Nicoleta Luciu, transformata in Amy Winehouse

Nicoleta Luciu a semanat pentru o zi cu celebra artista Amy Winehouse, dupa ce a trecut printr-o metamorfoza realizata de specialistii de la Jovsky Studio, in cadrul rubricii “Transformari radicale by Jovsky” de pe site-ul zonamondena.ro.
“Il cunosc pe Adi Perjovschi de cel putin 10 ani, este foarte talentat si cu un simt al umorului foarte dezvoltat, asa ca intotdeauna a fost o placere sa lucrez cu el. Imi amintesc ca ultima schimbare majora pe care mi-a facut-o a fost sa ma tunda scurt cand eram gravida cu tripletii, iar acum m-a bucurat mult propunerea lui de a participa la transformarea de luna aceasta. Mi-ar placea sa si interpretez rolul lui Amy Winehouse, o artista extrem de talentata, daca s-ar face un film in memoria ei”, a spus Nicoleta Luciu.

“Pentru ca s-au implinit 3 ani de la moartea lui Amy Winehouse ne-am gandit sa aducem si noi un mic omagiu, mi s-a parut ca Nicoleta are trasaturi potrivite si am incercat prin make up si coafura sa aducem in oglinda acest personaj.
Am folosit mese pentru par si pentru a avea volumul necesar si a realiza acel coc pentru care este foarte cunoscuta, ne-am jucat cu mai multe produse de par, iar sedinta foto a fost plina de buna dispozitie”
, a explicat hair stylist-ul Adrian Perjovschi.
20 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod