Nunta „interzisă“ a Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Află toate detaliile!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se vor cununa religios duminică, 29 septembrie, la mai bine de trei săptămâni după cea civilă.

Evenimentul care ar fi trebuit să fie nunta anului întâmpină câteva probleme apărute chiar pe ultima sută de metri. Bianca şi Victor nu îi pot avea naşi pe Nicoleta Luciu şi pe Zsolt Csergo, deoarece un cuplu catolic nu are cum să cunune un cuplu ortodox.

„Toată lumea a fost entuziasmată cu pregătirea nunţii, încât nimeni nu s-a gândit la acest detaliu. Prin urmare, eu şi Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca şi Victor Slav, dar în sufletul nostru vor rămâne finii noştri şi noi aşa îi vom considera mereu“, a spus Nicoleta Luciu, pentru postul Acastă TV.

O altă problemă pe care au întâmpinat-o Bianca Drăguşanu şi Victor Slav este legată de locul în care se va desfăşura slujba religioasă. Iniţial, Bianca a spus că nu doreşte ca aceasta să aibă loc în biserică, dar va accepta dacă Patriarhia nu va aproba cererea ei. „Din motive serioase de sănătate, eu, împreună cu soţul meu, am decis să facem o cerere către Patriarhia Română prin care dorim ca slujba religioasă să aibă loc la restaurantul la care vom avea petrecerea de nuntă. Din păcate, starea mea de sănătate nu îmi permite să stau în picioare mai multe ore. Cunoaştem şi respectăm regulile Bisericii Ortodoxe Române, însă ştim că şi alte persoane publice au reuşit să obţină derogare de la BOR pentru a oficia cununia religioasă în afara bisericii. Dacă, însă, răspunsul BOR va fi unul negativ, vom respecta această decizie“, a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook.



Cu toate că a spus că a făcut cerere la Patriarhie, Bianca Drăguşanu este contrazisă de Constantin Stoica, purtătorul de cuvând al Patriarhiei Române. „Ei nu au depus cerere la Patriarhie pentru dispensă. Am aflat din media doleanţele doamnei Drăguşanu“, a spus Constantin Stoica.

În ciuda acestor probleme, nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost cumpărată de televiziunea Pro TV, care va avea exclusivitate asupra evenimentului. Se pare că celebrul trust va organiza gratis nunta roşcatei cu prezentatorul meteo şi, în plus, le va oferi celor doi, cu titlu de „dar de nuntă", nu mai puţin de 10.000 de euro, notează evz.ro.

„Vă pot dezvălui că va fi un meniu personalizat după cerințele viitorilor soți, vor avea un colț tradițional cu berbecuți la proțap și un meniu cu feluri de mâncare variate și exotice. Tortul va fi spectaculos!“, a dezvăluit Nicușor Stan, proprietarul Centrului de Evenimente Ambasad' Or, comuna Otopeni.

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au trimis o notificare presei din România prin care îi înştiinţează pe jurnalişti că îşi manifestă în mod expres dezacordul faţă de orice utilizare a imaginii lor şi a oricăror informaţii cu referire la cununia religioasă şi toate evenimentele aferente acesteia. „Vă atrag atenţia că, în cazul în care nu veţi ţine cont de prezenta notificare, vom fi nevoiţi să ne adresăm instanţelor judecătoreşti competente, pentru obligarea dumneavoastră sau a societăţii pe care o reprezentaţi la plata contravalorii prejudiciilor materiale şi morale cauzate“, se arată în scrisoarea semnată de Bianca Drăguşanu şi de Victor Slav.

În ciuda acestei notificări, mirii uită că nu au nici dreptul şi nici puterea să limiteze dreptul la liberă exprimare, un drept de care au profitat din plin până acum, folosindu-se de el pentru a deveni celebri. E treaba lor cui au vândut nunta. E adevărat că nicun reporter, fotoreporter sau cameraman nu pot intra în restaurant sau în biserică fără acordul lor. Dar la atât se reduce intimitatea lor, la domeniul privat. Cei doi sunt proprietarii imaginilor atâta vreme cât sunt realizate într-un cadru privat, în rest, se comportă şi ei ca orice cetăţean al acestei ţări. 


 

Cu toată această ipocrită luptă pentru apărarea intimităţii, Bianca Drăguşanu le oferă zilnic ziariştilor noi amănunte despre fericitul eveniment. Cu doar câteva zile înainte de nuntă, ea a afirmat că se va despărţi de Victor Slav pentru o noapte. „Ne despărţim înainte de nuntă. Vom dormi separat, la hotel. Eu voi sta cu familia mea, iar Victor se mută la acelaşi hotel, dar cu un etaj mai sus. Nu vom dormi împreună înainte de nuntă. Noi ne înţelegem super şi asta este cel mai important“, a spus Bianca, în cadrul emisiunii „La Măruţă“, de la Pro TV.

27 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lorena pe 27 Sep 2013, 12:23
    .....

    adevarul ca-mi este mila de ea,saracuta este bolnava ca multe altele de pe-a colo.......

    2
    0

  • Lorena pe 27 Sep 2013, 10:48
    :D

    draga ION@ este o maaaaaaare "valoare" nu ai vazut ca silicoane are si ce slaba e,si ce buze are heee.........nu vezi????mie-mi plac "ochilari"ei.este o raritate de scrantita,asa ca este o v........aloare :D

    1
    0

  • ION pe 27 Sep 2013, 07:53
    DRAGUSANU

    BAI...MAMA EI DE NUNTA....DA NU O MAI BAGATI ATATA IN SEAMA PE PLASTIFICATA ASTA!!!!! ATATA VALVA SI INTIMITATE CA-MI VINE SA DECARTEZ DE LA ATATA PROSTIE! CIRC SI PUBLICITATE NUMAI PE TEMA ASTA! UNDE SUNT ADEVARATELE VALORI ALE ROMANIEI???? TOATA ZIUA SE DISCUTA PE TEMA ASTA!

    14
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod