O femeie împlinită: Cum s-a schimbat viața Angelinei Jolie după nunta cu Brad Pitt

Actrița și-a salutat admiratorii înainte de a lua parte la premiera filmului pe care l-a regizat


Angelina arăta excelent, îmbrăcată într-o rochie Gucci cu motiv floral alb-negru, și i-a salutat zâmbind pe admiratorii prezenți. Câțiva chiar au fost norocoși, pentru că vedeta a acceptat să se pozeze cu ei. Și Brad a fost foarte amabil și s-a pozat cu câțiva fani, scrie Daily Mail.

Căsătoria ne face fericiți, ne dă un alt sensAngelina Jolie
Actorul american a declarat și el că momentul căsătoriei cu Agelina Jolie i-a schimbat viața.
În octombrie, el a declarat că nunta a fost "uluitoare" și că relaţia lor a devenit "şi mai sigură" după oficializarea sa. "A fost o zi uluitoare şi cred că a adus cu ea şi mai multă siguranţă", a declarat actorul în vârstă de 50 de ani, citat de site-ul contactmusic.com.

Brad Pitt a lucrat ultima oară la pelicula "Furia: Eroi anonimi/ Fury", recent lansată pe marile ecrane americane.

De asemenea, Angelina Jolie şi Brad Pitt lucrează în prezent la drama cu accente romantice "By The Sea", pentru care au filmat recent în Malta.
Acest film, scris şi regizat de Angelina Jolie, reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 18 Nov 2014, 12:17
    a jucat si a castigat

    Bineinteles ca acum nu se mai teme ca o lasa cu 6 copii,sper insa sa nu apese prea mult acceleratia... De el ce sa zici ?!.....ca sa vezi un pumn de oase o frumusete...si sa asisti la efectele drogurilor...si sa-i faci poftele sado-maso...asta-i pasiune,nu gluma ! Si iubeste copiii...si e gentleman...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod