Mihaela Rădulescu dezamăgită în dragoste? Diva compară femeia cu un automobil

Mihaela Rădulescu, în anul 1999, ”dezbrăcată” într-o rochie transparentă

Mihaela Rădulescu este şi o autoare de succes. Până acum, diva a publicat patru cărţi: Cum iubesc bărbaţii, Despre lucrurile simple, Nişte răspunsuri şi Întreabă-mă orice. Cu unele titluri a avut succes, cu altele mai puţin. În general, vrea să fie genul de femeie cu o bogată experienţă de viaţă care le ajută pe cititoare să se strecoare prin jungla realităţii fără a se prăbuşi emoţional. Dar, pe de altă parte, trebuie să remarcăm faptul că tot ce face Mihaela Rădulescu e pentru a rămâne în centrul atenţiei. E o persoană dependentă de nivelul personal de popularitate.

23 Septembrie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teo pe 24 Sep 2015, 18:46
    Disperata

    Pe matracuca asta care nu stie sa imbataneasca decent si sa isi iubeasca ridurile, cand n-o s-o mai bage nimeni in seama e in stare sa se spanzure uitand ca are un copil de crescut. Cum e posibil sa scrii pe net ca la 45 de ani ai avut la micul dejun un iaurt, un orgasm si 2 oua fierte. Oare nu-i e rusine de copilul ei sau macar de prietenii acestuia si de batjocura la care o sa fie supus Ayan cand o sa inceapa baietii din anturajul lui sa spuna una sau alta despre ma-sa ?? FRUSTRATA SI PENIBILA. Operata si iar operata de a ajuns sa semene cu Cher. Scarboasa.

    0
    0

  • Mircea pe 23 Sep 2015, 18:32
    Nu vad cum poate sa scartie relatia,

    de vreme ce parasutistul intergalatic are parte de o parasuta pe masura.

    3
    1

  • travis pe 23 Sep 2015, 12:10
    Eu o compar

    ..cu un ciine.ii dai de mincare,sta pe linga casa.Nu-i dai,se cara la altul mai bogat,care-i da.Asta e. Mih rad este o los panaramos.

    3
    0

  • oreste pe 23 Sep 2015, 12:00
    foarte buna asemanarea cu un automobil

    in special cu o masina care polueaza atmosfera

    4
    0

  • Solomon pe 23 Sep 2015, 11:48
    masina

    Problema cu masina ii alta-poate sa fie noua dar sa aiba o uzura mare iar atunci pierde ulei!Deci atentie, la strangeri-daca nu-s bune.soferul schimba masina cu alta care trage mai bine! PS-Cum stai cu setul?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod