O relatie fara obligatii? Nu, multumesc!

"Caut o relatie fara obligatii. Sunt o satena pasionala... merg in excursii la mare, munte... fara obligatii si cu discretie. Suna-ma pentru momente de neuitat". Acesta este un fragment dintr-un anunt postat pe un site de matrimoniale.

"Caut o relatie fara obligatii. Sunt o satena pasionala... merg in excursii la mare, munte... fara obligatii si cu discretie. Suna-ma pentru momente de neuitat". Acesta este un fragment dintr-un anunt postat pe un site de matrimoniale. Si sunt mii de astfel de anunturi...

Cunosc si eu o "satena pasionala", care are astfel de relatii lipsite de obligatii, iar cand am intrebat-o de ce face asta, mi-a raspuns: "Vreau sa ma distrez, sa ma simt bine! Am avut cateva relatii serioase, dar nu au dus la un final fericit si nu m-au facut decat sa sufar. Am reusit sa ma educ astfel incat sa nu mai pun suflet in relatiile pe care le am, pentru ca nu se merita. Viata trebuie traita, iar suferinta nu iti aduce nimic bun niciodata. Parasesc atunci cand am chef, fara regrete, fara sentimente".

M-au mirat afirmatiile ei, pentru ca o cunosc de ceva timp si mereu a mers pe motto-ul: "Daca nu simt nimic pentru el, relatia nu are niciun rost. Mai bine singura, dar impacata cu mine"... Deceptiile te pot schimba in moduri la care nu te-ai fi gandit niciodata, dar important este sa te simti bine cu tine insati.

Potrivit studiului "Cum isi vad romanii viitorul" realizat de Reader's Digest si dat publicitatii in octombrie 2008, 53% dintre romani cred ca tinerii nu se vor mai casatori, preferand un parteneriat fara obligatii, iar 48% sunt de parere ca principalul mijloc de a-ti gasi un parter de viata, in urmatorii 30 de ani, va fi Internetul. Trist, nu-i asa?

Dar ce te faci atunci cand te implici intr-o relatie, iar el nu este pe aceeasi "lungime de unda" cu tine? "Trebuie sa te desparti cat mai repede, pana nu apuci sa inlocuiesti marea iubire cu marea ura", spunea Anca Parghel, intr-un interviu. Si avea mare dreptate, dar daca ar fi atat de usor...

"Cand m-am cuplat cu Adrian, am fost sigura ca si el s-a implicat emotional. La inceput era totul frumos, credeam ca si el este indragostit de mine si ca tine la relatia pe care o avem, dar nu a fost asa. Dupa o perioada foarte scurta de timp, cand eu aveam impresia ca totul merge perfect, brusc mi-a spus ca ma paraseste. Motivul? Unul pe care il auzim des: 'Nu ma simt pregatit pentru o relatie serioasa, cu obligatii. Prefer sa 'copilaresc' si sa cunosc multe femei", imi spune Andreea.

 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • constantin pe 27 Ian 2020, 23:34
    doresc mult sa te intanlesc pt liniste si chiar dragoste>

    doresc sa fi fericita si nu surmenata ,sa simti ca traiesti si esti fericita.

    0
    0

  • adelina pe 2 Oct 2011, 10:45
    relatie fara obligatii

    cred ca ai dreptate din momentul in care ai avut cateva relatii de lunga durate esuate nu mai vrei sa mai suferi. sunt intr-o relatie fara obligatii chiar daca sunt fata se poate si la o fata,sa vedem ce va urma dar este multmai bine asa decat sa iti sune tele tot timpul si sa te ia cu iubi sau tampenii din astea pana la urma dupa ce se satura de tine tot te lasa si tu mai suferi ca dee dobitocul te-a facut sa tii la el asa este mai bine si chiar imi place ca ne intalnim cand avem chef unu de altu si ne putem duce si pa party fara sa il iau cumine si sa ma ia cu el.eu va zic in ziua de astazi nu se mai merita sa iti faci o relatie normala pt ca aproae nimeni nu mai iubeste si toti suntem pe interes...

    2
    4

  • ion pe 29 Sep 2011, 08:37
    angel esti varza si aberezi ...mult !!! fff mult !!!!#

    daca pov ta este adevarata un singur lucru este cert si sigur ...acea persoana care sa sinucis a fost clar nebuna si lasa ca a dezamagit toate pers din viata ei mai ales ca avea copil ...asa ca taci omul care se gandeste la sinucidere este grav bolnav !!!

    2
    1

  • ana-maria pe 7 Iul 2010, 17:09
    relatii fara obligatii

    greu sa faci fata unei astfel de situatii.daca ar fi o aventura de o noapte poate dar sa ai o relatie de durata fara obligatii nu cred ca se poate.o stiu din propria experienta.o aventura nu se compara cu o relatie. odata ajunsi intro relatie chiar fara obligatii ceva sentimente se starnesc acolo in suflet.

    6
    0

  • me pe 15 Sep 2009, 15:39
    e greu...

    ...e foarte greu sa renunti la asa ceva, daca ai acceptat o relatie fara obligatii iti trebuie mult curaj si ambitie ca sa renunti. Eu una, stiu ca nu e bine si ar trebui sa pun punct, dar atunci cand iubesti esti slab si accepti, doar de dragul de a nu-l pierde, sperand ca poate o data si o data se va hotari.Eu nu va sfatiuesc sa intrati intr-o astfel de relatie.Va va fi foarte greu apoi sa renuntati.

    1
    1

  • denysa pe 10 Aug 2009, 21:42
    multe se intimpla

    si eu am la moment o asa relatie fara obligatii,cu toate ca inainte nu acceptam asa ceva.ce pot sa zic,relatia noastra se tine pe sex si......eu cred,ca deja am inceput sa ma indragostesc si simt ca o sa sufar dar nu-l pot lasa.astept ca si el sa vrea schimbari.el mi-a zis ca timpul le va arata pe toate,ca daca va vedea ca eu merit schimbari el le va face dar la moment totul il aranjeaza si merge asa inainte si eu merg cu el.dar nici singura sa fiu ,fara el,nu cred ca am sa pot asa ca....multe se intimpla in viata!

    0
    1

  • alinusa25 pe 8 Aug 2009, 17:42
    ASCULTA CRISTINA

    Nu stiu ce varsta ai asa ca nu pot sa te judec ptr ceea ce ai scris dar daca tu crezi in relatiile de pe net te inseli in primul rand doar niste pustoaice pot face asa ceva eu zic ca o femeie serioasa i-si vede de treaba si nu crede in asa ceva , sincer relatiile de pe net sunt o mare prostie dupa mine faci ce doresti e viata ta , dar gandestete de 2 ori inainte sa faci un pas grestit , cu simpatie ALY

    2
    3

  • larisaana pe 29 Mai 2009, 22:38
    relatie fara obligatii=singura in 2

    ati auzit de aceasta expresie:"singura in 2?"e perfecta pt a defini aceste rel.adik s nu pui suflet,s nu iti pese.pt baieti e ok,perfect,f tare.mirific.dar pt o fata cum e?poate l inceput,pt unele e ok.dar apoi?toate avem nevoie d un iubit kre s ne fie si amic,kre s ne ajute,sa ne sfatuiasca,s fie alaturi d noi,s ne ia in brate knd suntem triste,s se bucure alaturi d noi in diverse situatii.nu-mi imaginez o fata s se culce cu iubitul ei,isi aprinde apoi o tigara iar apoi ii spune lui s plece k are treaba si n-are timp d el.fetele nu sunt asa.sau m insel?iar dc iubitul te-a mintit,te-a inselat,nu inseamna k p viitorul tau iubit il vei insela.d c sa decazi,de ce sa te porti c o usuratica,sa-ti fie rusine d tine insati?eu nu insel.nu pt k iubesc,ci pt k nu vreau s m cobor l un asemenea nivel.vreau s fiu integra!

    2
    1

  • Anamaria pe 26 Mar 2009, 15:40
    Fara prejudecati

    Daca inca nu ti-ai gasit dragostea adevarata si iesi cu un personaj care iti mai face si niste figuri, adica nici el nu da mare lucru pe o relatie cu tine, de ce sa nu gandesti si tu la fel? De ce sa nu schimbi foaia si sa te joci si tu cu el? Cu sentimentele lui? Adica numai el poate sa faca asta? Adica numai barbatii pot sa aiba aventuri si femeile nu? Ce prostie! Eu zic ca barbatii au mai multe prejudecati decat femeile, respectiv ei inca nu cred ca femeile pot detasa sexul de sentimente si cele care o fac sunt pitipoance?! Sustin insa asta doar cand din lipsa de singuratate nu ai gasit inca dragostea adevarata si pana se iveste ceva bun iti mai umpli timpul cu un pic de sex! In rest, cu faza ca avand familie si copii mai traiesti si aventuri care devin un fel de Romeo si Julieta, hai sa fim seriosi: ati vazut prea multe filme!

    0
    2

  • angel36 pe 10 Mar 2009, 12:18
    pt. pitipoance

    Ce parere aveti,despre o fata casatorita cu copil de 6 ani de la tara, care umbla cu un barbat casatorit cu 3 copii.ea chipurile e la serviciu , el neglijandu-si familia. Si au trait fericiti aprape un an, apoi calvarul. A adus-o in stadiu de suicid. S-A MERITAT???????? O ASTEL DE RELATIE FARA OBLIGATII????????

    0
    0

  • angel36 pe 10 Mar 2009, 12:04
    s. o.s. familia

    Dragele mele, daca nu sunteti multumite cu partenerul de viata,in primul rand discutati cu el fffff.sincer.E posibil sa asculte, dar sa nu ia nici o masura.Incercati ceva nou ; cina, cadou, o plecare undeva etc.Mai ales daca nu se implica in treburile casei, in ingrizirea copiilor, ci numai serviciu si atat .Daca nu merge ,datii papucii.Nu se merita. Nu va agatati de un fir pe net sau mai stiu eu unde. Cind esti liber,ai mai mult timp sa-l studiezi, sa-l pui in diferite situatii ,sa-l vezi cum reactioneaza. Si atunci ai posibilitatea de a te lasa balta. Dar cind il iei de linga nevasta si copii,nu ainici o scuza.Crezi ca o sa fie sincer cu tine? ma indoiesc.Cind copilul lui poate, nu are ce manca sau ce imbraca,ca de nu suntem toti miliardari,si tu te plimbi fericita cu el de mana,nu crezi ca-ti vei lua si tu portia intr-o zi? Toti ne plictisim la un moment dat intr-o relatie,dar parerea mea e ;ori o salvam, ori renuntam.Nuse merge pe 2 fronturi ca te arzi.

    2
    0

  • crystyna pe 9 Mar 2009, 15:32
    de ce nu

    sant casatorita de 10 ani si pana acum nu am crezut ca poti sa te indragostesti de cineva pe net,internetul asta bate-l vina,dar mi sa intamplat,la inceput au fost cuvinte frumoase de partea lui mai ales eu ca femeia imi placea cui nu iar place sa fim sincere ,cand vrei sa mai schimbi un pic atmosfera din viata ta,ne auzeam in fiecare zi la tel, pe mess chiar si de 2 ori pe zi eram nedespartit ,el la fel ca si mine casatorit ne vedeam pe web , totul a durat 4 luni ,nu am mai simtit asa cv de cand m am casatorit si daca stau sa ma gandesc bn cand mam maritat nu prea am simtit mare lucru pt el dar sa intamplat pt ca ma iubea enorm ceea ce se intampla si astazi, dar am vrut sa vad ce se va intampla si s a intamplat .Dupa 4 luni cand credeam ca totul era ffffffff frumos, ca existam doar noi 2 ,ruptura sa produs asa dintro data.Nu mi a mai raspuns la tel ,la mesaje ,si am suferit enorm ,si vin acum si va intreb ,oare credeti ca dragostea pe net e posibila pt ca eu nu prea cred .

    0
    1

  • andra pe 2 Mar 2009, 23:41
    hmmm....

    Am si eu un cont pe un site de intalniri, fara a fi insa interesata de o relatie virtuala. Ca si personajul din articol, am avut parte de deceptii din cauza "primei clipe". Intamplator, am cunoscut doua persoane (dupa multe "intalniri" compromise din start datorita caracterului obscen al conversatiei) cu care sa ma intalnesc. Primul dorea o relatie fara obligatii, el fiind cu sase ani mai mic decat mine. Imi convenea pentru ca de abia incep sa imi revin din punct de vedere emotional. La intalnire imi dau seama ca amandoi suferim de aceeasi boala si ca avem multe in comun. Nu am fost in stare sa trecem la treaba. Dupa doua zile, ii explic voalat sa isi gaseasca alta partenera, eu nefiind din aceeasi localitate. Raspunsul: sunt singura care s-a comportat normal, fara a cere bani pentru "intalnire" si ca oricum urmeaza sa ma mut in orasul respectiv...s-ar putea sa nu se intample nimic sau, dimpotriva, sa trecem la treburi serioase....ramane de vazut. Pe cel de-al doilea l-am cunoscut de Craciun, am schimbat cateva amabilitati si a disparut pana acum cateva zile. Cauta o relatie serioasa cu o persoana libera si nu-l deranja faptul ca nu suntem in aceeasi localitate pentru ca el este foarte ocupat cu serviciul. Am schimbat numerele de telefon si a ramas sa ne intalnim a doua zi. Peste noapte am primit de la el vreo 11 mesaje in care ma elogia (eu sunt o fire sceptica, oricum nu au prins dulcegariile).In aceeasi zi, dupa ce m-am despartit de primul, am fugit la al doilea....Din vorba in vorba, la modul serios, ii explic ca nu am experienta in intalniri pe neve si ca daca e sa fim impreuna e bine, daca nu, tot e bine. La plecarea din cofetarie, vanzatoarea ne-a spus ca de mult nu a vazut un cuplu asa dragut, ca se vede pe noi ca ne iubim foarte mult, din moment ce ne tineam de mana si ne priveam in ochi. A doua zi urma sa ma duca la un local mai ...simpatic. Seara, am intrat iarasi pe chat cu el. Lectia de sinceritate dezarmanta pe care i-o oferisem i-a zdruncinat constiinta si cand nu ma asteptam , mi-a spus ca el are o relatie care nu e asa serioasa ( adica nu locuia cu prietena) si ca se gandeste numai la mine. Vroia sa ne intalnim in continuare ca doi indragostiti si... sa facem dragoste cu multa pasiune!?? L-am refuzat pentru ca nu imi sta in caracter sa rup relatii.Am primit multe mesaje de la el in care se caieste ca mi-a marturisit totul, pentru ca probabil ca si astazi ne plimbam tinandu-ne de mana pe strazi...

    0
    0

  • ela pe 1 Mar 2009, 23:32
    de ce nu?

    am avut o relatie de genul...a fost frumos pana cand m-am indragostit mi-a luat ceva sa imi revin...dar acum am trecut peste si din cate vad a inceput sa imi placa....pentru ca tot asta caut....

    0
    1

  • flory pe 28 Feb 2009, 16:59
    relatii de durata ca odinioara

    in ziua de azi fetele si batbatii vor sa se distreze si la propriu si la figurat,nu vor sa se implice cu mai nimic fara nici un fel de obligatii iar cand fata ramane insarcinata el o ameninta cu

    0
    0

  • lucretzia pe 27 Feb 2009, 10:48
    O relatie fara obligatii, nu multumesc

    Acele mii de anunturi date sunt veritabile reclame de prostitutie. Chiar suntem copii? Chiar nu ne uitam ce e prin reviste si ziare? Care sunt "reclamele" care se practica? Unele mai mascate, altele mai directe. Sa stie omul ce marfa e pusa in vanzare. Nu o sa mai fie casatorii in viitor ? Unii tineri isi doresc lucrul asta. Dar vazand atata prostitutie practicata pe fata sunt descurajati si unii chiar nu pot concepe sa-si aleaga "jumatatea" dintr-un milion de tarfe. Infioratoare vremuri traim. Femeile nu mai vor casatorie, nu vor sa munceasca si la serviciu si acasa. Asa ca, la 16-17 ani, cum fac ochi, fuga sa se vanda, e mai usor si aduce bani multi, mai ales daca esti de lux. Asta e un adevar crud, atat de pregnant in Romania zilelor noastre. Nu mai avem valori, nu mai avem rusine, nu mai avem bun simt. Nu mai avem nimic.

    3
    0

  • leya7 pe 26 Feb 2009, 20:06
    Toate vrem o relatii fericite

    chiar mi se pare traznet...am primit un anunt ca se organizeaza un workshop pentru femeile care s-au saturat de suferinta..si care isi doresc relatii de cuplu fericite..gen Date coach...super http://relatiifericite.blogspot.com/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod