Premiile Oscar 2024. Cele mai impresionante ținute ale vedetelor

Ca de fiecare dată, vedetele s-au întrecut pe ele însele cu ținutele lor spectaculoase!
Cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar a avut loc duminică noapte, pe Hollywood Boulevard în Los Angeles, California.

Fanii din întreaga lume au așteptat cu sufletul la gură atât să afle marii câștigători, cât și să admire ținutele cu care vedetele își fac apariția pe covorul roșu.

Dacă unele celebrități dau greș, altele nu pot trece neobservate datorită ținutelor lor spectaculoase și atent alese.

Vezi aici lista completă a câștigătorilor!


Aflându-se la a treia nominalizare din carieră, Robert Downey Jr câștigă primul său Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, interpretându-l pe Lewis Strauss în Oppenheimer.
Acesta a mulțumit "copilăriei sale teribile" pentru această victorie.

Cillian Murphy a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal și a declarat că este un irlandez foarte mândru și că dedică acest premiu pacificatorilor din întreaga lume. Murphy este primul irlandez ce câștigă Oscarul pentru cel mai bun actor.

Emma Stone a fost desemnată cea mai bună actriță în rol principal și a părut șocată odată ce și-a auzit numele. Aceasta a avut cel mai emoționant discurs din cadrul ceremoniei de premiere.
După ce și-a complimentat colegele nominalizate, i s-a adresat lui Lily Gladstone, actrița nominalizată pentru rolul din Killers of the Flower Moon, cu care s-a aflat într-o cursă strânsă pentru premiu, spunându-i că îl împarte cu ea. Urcând pe scenă, Stone a declarat că "rochia mea este ruptă. Cred că s-a întâmplat în timpul melodiei «I'm Just Ken»". Aceasta a încheiat discursul, declarând că "nu este despre mine, ci este despre o echipă care s-a unit pentru a face ceva mai important decât suma părților sale și acesta este lucrul minunat când faci filme.
Sunt atât de onorată să împart acest premiu cu fiecare actor și actriță și fiecare membru al echipei de filmare. Yorgos, îți mulțumesc pentru un dar care ți se dă o dată în viață prin Bella Baxter."
Emma Stone câștigase înainte Oscarul pentru rolul lui Mia din musicalul La La Land.

Descoperă în galeria de mai sus ținutele purtate de vedete la Premiile Oscar 2024!

 


Foto: hepta
11 Martie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod