Mădălina Ghenea, devoratoarea de bărbaţi celebri! Cum reuşeşte să-i vrăjească?

Românca a ajuns una dintre cele mai dorite femei ale planetei. Ultima ei cucerire pare a fi Ronaldo, celebrul fotbalist al lui Real Madrid
Mădălina Ghenea apare alături de vedeta portugheză într-un clip senzual care promovează parfumul lansat de fotbalist şi intitulat ”Cristiano Ronaldo Legacy”.

Alegerea româncei într-un astfel de clip e o mare realizare pentru cariera actriţei. Decizia i-a aparţinut starului echipei Real Madrid şi de aici au început toate speculaţiile cum că între cei doi ar exista mai mult decât o relaţie profesională.
Pentru Mădălina Ghenea, aceasta ar fi cea de a treia mare aventură a scurtei sale cariere în show-bizul internaţional. A fost iubita lui Leonardo Di Caprio şi a avut o relaţie cu actorul Gerard Butler, super-vedete din lumea filmului.

29 Septembrie 2015
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Max pe 29 Sep 2015, 19:15
    Vaaaaaaaiiiiiiii :))

    Vaaaaaiiiiii de gingiile ei........cred ca are rani pe gingii cit le-a folosit pe libidinosii cu bani.

    2
    1

  • Adrian pe 29 Sep 2015, 17:36
    Mădălina

    Nu mai este nimic de comentat! Ce frumusețe exotică, mie mi se pare că mănâncă pui cu pene, poza de pe prima pagină este reprezentativă, nimic nu are frumos. Cu toată dragostea!

    1
    1

  • Gheena pe 29 Sep 2015, 15:39
    devoratoarea

    "Devoratoarele de barbati", adica cele care isi schimbau intr-una partenerii, mai demult, cand lumea cel putin parea mai normala, aveau un nume! Mai stiti care? Ia sa vedem, cum se numeau femeile care treceau de la un barbat la altul? Indfiferent de cat de frumoase sau celebre, indiferent de ce meserie aveau, aveau un nume!

    6
    1

  • sighisoreanu pe 29 Sep 2015, 15:14
    ,,ghena,,

    Daca ar fi fost o alta tanara si ar fi umblat din barbat in barbat o cataloga prostituata, asa cum este de altfel si MADALINA,numai ca este de ,,lux,,. Pacat ca mass-media o promoveaza ca un ,,brend romanesc,,.

    6
    2

  • Gelu pe 29 Sep 2015, 15:06
    Cine pe cine devoreaza?

    Vi se pare ca ea e devoratoarea? A castigat ceva de pe urma acestora? Sau se pare ca toti se desfata cu ea si momentan e doar ca o dama de companie? Pacat de ea ca se complace in paturile tuturor si nu se poate opri la unul adevarat!

    5
    1

  • SaS pe 29 Sep 2015, 13:18
    Economia de piata

    Are tarif scazut. Iarasi parasute....

    7
    2

  • costi pe 29 Sep 2015, 13:03
    aha

    sa o vad dupa 40 de mai vaneaza

    7
    1

  • Stefania pe 29 Sep 2015, 10:21
    De ce nu?

    Nu-mi plac femeile imorale, stapanite numai de instincte sexuale si dorinte de parvenitism prin orice mijloc. Dar, de ce n-am admite ca tanara noastra compatrioata are un farmec autentic, o feminitate distincta in lumea pragmatica apuseana, ca fascineaza tocmai prin acel "ceva" disparut de mult in iuresul goanei dupa bani? Nu stiu de ce, dar infatisarea ei ma duce cu gandul la legendara Zaraza care nu excela prin frumusete ci printr-o delicatete ce o singulariza intre celelalte femei incomparabil mai atragatoare fizic.

    6
    1

  • gicu pe 29 Sep 2015, 09:11
    e o vampa?

    Dupa ce ii pomeniti toate aventurile mentionati ca nu are pic de educatie artistica si tot ce a realizat pina acum se datoreaza exclusiv prestatiilor sexuale. Adica, altfel spus e o curva. Cred ca sunt tentat sa va dau dreptate.

    9
    2

  • Meme pe 29 Sep 2015, 09:03
    Oare cum?

    Oare cum ? Printr-o inteligenta iesita din comun? N-as crede ! Poate cu altceva !

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod