Pe urmele mamei. Fiica modelului Cindy Crawford pozează pentru reviste la doar 13 ani

Kaia dovedeşte că are aptitudini pentru o carieră strălucitoare în lumea modei


Săptămâna trecută, IMG Models a salutat semnarea contractului cu fiica lui Cindy Crawford. "Acum o reprezentăm: @KaiaGerber. Bun venit în familie!", a anunţat agenţia pe Instagram, unde a postat două poze alb-negru ale Kaiei, realizate de fotograful Steven Meisel.

Mândră de fiica sa, Cindy Crawford a postat pe Twitter una dintre fotografii, însoţită de mesajul: "Ghici cine vine din spate...

Ador această poză cu @KaiaGerber de #StevenMeisel pentru @VogueItalia!".

Acesta a fost debutul oficial al Kaiei în lumea modellingului, însă nu este prima oară când ea pozează pentru o şedinţă foto profesională, notează Daily Mail. În 2012, ea a fost imaginea colecţiei pentru copii a brandului Versace, iar Donatella Versace i-a spus mamei sale că ea are "un dar special".

În 2006, Kaia a participat şi la o şedinţă foto, realizată de Melissa Odabash. Poza a provocat o controversă atunci, întrucât ea avea cinci ani şi a pozat topless, lăsând la vedere un tatuaj temporar aplicat pe spate.

Mulţi au considerat nepotrivite acele imagini, dar Cindy a explicat că a fost doar o şedinţă foto pentru amuzament, nicidecum un debut al carierei fiicei sale. Ulterior, fotografiile au fost şterse de pe site-ul deţinut de Melissa Odabash.

În anii următori, Cindy a avut grijă ca fiica ei să-şi facă în mod lent intrarea în lumea modei, ferind-o de presiuni inutile şi ghidându-i paşii cu atenţie. Top-modelul a declarat pentru publicaţia Daily Front Row că ar prefera ca ea să intre în această industrie abia când va avea 17 ani.
Se pare că top-modelul s-a răzgândit şi a lăsat-o pe Kaia să debuteze când s-a simţit pregătită să facă acest pas. "Nu vrea ca eu să-mi încep cariera de mică. Ea a debutat când avea 16 ani, dar lumea este foarte diferită acum", a explicat Kaia pentru Teen Vogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 15 Iul 2015, 20:25
    ce stire.....

    Doar nu era sa pozeze fiica-mea........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod