Kathy Kelly (ex The Kelly Family): "Am crezut, cand nimeni nu mai credea"

"In viata, nimic nu este cert..."


Cel mai recent single lansat de artista se numeste "The Last Goodbye" si vorbeste despre faptul ca, in viata, pentru a merge mai departe, trebuie sa lasi trecutul in urma si sa fii deschis pentru orice se poate intampla.

"Viata si felul in care ne percepem fiecare dintre noi evolueaza in functie de felul in care stim sa privim inainte. Mi-am luat adesea ramas-bun pana acum... Dar, in acelasi timp, sunt sigura ca voi mai spune de multe ori atat 'Hello', cat si 'Goodbye'.
Pana la urma, nimic nu e cert in viata.".


In ceea ce priveste pretul platit pentru celebritate, despre care vorbesc multi artisti, Kathy Kelly spune ca nu s-ar putea vorbi despre acest lucru in cazul sau, tinand cont de faptul ca a fost alegerea ei sa urmeze aceasta cariera.

"De altfel, am avut intotdeauna parte si de suficienta liniste, pentru ca turneele au alternat cu perioade de pauza, pe care mi le petreceam la tara, fie in Spania, fie, ca acum, in Irlanda. Ma relaxez si imi regasesc energia in mijlocul naturii."
, relateaza artista, care este de parere ca, intr-o meserie cu expunere publica atat de mare, este foarte important sa te mentii "cu picioarele pe pamant".
"Intr-un domeniu atat de plin de 'glamour', daca nu esti foarte atent, risti sa pierzi contactul cu realitatea.", atrage atentia Kathy Kelly.

Ii admira pe Tina Turner si pe Bruce Springsteen


Este interesant de aflat ce muzica asculta un artist care isi petrece o mare parte din timp inregistrand si sustinand concerte. "Tina Turner si Bruce Springsteen sunt idolii mei si mi-ar face mare placere sa cant alaturi de ei intr-o buna zi. Cine stie ce-mi rezerva viitorul?", se intreaba artista, precizand in continuare ca o respecta foarte mult si pe Madonna, pentru disciplina deosebita pe care si-a impus-o aceasta in activitatea profesionala.

Am fost curioasa sa stiu cum decurge o zi de turneu.
Probabil ca multi dintre noi ne-am intrebat la un moment dat cum arata o zi in timpul unui turneu sustinut de un artist renumit.
Poate pentru ca multe dintre vedete par sa fie atat de departe... si nu de sensul geografic este vorba in context. Kathy Kelly ne spune insa ca nu este vorba de ceva aparte, ci despre o zi obisnuita.

"Nimic iesit din comun: micul dejun, discutii organizatorice cu managerul de turneu, jogging sau o scurta plimbare in aer liber, drumul pana in orasul unde va avea loc urmatorul concert, repetitii... Imi mai raman aproximativ doua ore de odihna inainte de a urca pe scena.".
26 Februarie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius pe 28 Nov 2010, 18:15
    Ptr Andrea si toti FANII!!!

    Vine Kathy in Romania...veniti la Concerte Cautati pe kathykellyinromania Va asteptam cu drag!

    0
    0

  • andrea pe 21 Oct 2010, 13:16
    Kathy

    Abia astept sa vina Kathy in romania

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod