Leonardo DiCaprio, despre rolul din "Nonconformistii"

Cu cine crezi ca se vor identifica mai mult spectatorii: cu Frank sau cu April?

Depinde de fiecare persoana in parte. Depinde, de asemenea, de mediul in care traieste, de perioada de timp. Mai cred ca depinde de generatie. Depinde de cat de mult inteleg statutul femeii care era obligata sa aiba grija de casa si sa gateasca pentru ceilalti. Pe de alta parte, Frank este personajul care, la inceputul peliculei, isi insala sotia cu secretara, pentru ca, spre sfarsit, sa se lupte sa-si salveze casnicia. Asadar, simpatia poate fi impartita intre ambele personaje, in functie de anumiti factori.

De ce crezi ca temele abordate in carte si in film sunt valabile si astazi?

Intodeauna cautam fericirea si nu ne dam seama ca deja o avem. Acest lucru este valabil in orice perioada de timp. Chiar este.

Michael Shannon straluceste interpretandu-l pe John Givings. Ce aduce nou acest personaj pentru familia Wheelers?

John Givings aduce adevarul in aceasta viata idilica a americanilor casnici si ii zdruncina din radacini. Practic, el ne spune: "Sunt fericit". El priveste deschis catre viitor si, in acelasi timp, ne arata ca, intr-un fel, sunt oameni viciati. Toate acestea duc la confruntari oribile intre cele doua personaje: al meu si al lui Kate.

Cu ce crezi ca va ramane publicul dupa ce va vedea aceasta pelicula?

Nu stiu. Nu-mi place sa fac pronosticuri in legatura cu lucrurile pe care le va intelege publicul, pentru ca nu poti sti niciodata. Sunt atat de multi factori care intervin atunci cand filmezi o pelicula... Fiecare spectator are propria interpretare si cred ca asa e cel mai bine. Urasc sa le spun oamenilor ce ar trebui sa simta la finalul peliculei.

Pelicula "Nonconformistii" este disponibila si in Romania, pe DVD si Blu-ray. Interviu furnizat de Prooptiki Romania.
3 Iulie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eleonora pe 6 Iul 2009, 01:44
    Super film !!!!

    Super film : "Revolutionary Road" (titlul original) Merita vazut !! L-am vazut in cinema cand a venit in Bucuresti, este un film extraordinar, un film poetic si filozofic in acelasi timp, un film de stare cu o coloana sonora superba, am iesit ravasita din sala in urma vizionarii acestui film.... Si intr-adevar, actorii fac un joc de zile mari in acest film !! Go see this movie !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod