Prima "nuntă" a lui Clooney: Cum arăta starul în costum de mire, la 19 ani


George Clooney pe vremea când avea doar 19 ani și exersa ceremonia de nuntă

Apoi fiecare și-a văzut de viața lui. Nouă ani mai târziu, Clooney s-a însurat cu Talia Balsam, acum în vârstă de 55 de ani. Ei au divorțat după patru ani, iar starul a mărturisit că nu este prea bun pentru o căsnicie.
 
Fosta soție a lui Clooney s-a amuzat spunând că dacă ar fi știut cât de faimos va fi George, l-ar fi privit altfel. "Dacă știam cât de faimos va ajunge, aș fi fost mai atentă cu el.
George e un bărbat foarte șarmant și atrăgător, dar acum nu mai este disponibil"
, a spus ea.

Din ziua în care s-au despărțit, George și Talia nu s-au mai văzut niciodată. Actorul a trecut prin mai multe relații, dar nu s-a mai căsătorit niciodată și părea sortit burlăciei. Până când a cunoscut-o pe Amal.
 
George Clooney și Amal Alamuddin s-au căsătorit în septembrie 2014 la Veneția, într-o ceremonie care a costat în jur de zece milioane de dolari. Nunta a durat mai multe zile și a avut sute de invitați, printre care numeroase figuri renumite de la Hollywood.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod