5 stiluri de dans pentru adulții care vor să reînceapă școala

Toamna este anotimpul potrivit pentru a reîncepe cursurile, nu doar pentru copiii, ci și pentru cei mari. Dacă nu se mai pot întoarce la cursurile de română, matematică ori fizică, adulții pot să facă ceva mai neconvențional: cursuri de dans. Instructorii de la studioul Arthur Murray recomandă 5 stiluri de dans pentru cei care vor să redevină elevi.
Pe lângă faptul că pot învăța să danseze și să atragă atenția la petreceri și evenimente cu dans, o astfel de activitate contribuie la crearea unei stări de bine și aduce un plus de energie și relaxare.

Trecerea de la concediul și relaxarea din vară la vechea rutină de zi cu zi este adesea cauza stresului ce apare în această perioadă. Se știe că mișcarea este una dintre cele mai eficiente metode de combatere a stresului, iar beneficiile dansului, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și din perspectiva socializării și relațiilor din cuplu, sunt cunoscute.
Instructorii școlii de dans Arthur Murray au constatat că dansurile cele mai căutate de către adulții care doresc să se relaxeze după o vară încărcată sunt dansurile de societate precum rumba,  cha-cha, salsa, tango și vals.

Alte stiluri de dans pe care instructorii Arthur Murray le recomandă în acest sezon sunt valsul și tango.  Un dans care inspiră eleganţă, cu mişcări ce dau senzaţia de plutire în aer, valsul creează sentimentul de armonie sufletească și liniște și contribuie la relaxare și detensionare.
 Tangoul este prin excelenţă un dans dramatic şi senzual, care invită pe oricine să-și exprime trăirile interioare. De asemenea, cei care doresc mai multă energie, trebuie să știe că ritmurile alerte,   latino-americane de salsa și cha-cha au puterea de a ridica buna dispoziție și tonusul dansatorilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod