Oana Zăvoranu are un nou iubit. 5 relaţii ratate ale vedetei!



Spre sfârşitul relaţiei cu Pepe, Oana Zăvoranu a fost acuzată de soţul ei că îl înşală cu Tudy, pe numele real Tudor Ionescu. Însă, odată cu pronunţarea divorţului dintre Pepe şi Oana, fosta actriţă de telenovele a pus capăt şi relaţiei cu Tudy, Pepe afirmând că Oana i-a vorbit urât lui Tudy şi l-a acuzat că i-a distrus căsnicia.

Înainte să se căsătorească cu Pepe, Oana Zăvoranu a trăit o poveste de dragoste şi alături de Gabriel Coveşeanu, cunoscut publicului larg sub numele de Cove.

Există foarte multe voci care spun că fostul asistent al Andreei Marin de la „Surprize, surprize“ a făcut-o cunoscută publicului larg pe Oana Zăvoranu, însă Cove neagă acest lucru. „Nu eu am făcut-o vedetă pe Oana Zăvoranu“, a spus Cove, într-un interviu acordat site-ului eva.ro în urmă cu un an de zile.

Însă, de când s-a despărţit de Cove şi a devenit soţia lui Pepe, Oana Zăvoranu a avut o scurtă relaţie şi cu Mircea Badea, pe care vedeta de la Antene a negat-o. „Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea“, afirma Răzvan Dumitrescu, la sfârşitul anului 2012, în direct la Antena 2.

Relaţia dintre Mircea Badea şi Oana Zăvoranu s-ar fi desfăşurat în anul 2000, după cum spunea Răzvan, atunci când Mircea era proaspătul iubit al lui Carmen Brumă.
Vizibil iritat de dezvăluirile lui Răzvan Dumitrescu, prezentatorul de la Antena 3 a negat vehemenet spusele acestuia, afirmând că Oana şi Răzvan încearcă să-şi facă reclamă pe spatele lui.

Observând că Mircea Badea a negat relaţia, Oana Zăvoranu s-a decis la acea vreme să facă lumină în acest caz şi a spus că s-a iubit cu Mircea Badea la începutul anului 2004, când ea era singură, iar el era iubitul lui Carmen Brumă.

„Am uitat că el în perioada aceea avea o mirifică şi perfecată poveste de dragoste cu o aşa-zisă fată care ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne povesti ce perfectă e şi mai ales cât de mult se iubesc ei de 12 ani.
Eu eram liberă la acea vreme. Dacă topmodela ar fi aflat că el călca strâmb, probabil că el dormea pe balcon la mamaie, cu posterele alea cu femei dezbrăcate deasupra patului. Noi am fost împreună chiar înainte de a fi eu cu Pepe. A uitat când venea noaptea la mine acasă, în Dorobanţi, deghizat? Cu o glugă în cap ca să nu-l vadă nimeni, că avea impresia că este urmărit? Era speriat de bombe şi mai stătea şi vreo jumătate de oră vizavi şi apoi intra prin spate. Eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el.
Când am găsit altul, l-am lăsat“
, a spus Oana Zăvoranu.

17 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod