Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin: Cine-i mai frumoasă?

Sunt divele absolute ale României, au luat de bărbat acelaşi burlac râvnit de toate femeile din România, de când s-au lansat au fost într-o continuă concurenţă, s-au spus o sumedenie de poveşti despre ele, s-au contrat, dar s-au şi susţinut. Vorbim, evident, despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu.
Sunt divele absolute ale României, au luat de bărbat acelaşi burlac râvnit de toate femeile, de când s-au lansat au fost într-o continuă concurenţă, s-au spus o sumedenie de poveşti despre ele, s-au contrat, dar s-au şi susţinut. Vorbim, evident, despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu.

În aparenţă, fiecare dintre ele are drumul ei, totalmente diferit de al celeilalte. În esenţă, dacă le-am luat vieţile la puricat, am găsi atâtea concordanţe cum probabil că nu există între două surori adevărate.

N-au fost niciodată prietene, ba din contră, întotdeauna s-a spus că se urăsc de moarte. Frecuşuri între ele au existat dintotdeauna, să ne amintim momentul în care fosta Zână a suprizelor a acuzat-o pe Mihaela Rădulescu că şi-a făcut imagine pe seama campaniei de strângere de fonduri pentru fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Miţă, de la Bere Gratis. Atunci, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminca în familie " s-a văzut obligată să trimită copii ale extraselor de cont care să dovedească faptul că banii aceia chiar există şi că această campanie chiar a funcţionat.

Aceasta a fost probabil una dintre puţinele dăţi în care conflictul dintre ele a depăşit bariera discreţiei, impusă de amândouă.
În rest, de fiecare dată, şi una şi cealaltă nu au avut decât aprecieri pozitive vizavi de aşa numita rivală a sa.

"Nu cred că ne asemănăm în realitate, ci doar artificial pe paginile unor ziare care chiar vor să creeze această paralelă, nu avem în comun nici modul de a privi viaţa, nici felul de a trăi, nici educaţia pe care am urmat-o, nici trăsăturile fizice, iar drumurile pe care le-am ales, precum şi ceea ce trăim în prezent fiecare, sunt rezultatul alegerilor noastre şi sunt experienţe total diferite. Iar relaţia mea cu Ştefan s-a închegat total neaşteptat pentru noi, la un deceniu distanţă de relaţia lor, iar căsniciile noastre, chiar şi cu acelaşi bărbat, sunt total diferite", declara la un moment dat Andreea Marin.

Pentru că tot a venit vorba despre soţul lor, Ştefan Bănică Jr., Mihaela Rădulescu şi-a amintit o secvenţă petrecută între ea şi Andreea Marin, pe vremea când au lucrat împreună la proiectul "Vedete pentru sinistraţi".
Atunci fosta Zâna a Suprizelor a ţinut să o informeze personal pe Mihaela Rădulescu despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de fostul ei soţ. "I-am răspuns Andreei că sunt măritată de 8 ani cu altul, că avem un copil împreună şi că bineînţeles că nu am nicio problemă cu relaţia dintre ea şi Ştefan", mărturisea în urmă cu ceva ani, actuala iubită a lui Dani Oţil.

Câteva zile mai târziu după această declaraţie, cele două veneau în studioul Realităţii TV, pe atunci teren neutru, şi porneau împreună războiul împotriva publicaţiilor care "le-au tocat" de-a lungul timpului. Seara s-a încheiat apoteotic cu o declaraţie de dragoste venită din partea Mihaelei Rădulescu: "Andreea, te iubesc ca în prima zi".

Fără a intenţiona cumva să se dezgroape din nou securea războiului, astăzi am decis să le supunem pe cele două dive testului Anaface.com. Este vorba despre soft-ul care, măsurând raportul dintre trăsăturile feţei, îţi spune, pe o scară de la 1 la 10, cât eşti de frumoasă.

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?


Conform măsurătorilor despre care am discutat mai sus Mihaela Rădulescu a primit nota 8,34, în timp ce Andreea Marin s-a situat pe locul 2, cu nota 7,15.



În cazul iubitei lui Dani, motivaţiile sunt următoarele:

1. Faţa ei are o simetrie perfectă pe orizontală - un plus
2. Nasul mult mai lung în raport dimensiunile pe care le au urechile - un minus
3.
Comparând cu mărimea ochilor, distanţa dintre ei este aproape perfectă - un plus
4. Proporţia dintre mărimea feţei şi cea a nasului este ideală - un plus
5. Proporţia dintre rotunjimea feţei şi suprafaţa ei este aproape perfectă - un plus
6. Nasul este mult prea lat în raport cu dimensiunea gurii - un minus

Nota Mihaelei Rădulescu este 8,34.



De această dată, soţia lui Ştefan Bănică Jr. ocupă doar locul 2. De ce:

1. Faţa ei nu stă foarte bine la capitolul simetrie pe orizontală - un minus
2. Proporţia dintre mărimea nasului şi mărimea feţei este aproape perfectă - un plus
3. Distanţa dintre ochi este prea mică faţă de mărimea ochilor - un minus
4. Nasul este prea lat pentru dimensiunea feţei - un minus
5. Proporţia dintre lăţimea şi lungimea feţei este aproape perfectă - un plus
6. Nasul este mult prea lat în raport cu dimensiunea gurii - un minus

Nota Andreei Marin este 7,15.
8 August 2011
 

Comentariile 51-53 din 53

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anna.anna pe 8 Aug 2011, 00:18
    ...

    raduleasca arata mai bine la corp dar ANDREEA MARINA ESTE MAI FRUMOASA LA FATA ;)

    20
    9

  • onutta21 pe 8 Aug 2011, 00:11
    raduleasca

    Raduleasca e mai frumoasă

    12
    22

  • denisa pe 5 Aug 2011, 21:26
    no matter

    Asa m-am saturat de paralela asta, incat... GATA! Daca n-aveti inspiratie, inventati altceva. Cat o sa o mai tineti asa? Nu-s nici primele nici ultimele care au avut, la un moment dat, acelasi sot. Ce sa mai zicem de triunghiul Aniston & Jolie & Pitt? Exemple sunt peste tot, nu-i nimic in neregula. Conteaza momentul prezent, Si frumusetea e privita de fiecare in mod diferit. Nu ma intereseaza ce spune un program sau altul. Perfectiune NU exista. Punct.

    29
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod