La dolce vita: Andrea Bocelli, aniversare cu parfum de fericire

Tenoerul a fost atras de parfumul unei flori


Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958, în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de 6 ani începe să ia lecţii de pian, flaut şi saxofon.

2013anul în care Andrea Bocelli a susţinut un concert extraordinar la Bucureşti, alături de Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu
Din nefericire copilăria sa a fost marcată de un eveniment nefericit. Născut cu glaucom grav, artistul a orbit total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal.
La scurt timp după accident, el a câştigat prima sa competiţie muzicală, Margherita d'Oro in Viareggio, cu melodia "O sole mio", notează Mediafax.

Cariera sa îşi are debutul la Festivalul San Remo, în 1994, la secţiunea dedicată debutanţilor, unde câştigă cu melodia "Calmo della Sera". Imediat după festival, Bocelli a lansat primul său album, ce poartă titlul melodiei câştigătoare.

Recunoaşterea internaţională a venit în 1996, odată cu lansarea melodiei "Con te Partiro", care ulterior va fi rescrisă pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman şi redenumită "Time to Say Goodbye".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod