Mădălina Ghenea, fără noroc în dragoste. Goana după celebritate îi distruge relaţiile

Vedeta din România s-a despărţit de celebrul designer german la puţin peste o lună de când au ieşit împreună. Actriţa a renunţat la el pentru că era încă legat de trecut

Care-i treaba cu Mădălina Ghenea? Vedeta de 28 de ani s-a despărţit de designerul Philipp Plein după numai o lună. Separarea celor doi s-a petrecut din cauza unui fotomodel, o fostă iubită a designerului pe care acesta nu a putut-o uita şi a încercat să ţină legătura cu ea.

Actriţa din România a aflat şi a rupt relaţia, dar nu înainte de a publica pe Facebook o discuţie privată dintre designer şi fosta lui iubită Oxana Zagumennova prin care acesta era supărat că a fost blocat.

 
"Cel mai laş lucru pe care îl poate face un bărbat este să facă o femeie să se îndrăgostească de el fără a avea intenţia de o iubi", a scris Mădălina Ghenea pe pagina personală de Facebook, fiind citată de Ştirile Pro TV.
După scurte, dar intense poveşti de iubire cu actorii Gerard Butler şi Leonardo Di Caprio, vedeta trece printr-un nou eşec sentimental. Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă propice din punct de vedere al carierei, a prins câteva roluri în filme apreciate.
Chiar dacă au fost episodice, acestea îi aduc noi angajamente. După apariţia din filmul Youth, Mădălina Ghenea a primit oferta de a prezenta festivalul de muzică de la San Remo, unul dintre cele importante evenimente de muzică pop din Italia.
Relaţia cu Philipp Plein părea o poveste de dragoste perfectă, una care urma să o ţină multă vreme în atenţia tabloidelor, dar, din păcate, partenerul ei a avut alte planuri.
Oricum ar fi, cea mai sexy actriţă din România a ieşit cu fruntea sus din această relaţie şi, se pare, nu duce lipsă de pretendenţi.
După succesele înregistrate în ultima vreme a ajuns să impună ea condiţii în ce priveşte o viitoare relaţie.
20 Aprilie 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 20 Apr 2016, 14:31
    HAIDE

    Hai sa fim seriosi, toata lumea stie ce profesie are, cea mai veche din lume.... Ea, surorile Gabor, Dragusanca, madam Cruduta si o tona ca ele. Din pacate.

    1
    1

  • pollet_a pe 20 Apr 2016, 11:00
    Deh......Fuga dupa celebritate........

    Ar fi cazul sa se ...."aseze" si ea . Ca doar n-o sa ramana tanara...o vesnicie.

    1
    0

  • George pe 20 Apr 2016, 10:27
    Dumnezeu i-a dat DOAR frumuseţe

    Anii trec şi odată cu ei tinereţea şi frumuseţea. Păcat că este atât de înzestrată DAR ... numai fizic. Sofia Loren s-a oprit LA UN SINGUR BĂRBAT, alături de care a învăţat să fie o actriţă desăvârşită, o mamă devotată şi a avut o familie fericită. Nu şi-a CĂUTAT TALENTUL sărind din pat în pat, NIMENI nu a reuşit s-o comenteze că ar fi avut vreo aventură (deşi soţul îi putea fi tată), şi-a văzut de viaţa ei decent, respectându-şi familia. Nu s-au înghesuit bărbaţii la uşa dormitorului ei deoarece nu era doar o simpă PUTANA. Cum îi va rămâne renumele acestei femei frumoase, dar... vorba zicalei :"unde nu-i cap, vai de picioare"

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod