Liz Hurley străluceşte la 49 de ani. Care sunt trucurile ei de menţinere?



4. Nu renunţa niciodată la exerciţiile fizice!

Chiar dacă nu este un mare fac al exerciţiilor fizice, Liz Hurley a recunoscut că tocmai acest lucru a ajutat-o să se menţină în formă de-a lungul anilor. Actriţa recomandă sportul, deoarece are un efect spectaculos asupra psihicului, dar şi asigura siluetei. Până şi o jumătate de oră de plimbare în pas alert poate să te ajute în loc să stai tolănită pe canapea. Acest lucru va îmbunătăţi circulaţia sanguină şi va avea un efect benefic asupra musculaturii corpului.


5. Mănâncă mai puţin!


Mai multe legume, peşte, friptură şi orez brun este regula după care funcţionează Liz Hurley. Vedeta susţine că fructele o balonează, prin urmare când vrea să aibă un abdomen plat este de preferat să nu le consume. De asemenea, preferă să stea departe de dulciuri, paste, pâine, brânză şi gustări sărate/crocante.


6. Include supa/ciorba de legume în meniul zilnic

Ca să nu mănânce mult vedeta are mereu în casă supă de legume la care apelează de câte ori este tentată să se apropie de frigider pentru a-şi potoli diverse pofte culinare. Astfel, riscul de a face alegeri nesănătoase este mult mai mic.

4 Iunie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iftode pe 4 Iun 2015, 10:09
    Frumos

    Frumos. iar altele de la noi mai tinere arata deplorabil si jenant. Vezi mihaela tiganu.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod