dar acum mi se pare penibil cu Adelina, nu are acelasi haz...de cand a inceput nu m-am mai uitat.

    23
    1

  • Laura pe 11 Sep 2013, 03:00
    Mantea!!!!

    Mare scula de om aceasta Pestritu. Cand acel mister-misterios care o ''sustine'', ii va da papucii, va fi uitata definitiv. O penala care se crede si frumoasa, si desteapta ... dar nu e nici macar devreme acasa. Tunata toata, emana gaze de diva, cu aroma de fasole batuta. Kanal D, va pierdeti audienta la wooow bizu' vostru, cu colorata asta pestrita. Mantea avea farmecul ei, telespectatorii o indragisera, emisiunile ei erau dintre cele mai urmarite. Votez pt Mantea, si eventual pt eutanasierea Pestritei!!!!!

    19
    1

  • GABI pe 11 Sep 2013, 01:09
    kanal d

    Pacat pe cit de naturala si stia sa salveze si situatiile penibile moment era Andreia pe atit e de falsa si plictisitoare e aceasta Adelina Pestritu

    12
    2

  • meriot pe 10 Sep 2013, 22:47
    pestritu

    nu imi place de pestritu .nu ma mai uit la emisiune ,pestritu in patul cui te-ai cocotat resine si si de tine .a-ti fie ca ataci pe la spate ,se vor plictisi si de tine.

    14
    1

  • Ela pe 7 Sep 2013, 00:24
    Mda...

    Nu sunt o fana a acestei emisiuni insa daca aveau vreun invitat care imi place ma uitam.Schimbarea nu mi se pare inspirata,Andreea fiindu-mi mai simpatica dar din pacate parerea mea nu cred ca are vreo importanta cand alte interese sunt in joc...

    12
    1

  • AURA pe 5 Sep 2013, 12:20
    ANDREEA, O FATA PREA SINCERA

    Nu am nimic, cu Adelina, dar imi pare nespus de rau, pentru Andreea. Merita sa fie in televiziune, pentru ca este frumoasa si desteapta. Defectul ei, e prea sincera si cu prea mult bun simt, pentru ziua de azi. Ii doresc multa bafta si fericire in viata.

    15
    1

  • Nicoleta pe 4 Sep 2013, 13:25
    Antiptica de Pestrita

    Pacat, nu cred ca va mai avea aceeasi audienta, Mantea este o draguta, o fata sincera nu o profitoare ....nu ne place de Adelina, cel putin mie si cunostintelor...nici nu mai imi place emisiunea!

    16
    2

  • eu pe 4 Sep 2013, 09:12
    asta?

    Tocmai pe poanca asta s-au gasit s-o puna?Se uita cu un ochi intr-o parte cu unul in alta.Daca e asa buna si desteapta s-o puna in spatele camerelor sa realizeze ceva maret dar nu pe sticla.Cei cu deficiente d-astea nu dau bine la tv.Si,mai e si cam prostuta saraca.......

    15
    0

  • diana pe 4 Sep 2013, 00:38
    pleaca adelina!

    sa plece adelina!! FARA ANDREEA NU MAI ESTE WOWBIZZ!

    17
    2

  • alexutza pe 3 Sep 2013, 23:54
    andreea

    Andreea era perfecta daca nu mai e ea nici numa mai uit...nu o suport pe adelina...p.s oricm liviu mai degraba facea casa cu andreea decat cu adelina

    15
    2

  • coco pe 2 Sep 2013, 22:40
    Felicitari

    Felicitari pentru Adelina si pentru hotararea de epurare a Andreei Mantea (care daduse in penibil) !!! '' Mă gândesc... Mi-au dat câteva zile, dar trebuie totuşi să dau un răspuns repede. Nu s-a pus niciodată problema de bani la mine ''. Se contrazice singura ? Am inteles ca ar fi cerut o marire de salariu.....,deci ? O intereseaza sau nu ??????

    7
    27

  • RoMania pe 2 Sep 2013, 02:08
    Hai RoMania.....

    ..„Andreei i s-a căutat nod în papură. În realitate, scopul a fost acela de a scăpa de ea pentru a i se face loc Adelinei, mai nou preferata şefilor“, ...stim f. bine cum a ajuns "preferata" sefilor postului canal D...a trecut mai intai prin paturile lor ...deee....asa ajungi "diva si vedeta" in ziua de astazi !!!

    33
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod