Radu Vâlcan: „Acum îmi doresc şi mai mult să mă aflu chiar eu în postura de părinte“

Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat în acest weekend pe Vlad Luca, fiul Danei Rogoz şi al lui Radu Dragomir. Slujba a fost foarte emoţionantă şi a avut loc în aceeaşi biserică în care s-au căsătorit părinţii micuţului, în urmă cu exact doi ani.

Pentru naşi, weekend-ul nu a fost lipsit de peripeţii: „Cu o seară înainte am avut concert la Timişoara, aşa că m-am întors chiar în dimineaţa botezului şi, cu toate pregătirile în stilul meu caracteristic, am fost gata, gata să ratez momentul. Din fericire nu a fost aşa, am ajuns la timp la biserică, unde am fost cu toţii emoţionaţi. Slujba a fost foarte frumoasă, finuţul nostru a fost foarte cuminte, ba chiar a şi adormit“, a spus Adela Popescu.

Am avut emoţii mai mari decât AdelaRadu Vâlcan
“Eu cred că am avut emoţii mai mari decât Adela, care este mai obişnuită cu copiii, pentru că are nepoţi.
Este un sentiment minunat pe care nu îl poţi descrie în cuvinte. După acest moment îmi doresc şi mai mult să mă aflu chiar eu în postura de părinte”
, a adăugat Radu Vâlcan.

Petrecerea a avut loc la Palatul Mogoşoaia, a fost discretă, cu familie şi prieteni apropiaţi care l-au sărbătorit pe micuţul Vlad până dimineaţă.

“Conceptul petrecerii a fost călătoria, aşa că ne-am gândit la un cadou care să respecte tematica şi să îi rămână amintire toată viaţa. Aşa că am luat legătura cu un colecţionar care ne-a ajutat să găsim două hărţi plus un pergament de la 1871, le-am înrămat frumos şi ne dorim să se bucure de ele când va fi mare“, a încheiat Adela Popescu. 

14 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod