Nuntă în paradis: Primele imagini de la căsătoria lui Johnny Depp cu Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit după o relație care a evoluat rapid


Locul ales de Johnny Depp pentru căsătoria cu Amber Heard este un colț de Rai. Imaginile aeriene publicate de Daily Mail au surprins nisipul alb și apa albastră foarte limpede, precum și palmierii care înconjoară reședința artistului.

Insula privată a lui Johnny este un paradis tropical. Oaspeții au fost tratați regește timp de un weekend care s-a încheiat cu o ceremonie romantică pe plajăsursa citată de People
Pe câteva zile înainte, pe 3 februarie, cuplul și-a oficializat relația printr-o altă ceremonie, desfășurată la locuința din Los Angeles a actorului, dar acesta a ținut să-și reînoiască jurământul în fața familiei și a prietenilor, pe insula cu o suprafață de 18 hectare, pe care a cumpărată în urmă cu 11 ani.
"Au vrut să mai facă o nuntă pe insulă și să petreacă cu prietenii pentru că iubesc acest loc și vor să facă parte din viața lor", a spus o sursă.

Johnny Depp s-a îndrăgostit de insula Little Halls Pond Cay în 2004, când a filmat pentru "Pirații din Caraibe" și a cumpărat-o cu 3,6 milioane de dolari. Insula are șase plaje, pe care starul le-a numit după cei doi copii, Jack și Lily-Rose, și mama acestora, fosta sa parteneră, Vanessa Paradis. De asemenea, insula mai are o lagună, iar construcțiile ridicate sunt iluminate cu energie solară, scrie Daily Mail.
"Nu cred că am mai văzut vreodată un loc atât de pur și frumos", declara Johnny Depp în 2009, în revista Variety.

Întrucât dotările ridicate pe insulă nu erau suficiente pentru toți invitații, o parte dintre aceștia au fost cazați pe iahtul de lux al actorului, Vajoliroja. Printre cei prezenți la ceremonie s-au numărat membrii familiei miresei, dar și fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, în vârstă de 15 ani.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod