România mondenă. 8 vedete care păreau apropiate, dar au ajuns la cuţite. De la ce a pornit scandalul?

În ultimul timp, scandalurile din lumea mondenă sunt ceva normal, iar presa tabloidă profită de neînţelegerile dintre vedete şi le mediatizează în exces.

1 din 5

Iftimoaie o acuză pe Gina Pistol că i-a cerut mită

Săptămâna trecută s-a încheiat emisiunea "Ferma vedetelor", show difuzat de Pro TV şi câştigat de George Vintilă. Toată lumea se aştepta ca marele câştigător să fie Ionuţ Iftimoaie, însă sportivul a fost eliminat din concurs în urma votului colegilor săi.

Publicul l-a bănuit pe Augustin Viziru că a vorbit cu foştii participanţi la emisiune să-l elimine pe Iftimoaie, deoarece acesta era un concurent greu de bătut, iar cu el ieşit din emisiune, Augustin putea pune mâna foarte uşor pe premiul de 25.000 de euro.

Zilele trecute, Iftimoaie a atacat-o pe Gina Pistol, afirmând că aceasta i-a cerut bani pentru a nu-l vota. „Nu mi-a plăcut că s-au aliat toţi şi au spus aceleaşi cuvinte. Augustin şi Vica nu puteau să facă nimic singuri, au fost ajutaţi şi de ceilalţi. Când Gina mi-a cerut 5.000 de euro ca să nu mă voteze... Nu mai contează banii, suma, şi un euro dacă mi-ar fi cerut, nu aş mai fi fost eu... Mi-au luat şansa de a munci pentru premiu“, a spus Ionuţ Iftimoaie la Pro TV.

Gina Pistol a fost deranjată de vorbele sportivului şi i-a răspuns acestuia prin intermediul paginii personale de Facebook. “Sfat prietenesc: Curăță-ți degetul înainte să arăți cu el spre petele mele”, a fost mesajul Ginei pentru Ionuţ.
4 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod