Mihaela Rădulescu îşi apără iubitul, atacat de austrieci că se opune imigranţilor

Paraşutistul (foto dreapta), alături de prietenii săi americani, la un mic dejun consistent

Într-o postare mai lungă pe pagina sa, Felix Baumgartner încearcă să se apere de aceste atacuri: ”Sunt un atlet profesionist din 1997, aşa că până acum am plătit o grămadă de taxe. Am dat o sumă mai mare decât a cheltuit contribuabilul austriac pentru educaţia mea. Am luat decizia să mă mut în Elveţia în 2012, la fel cum au făcut-o Michael Schumacher şi Vettel (n.r. piloţi de Formula 1).

Şi în această ţară îmi plătesc taxele. Deci nu pot fi acuzat de evaziune fiscală, ci de optimizare fiscală. Monaco este un caz tipic de evaziune fiscală pentru că acolo nu se plătesc taxe. Care dintre voi n-ar face la fel? Şi voi treceţi graniţa ca să cumpăraţi benzină mai ieftină, şi voi faceţi cumpărături de pe E-Bay sau Amazon ca să economisiţi câţiva euro. Întotdeauna am fost un atlet frustrat. Exact acesta e motivul pentru care mi-am luat paraşuta în spate şi am plecat să cuceresc lumea, fiind primul atlet din istorie care a doborât bariera sunetului.
Am arătat lumii că Austria mai are şi altceva de oferit în afară de Mozart. Nu cred că merit să fiu atacat şi să fiu făcut tâmpit, SS-ist, iar prietena mea să fie caracterizată drept o femeie uşoară. Cred că statul are datoria să-i protejeze pe oameni, să le asigure securitatea în propria lor ţară. Lăsând mii de imigranţi, chiar dacă neînarmaţi, să ia cu asalt ţara, e ceva la fel de periculos. Guvernul nostru a avut ani la dispoziţie să ia măsuri, dar nu a făcut-o”.
28 Ianuarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod