La ce e bună o vedetă? La masă cu Vin Diesel şi Zoe Saldana

 

Zoe Saldana, o frumuseţe interiorizată

Așa că e timpul să aflați că, într-un concurs de împrejurări jurnalistice, am stat la aceeași masă și cu Zoe Saldana și cu Vin Diesel. Zoe e o femeie foarte frumoasă, cochetând cu perfecțiunea, dacă nu sfidând-o.

Zoe, la doar treizeci și cinci de ani, e copleșită de certitudini. E puternică, e obișnuită să i se dea dreptate și să fie adorată, e feroce în apărarea punctelor de vedere
, e străbătută de feminism și de apărarea unui buchet de cauze sociale și etnice.
Se ia  în serios. E adorabilă.
Vin Diesel tocmai ce a împlinit 47 de ani. Când l-am văzut era foarte, foarte, foarte obosit. Vorbea cu ochii închiși, ca în transă. Subiectul său preferat este desigur educația fizică. Ea l-a făcut un star. Dar nu e doar atât. Vin Diesel își joacă în continuu rolul. E un dur, da, dar e un dur care are ceva. Altfel n-ar fi putut să mărturisească această întâmplare: tocmai jucase vocea unui copac-erou din “Guardians of the Galaxy”. A fost primul film de cinema la care a fost împreună cu fiul său în vârstă de trei ani.
În drumul spre casă, fiul său și-a lipit nasul de geam și a spus privind copacii: “Uite, tati, frații și surorile tale”. Și povestind acestea, în ochii închiși ai actorului își făcu loc începutul unei lacrimi.
andrei-crciun
3 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod