Paris Hilton, saraca fata bogata

Declaratii marca Paris Hilton

Blondina s-a facut remarcata si prin declaratiile pe care le-a facut de-a lungul timpului."De multe ori am incercat sa gonesc cu masina ca sa scap de paparazzi. E oribil. O inteleg perfect pe printesa Diana" sau "Imbraca-te dragut oriunde mergi. Viata e prea scurta ca sa te confunzi in multime". Pentru cea de-a doua declaratie, Paris a fost inclusa in cea mai recenta editie a dictionarului Oxford Book of Quotations. "E atat de cool ca am fost citata in dictionar", a scris Paris Hilton pe pagina ei de Twitter.

Paris a facut show si la Cannes


Oriunde merge, iese in evidenta. Acest lucru s-a intamplat si anul acesta la Festivalul de film de la Cannes unde, dupa ce a fost vazuta in costum de baie alaturi de un barbat mai in varsta decat ea, si-a aratat lenjeria intima pe care a purtat-o in cadrul unei cine romantice. Am putea comenta vizavi de aceasta aparitie, care a fost mult mai decenta, decat altele unde nici nu purta lenjerie intima. Cu aceeasi ocazie, mostenitoarea imperiului Hilton a gasit de cuviinta sa le dea celor din jur lectii de innebunit barbati. Striptis, mangaiat pe sani si dansuri lascive pentru partenerul sau de atunci, jucatorul de baseball Doug Reihardt.

Si, ca tot veni vorba de parteneri, cu siguranta iti aduci aminte de "idila" pe care a avut-o cu jucatorul de fotbal, Cristiano Ronaldo. Pentru ca acesta nu a vrut o relatie... "serioasa" cu ea, printesa s-a gandit sa-i faca farmece. Oare din cauza asta s-a accident Ronaldo?
Alti barbati care se inscriu in lista de amorezi ai lui Paris sunt Leonardo DiCaprio si Nick Carter, fostul membru al trupei Backstreet Boy, Paris Latsis, care i-a devenit logodnic in 2005, dar si Stavros Niarchos. Despartirea de Benji Madden, cumnatul lui Nicole Richie, a facut-o pe Paris sa-si cumpere un Bentley roz in valoare de 200.000 de dolari, drept consolare. Masina nu face altceva decat sa-i indeplineasca un vis din copilarie, acela de a calca pe urmele lui Barbie. "Intotdeauna mi-am dorit o masina roz. Cred ca atunci cand esti mica si ai Corvett-ul lui Barbie, iti doresti sa ai si tu o astfel de masina la un moment dat. Cred ca mi-am luat aceasta masina pentru ca sunt un fan Barbie de mult timp", a declarat Paris.

Printesa in arest


Nici inchisoarea nu a ocolit-o pe blondina sau, mai bine zis, blondina nu a ocolit nici inchisoarea. Pentru ca a fost prinsa la volan, in stare de ebrietate si fara sa aiba permis de conducere, Hilton a fost condamnata la 45 de zile de detentie, in 2007.

O viata plina de adrenalina la care Paris ar fi vrut sa renunte de dragul unui copil. Declarase pe timpul relatiei cu Benji Madden ca vrea sa renunte la droguri, alcool si nopti pierdute, pentru ca intentioneaza sa aiba un copil cu iubitul ei. Soarta i-a fost impotriva, pentru ca s-au despartit.

Iata cum traieste o milionara in dolari. Ti-ai dori o astfel de viata sau esti multumita cu cea pe care o ai?
19 Octombrie 2009
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxyy pe 15 Iul 2010, 17:39
    este o fata bogata

    imi place foarte mult de paris hilton dar si de sora ei!!! ador stilul ei !!! eu dac as fi in locul ei as , renunta la droguri!!!!Daca ar renunta la droguri ar cea mai faina vedeta din lume!!!!

    1
    0

  • cristine pe 26 Oct 2009, 09:42
    Paris Hillton

    Sint o gramada de mostenitori milionari,miliardari.Stiti ceva de ei? NU. Paris a vrut sa fie cunoscuta si a aplicat principiul celebrului Dalli.Si anume "Fi excentric (altfel decit lumea normala) si vei reusi sa fi vestit.Aici nu vorbim de talentul de creator al lui Dalli,care in plus l-a facut vestit.Amintiti-va numai aspectul fizic exterior. In ce o priveste pe Paris (insa-si numele ei cere detasare de multime) Paris-frumosul tinar cu merul de aur,din legendele Olimpului(Grecia antica) si orasul lumina Paris. Viata noastra este o foarte scurta trecere pe acest Pamint si sint f.multe probleme internationale nerezolvate ,aproape nerezolvabile,sint probleme cu saracia ,clima etc. De ce sa criticam ce va tinat,frumos si cuposibilitati(fie ele doar financiare) Dar nu uitati ca aceasta tinara blonda(blonda prostuta) sfatuita sau nu a cistigat singura milioane dolari si euro. Eu personal "o admir" si sint o persoana care pina la 43 ani am trait ,am muncit si am crescut 2 copii in inchisoarea numita COMUNISM. AsI vrea sa m-a nasc din nou in LIBERTATE.

    1
    0

  • sabina pe 20 Oct 2009, 12:53
    hm!

    o viata demna de ajuns in iad!... mai bine sarac!

    0
    0

  • andreea pe 20 Oct 2009, 12:04
    mda

    Pufoassa daca ai ajuns sa admiri o starleta porno e cam grav

    0
    0

  • PufoaSsa pe 19 Oct 2009, 20:11
    ..

    o admir pe paris..mi`e drag de ea,imi place stilul ei,e o dulce..dar in niciun caz nu mi`as da viata mea de om"normal" pe o viata de om miliardar..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod