"Niciun Craciun nu se compara cu acesta" - Oana si Cristi Brancu

Gatiti de sarbatori sau preferati sa cumparati totul deja preparat?


Oana: Am crescut urmarind bunatatile facute de parintii mei de Craciun, asa ca, de ani buni, ii delectez pe cei dragi cu salata boeuf, sarmale sau cozonaci. Evident, in cel mai pur stil moldovenesc.

Cristi: Eu marturisesc ca nu prea m-am incurcat prin bucatarie. La degustat, am fost intotdeauna bun. Dar, o data cu Oana, descopar deliciile pregatirilor gastronomice.

Care sunt felurile de mancare pe care le consumati cu placere in aceasta perioada. Care va plac cel mai mult?


Oana si Cristi: Desi caloriile nu sunt prietenele noastre, cum sa nu gusti sorici, toba, lebar, caltabosi, sarmale, racituri ... Grea viata!

Ce inseamna pentru dumneavoastra impodobitul bradului si cand are loc acest "ritual"?


Oana: M-am bucurat atat de mult de noua noastra casa, incat chiar eu am procurat bradul din curtea noastra si m-am ocupat de sadire si decorare! Avem si 7 pitici in curte care il lumineaza si il vegheaza.

Cristi: Avem o sumedenie de ornamente, asa ca impodobirea bradului a continuat in living,pe scarile interioare , in dormitor, in curte, acolo unde o statueta primita de mine la sarbatoarea Antenei 1, o copie a statuii lui David, a primit o caciula de mos... Cand impodobim? Oricand!

Preferati sa cumparati cadourile separat - ca sa fie o surpriza pentru celalalt - sau mergeti impreuna la cumparaturi?


Oana: Aici, Cristi stie sa faca din fiecare cadou un mic spectacol. Ii gaseste o poveste, o motivatie. Dar si eu ii fac surprize... Deja sub brad nu mai este loc, e plin de cadouri .

Cristi: Cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat viata este Oana! Revenind la chestiile mici, de obicei, cadourile se cumpara separat. De altfel, nici nu stim exact cand a avut timp celalalt sa ajunga in magazine!

O vorba din popor spune ca este bine ca ora 00.00 sa-i prinda pe indragostiti imbratisati sub vasc. Dumneavoastra veti respecta aceasta traditie. Aveti si alte superstitii?


Oana si Cristi:
Dar in fiecare clipa suntem imbratisati, daca nu cu trupul, sigur cu gandul si cu sufletul. Mai sunt traditii care tin de superstitii – banutul din paharul cu sampanie care aduce prosperitate, spargerea ghinioanelor o data cu paharul s.a. -, dar ele sunt doar o joaca... Oricum, ravasele din placintutele pe care le vom manca de Revelionul Antenei la Confidential sunt pregatite. Urmariti pe 31 decembrie, la ora 20, sa vedeti la Antena 2 ce vom gasi in ravase.

Ce le recomandati, fiecare dintre dumneavoastra, cititoarelor Eva pentru a avea sarbatori frumoase?


Oana si Cristi:
Iubiti, traiti, bucurati-va de fiecare clipa, faceti din fiecare lucru care va ocupa mintea un joc pe care sa-l traiti din plin cu cel drag! Traim o minune, nu lasati pe nimeni sa o umbreasca. Nimeni nu mai poate sa v-o dea inapoi, daca o pierdeti!  
23 Decembrie 2008
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ildiko pe 17 Ian 2010, 22:32
    felicitari

    va doresc un copilas frumos ca voi,iubiti-va mult!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod