Pepe sau Irinel Columbeanu: Cine-i cel mai tare?

6. Afaceri


Pepe deţine două companii, una unde este unic acţionar, Pepe Latin Music SRL, care e mult mai profitabilă decât cea pe care o deţine împreună cu Oana Zăvoranu. În perioada 2004 şi 2009, Pepe a declarat venituri de 2,85 milioane de lei şi a înregistrat un profit de peste 800.000 de lei. Cu toate acestea, Pepe a acumulat datorii de 2,95 milioane de lei de la înfiinţarea firmei sale, la care are trei angajaţi, informează ”Adevărul”. Cea de-a doua, Oana Star Company SRL, a fost înfiinţată în anul 2004 şi desfăşoară activităţi de creaţie artistică şi creaţie şi interpretare artistică şi literară. Firma a avut un profit de 223.000 de lei, însă a acumulat datorii în valoare de 1,23 milioane de lei. Pentru afaceri, Pepe obţine 3 stele.



Irinel Columbeanu deţine câteva firme împreună cu tatăl său, dar şi cu mogulul Pro, Adrian Sârbu. Turbocim SRL., societate care se ocupă de fabricarea produselor de ipsos pentru construcţii, Promotion Group International SRL, T.E.T.
Group SRL şi Techno Konsult România SRL, Caesopatru SRL (care are ca obiect de activitate extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei), Victoria International SA, Techno Consult, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, dar şi Media Com 1995, firmă care are ca obiect de activitate telecomunicaţii şi comerţ cu amănuntul a diverse produse. Eroul tabloidelor ia 4 stele.



7. Celebritate


Pepe continuă să facă ravagii în audienţă atunci când este invitat la diverse emisiuni TV. De exemplu, ediţia de joi (10 martie) a emisiunii Happy Hour în care artistul a fost singurul invitat a înregistrat o medie de 8,4 puncte de rating, adică a fost urmărită, în mediul urban, de 962.000 de telespectatori pe minut. Cota de popularitate a lui Pepe merită 2 stele.



Irinel Columbeanu este destul de umărit, la rândul său. Acest fapt este demonstrat de interesul pe care-l au oamenii vizavi de el, indiferent de situaţia în care se află.
Din momentul în care s-a anunţat că divorţează de Monica Columbeanu, presa nu încetează în a prezenta povestea. Însă dovada supremă a celebrităţii pe care o are milionarul de la Izvoranu este chiar Monica Columbeanu, pe care dintr-o anonimă a transformat-o într-o Divă şi pe care astăzi o distruge cu cinism. E cel mai cunoscut om din România care nu ştie nicio meserie. Obţine 3 stele pentru paradox.



8. Carieră


Pepe a făcut cinci ani de canto clasic şi şi-a făcut debutul în 1996 la Ploieşti, la un festival de muzică uşoară, unde a obţinut premiul trei. Şi-a început cariera muzicală cântând în trupa "Latin Expres", fiind solistul formaţiei. Cu Latin Expres a debutat la Mangalia, în 1999, unde au lansat şi primul album "Pasiune". Cariera solo şi-a început-o în aprilie 2001, când a părăsit grupul care l-a făcut celebru. În iulie 1999 a luat locul I la Festivalul de Muzică Uşoară Amara şi în august 1999 a luat locul II la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia.
În anul 2003 a luat locul IV la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, secţiunea Creaţie. Pentru talent primeşte 4 stele.



Irinel Columbeanu a terminat facultatea de Electrotehnică. În vremea studenţiei Irinel a fost repartizat ca inginer energetic la combinatul de creştere a porcilor de la Baloteşti unde, la puţin timp, a fost dat afară. A ajuns astfel, analist programator la o antrepriză de construcţii. În afaceri s-a lansat după Revoluţie ajutat puternic de tatăl său care era secretar general al guvernului încă de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. Primeşte o stea pentru faptul că a fost un băiat de bani gata.



9. Copii


Pepe nu are niciun copil, iar acesta este marele lui regret în acest moment. Obţine 2 stele.



Irinel Columbeanu are o fetiţă, de patru ani, rezultată din mariajul cu Monica Columbeanu. Obţine 3 stele.



10. Influenţă


Pepe este un tip retras despre care, până acum, nu s-a discutat foarte mult că şi-ar fi pus la bătaie numele ca să rezolve chestii importante. Poate doar că nu stă la coadă la supermarket sau poate că este servit mult mai amabil de funcţionara de la ghişeu.
Primeşte 2 stele.



Irinel Columbeanu este exemplul clar de om care reuşeşte să deschisă uşi dacă-şi face apariţia. Revenim iarăşi la divorţul de Monica Columbeanu care, şi de această dată, demonstrează influenţa pe care o are omul de afaceri. Cătălin Botezatu a fost auzit la un moment dat spunând că dacă nu ar fi fost vorba de Irinel Columbeanu nimeni nu ar fi băgat-o în seamă pe Monica. Şi faptul că, în timpul acestui proces de divorţ, fetiţa i-a fost acordată lui provizoriu, este o altă dovadă că dacă te numeşti Irinel Columbeanu ai toate şansele să câştigi. Să vedem care va fi decizia finală apropo de custodia micuţei Irina? Pentru marea influenţă pe care o are, Irinel primeşte 4 stele.




Pepe a câştigat cu 27 de stele, Irinel Columbeanu obţinând 26.
14 Martie 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin stefan pe 30 Mar 2011, 18:45
    un ajutor

    numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

    0
    0

  • tana pe 16 Mar 2011, 23:19
    ok

    Eu cred ca multe fete aici vin cu idei preconcepute, hello, suntem in anul 2011, multe o criticati pe Monica ca a fost o parasuta, bine, dar cate dintre voi v-ati maritat virgine? si asta este ok, dar asteptati macar pana la 60 ani, apoi puteti trage linie, cat de cinstite ati fost, never say never, nu stii niciodata la ce vei fi expus. Apoi cat despre Irinel..d-zeu sa ma ierte, cata smecherie il caracterizeaza, un om de 2 lei gauriti, el nu este zdravan, un copil este nascut din o mama si un tata, cum poate el sa interzica mamaei copilului sa-si vada copilul? un meschin, se eschiveaza de la raspunsul intrebarii puse de reporter daca Irina il intreaba de mama ei, el spune ca fetita este mult mai matura si ca ii pare rau ca nu poate raspunde caci vrea sa stea mai mult cu Irina. Apoi cat despre donatii, azi iti dau ceva, maine m-am suparat pe tine, iti iau inapoi..ca la gradinita. Un securist imputit,

    0
    0

  • maria pe 15 Mar 2011, 20:49
    josnic

    neam infectat destul cu atita scandal dea dreptul scirbos nu mai auzim alceva pe toate posturile de televiziune si in toate ziarele parca pe noi numai asta ne intereseaza ori cum pepe si oana au fost un cuplu mai potriviti pact ca nu sau inteles mi se par mai normali dar moni cu iri au fost dea dreptu scirbosi in primu rind diferenta de virsta era clar ca nu sa indragostit de iel a vrut sa scape de saracie pacat de fetita ca trebue sa suporte asa ceva in loc sa aiba o copilarie fericita la cei folosesc bani daca nu are liniste cu o mama ca moni o vagaboanta care nu urmareste numai sa puna mina pe bani lui iri pentru bani trebui sa muncesti nu sa te injosesti incele mai urite scandaluri este en exemplu urit pentru tote tinerele

    0
    2

  • pollet_a pe 14 Mar 2011, 22:19
    exceptie.....

    Monica este o exceptie printre ...gabori. Cei mai multi reusesc ceea ce-si propun. Exceptia ....nici nu mai conteaza.

    1
    1

  • pollet_a pe 14 Mar 2011, 22:15
    comparatie......

    De ce se face aceasta comparatie? Este aiurea. Imi vine sa rad. Pepe nu ajunge nici la degetul mic al lui Columbeanu. Offf...biata fata, Monica. Parca a obligat-o cineva sa se marite cu Columbeanu...Nu-mi spuneti ca il iubea...hai, zau asa. Fiti seriosi. Acum doarme asa cum si-a asternut, daca intelegeti ce vreau sa spun. Si cu asta am spus tot. Pacat doar de copilasul ala, care nu stie ce se intampla. Asta e viata. Va creste ca un copil de bani gata...si cu asta basta.

    2
    2

  • Ancai pe 14 Mar 2011, 21:08
    Luati o pauza...

    Dar ce usor va vine unora sa aruncati cu piatra, mai fetelor. Una-doua...parasuta! nu stiti pe unde va poarta viata, pastrati-va principiile si nu judecati. Articolul e fortat, ca toate comparatiile de v.i.p.-uri, ca sa zic asa. Niste oameni ca toti oamenii, pusi total fara rost in aceeasi oala, intr-o bucatica de jurnalism patetic cu insertii de conceptii morale decazute. Pt ca, sa-mi fie cu iertare, dam stele pe numarul de masini acuma? Cutare e mai barbat pt ca are catralioane de masini? Hm...si daca intreaba cineva, vai, niciuna nu-i materialista. Revenind la "parasutismul" Monicai...As fi inteles sa fiti, ca femei, impotriva ei, daca in context intra un barbat meritoriu, un om bun in adevaratul sens al cuvantului, moral. Dar sa spunem ca ea e o distrusa si o cretina e cam tras de par, considerand faptul ca distinsul domn Iri, cu toate gablonzurile lui, e tot o carpa de om pe dinauntru. Va salut...

    4
    1

  • daria pe 14 Mar 2011, 19:30
    iri si pepe

    cred ca cei doi iri si pepe culeg ce au semanat . si apoi ce sa mai zic circ fara bani. era de asteptat. ce asteptati de la moni ,o parasuta??? dar de la oana tigani,tigani mai rau

    0
    3

  • george pe 14 Mar 2011, 13:28
    mu...sta

    moni cand facea sex oral in carciuma si-a aratat adevarata fata, o parasuta care ar fi trebuit sterilizata sa nu dea din greseala nastere la progenituri care sa-i semene, dealtefel si-a gasit consolarea in bratele unui tip cu bani, sper sa ia din nou teapa toapa proasta si agramata

    3
    6

  • anonim pe 14 Mar 2011, 13:18
    moni nu l-a meritat nici pe iri, nici pe irinuca

    Vai nu o mai deplangeti pe biata Monicuta; nu e decat o simpla parasuta. Cine cui i-o fi distrus viata ? Nu Monica i-a tocat toti banii lui Iri ? Nu a crescut-o el practic si a facut-o doamna ? Acum cand nu mai are bani, nu mai e bun, gata. Cum e chestia aia ? Sa stai langa sot la bine si la rau ? Ea fuge ca o lasa acum cand sotul ei nu mai are bani si mai mult vrea sa-si ia si bunurile daruite de sotul ei. Iri a fost mereu un gentleman. A scos-o din mizerie pe asa zisa dna columbeanu si ar trebuie sa-i multumesaca batranului toata viata.

    5
    7

  • silvia pe 14 Mar 2011, 10:04
    Cei doi

    Daca Pepe continua cu discretia,tinandu-se departe de mahalaua specifica Oanei,are numai de castigat.Mosul Columbeanu nu merita niciun pic de respect pentru comportamentul sau.Este un barbat la o varsta f.critica,nu stie sa piarda si este gretos de razbunator,nu este un domn,ci arata perfect ceea ce este : un parvenit fara educatie

    17
    0

  • criss pe 14 Mar 2011, 08:58
    ...

    1. comparatia e absurda, fortata, nu tine! 2. @mara: "tanara fata", pe care o aperi cu atata sarg, era acum cativa ani o parasuta semianalfabeta, care s-a crezut suficient de smechera incat sa faca un calcul pripit. rezultatul: pur si simplu, i s-a infundat. asa ca a primit fix ce a meritat, nothing more and nothing less!

    9
    8

  • mara pe 14 Mar 2011, 07:59
    irinel

    este penibil un mos de virsta a doua care distruge viata unei tinere fete .Nu cred ca nu o sa fie taxat de fetita atunci cind va creste mare si isi va da seama ce a facut tatal ei .Este penibil nu stie sa piarda cred ca Monica plateste pentru toate femeile care l-au parasit.

    18
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod